Fått mycket gjort!

Haha finaste bilderna på mig.. men bjuder på de :P Ska snart krypa ner i sängen efter att ha myst i soffan med Dennis mjukisar på mig! Så himla sköna.. kommer bo i de imorn me ;)

Idag lämnade jag två glada barn på dagis :) De hade haft en rolig dag. Under tiden de var där har jag suttit och försökt knåpa ihop hur de kommer gå på dagis när de blir "15-timmars barn"..

Kollade igenom kyl o frys när jag skulle äta lunch.. hittade en "korv" med risgrynsgröt... så jag bestämde tid med Dennis för storhandling! Började handla lite innan honom eftersom han inte hade slutat än..
Sen blev det lite stressigt när det bara var 30 min kvar till barnen skulle hämtas.. så sista biten i affären gick i rekordfart.. men vi fick med allt på listan + lite till ;)

Ikväll har jag suttit med att skriva listan på sånt jag ska packa ner i bb-väskan (v.39 och jag har inte kommit så mycket längre än att skrivit listan hehe.. handlat hem lite grann bara, men inte börjat packa).
Jag har fortsatt att klura på dagistiderna, och skrivit in föräldradagar hos försäkringskassan och även skrivit min födelseplan som ska med till förlossningen!

Idag fick jag även förfrågan av sambons syster om jag kunde hjälpa henne och de på salongen att fota de till deras hemsida! :O Jag som blir så nervös med sånt här, när det måste bli bra liksom.. sån press :P Men lockades ju med att jag skulle få håret fixat för det :P Så nu hoppas jag att de blir nöjda... torsdag förmiddag är det som gäller iaf!

Nä nu blir det att krypa ner och sova! Gäsp.. men först ta fram barnens kläder till dagis imorgon! Kram på er

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback