Jullovet går mot sitt slut


Lite bilder från senaste dagarna nu i januari. Imorgon ska barnen till dagis. Äntligen säger de och äntligen säger jag haha ;) De saknar sina kompisar och jag tycker det ska bli sjukt skönt att vila öronen lite.
Vi har haft det mysigt och Dennis har varit ledig. Han började jobba i förgår på nya jobbet (han sa upp sig från gamla firman då han fått en ny tjänst han sökt). Så ny och kul start för honom detta året. Igår var det ju röd dag, så han fick en riktig mjukstart också.

Igår var vi hemma allihopa och efter frukosten tog vi en promenad. Var riktigt kallt ute, hittade en isfläck som barnen tyckte var kul att åka på. Alla matbilder visar att jag försökt äta lite nyttigare. Jag har inte ätit nåt godis eller någon läsk på 3 hela dagar. Innan var det varje dag.. jag är så sockerberoende, men det har gått över förväntan. Har styrt upp dagarna med barnen att förbereda goda mellanmål. Förenklar vardagen rejält nu när man är själv om dagarna med tre barn som alla kräver sin tid och hjälp med olika saker.
Måste även visa några bilder från idag. Alexander kom in till mig på morgonen och jag kunde höra hur det snöade ute (vi har ett takfönster i hallen som det hörs mot).. så jag sa till Alexander att titta och rullade sedan upp rullgardinen. Snön vräkte ner och han tjöt av glädje! :D Jag hämtade in Ellie också och där stod de och kollade ut hur det gröna gräset (första gången denna vintern) började täckas mer o mer. Efter frukost gick vi ut och busade av oss. Gjorde en liten snögubbe, åkte pulka, gjorde snöänglar och en ljuslykta som vi sedan tände ett ljus i, skottade och hade lite snöbollskrig. Det blev ganska mkt blötsnö sen, så var skönt att gå in och hänga upp overallerna för tork och sätta igång en film.
Ikväll är all snö borta igen, lite tråkigt, men kommer väl mera :)

Kram på er

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback