Klipp och Morfarbesök


Ellie var mkt glad att träffa morfar och Ann-Christin idag <3 Lika så Alexander som var med pappa o morfar och "jobbade" :)
Hej på er! Idag har det varit en bra dag :)
När vi steg upp så kilade jag ut till rabarberlandet och plockade in en bunt som jag gjorde kräm av.
Dennis fick på sin lediga dag åka iväg på akutjobb på morgonen, men en lycklig Alexander fick följa med efter att ha ätit en smörgås.
Ellie och jag fick själva mumsa i oss kräm och hon åt två portioner, så den fick nog bra betyg ;)

När killarna kom hem igen packade vi ihop oss och åkte in till stan. Alexander hade klipptid hos faster Jonna på salongen. Ville att han skulle klippas riktigt sommarkort denna gången och han blev så snygg! Ska se om jag inte kan få till en bild imorgon på honom :)

Efteråt åkte vi till pappa/morfar och Ann-Christin :) Så himla kul att hälsa på de! Dennis hjälpte pappa med lite elgrejer. Han har byggt och gjort så fint vid deras uteplats och fiskdamm. Så nu fick han lite belysning och så inkopplat :) Ann- Christin fixade jättegod mat under tiden. Blev grillad karré av nåt slag, med potatisgratäng och massor med olika tillbehör till :) Och efterrätt blev det hemmabakad äppelpaj med vaniljsås!

Vi åkte hem vid halv 7 tiden och barnen somnade gott i bilen <3 Och sen var det bara byta om och borsta tänderna och sen somnade de direkt i sina sängar. Här blir det sängen direkt efter Let´s Dance. Finalen missar jag nästa vecka eftersom jag jobbar, missar även Eurovision Song Contest nästa lördag.. grrr! :P

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Boel

Verkar som du/ni haft en härlig dag! 😊 Ser fram emot en bild på Alexander i sin nya frisyr!
Trist att vi missar både Let's Dance finalen o Eurovision nästa helg😞. Men jag är nöjd att det blir Bemjamin o Steffo i finalen 👍. Vi får kolla lite på nätet, när vi fikar!

2014-05-02 @ 23:07:14
Postat av: Pauline

Så mysigt att få träffa dem :) O vilka godsaker ni blev bjudna på!
Vad fin Alexander blev i nya frisyren! :)
Skönt med lite kortare hår nu när sommaren hägrar ;)
Puss

2014-05-13 @ 13:50:42

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback