Ny väska! Och duktig tjej!

Igår när jag var i stan och shoppade hittade jag äntligen en ny väska. Mina två jag haft nu senaste är i sämre än sämst skick, så blev glad att jag hittade en :) Annars blev det mest presentköp.. både till barnens kusin Elias och till deras lilla kompis Arvid som ska döpas. En traktorpyjamas till Alexander som jag hittade på rean och en leksak till honom. Tror jag sparar och ger honom det när bebisen fötts :)
Annars var det bara jeans till Dennis me..

Efter vi hade varit i stan några timmar träffade vi min syster Annika och hennes sambo Magnus. Gick en stund till på stan och sedan träffades vi igen på Timeout och åt gott :)

Denna morgonen började redan kl.7 med att Alexander skulle gå ner på toa och då vaknade även Ellie piggelin. Satte igång Emil i Lönneberga så vi fick dra oss en liten stund till. Eller jag och Ellie iaf. Dennis och Alexander åkte till farbror Joel för han behövde hjälp med nåt :)

Nu väntar Ellie och jag på att våra killar ska komma hem med frallor ;) Börjar kurra i magen nu!

Senaste veckorna har Ellie börjat intressera sig av att kissa på toan. Idag kände hon på sin kissiga blöja och sa "ischas".. som menas med kissa. Hon brukar även säga "esch" som är "kiss".. Trodde hon bara ville byta blöjan, men nä kissa på toan ville hon göra och det gjorde hon me :) Tyckte det var duktigt att hon sa till :)
Hon har börjat lära sig många ord och man förstår henne bra, trots att hon pratar lite på sitt språk.. här är 3 av de.... :)
 
Bruupa- strumpa
tatt- katt och den säger "mjaauu"
Hääisch- häst

Kommentarer
Postat av: Boel

Härlig dag ni haft! 😊👍. Gillar väskan, jättesnygg! 👍👍👍👍

2014-09-06 @ 09:37:14

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback