Tilde 5 månader


Tilde Tilde... vår älskade lilla prinsessa! Varför går tiden så fort? Idag är det 5 månader sedan hon föddes. Tilde verkar vara en känslig liten person, som tycker om närhet. Hon blir glad och skiner upp när man pratar med henne, men skrattar inte ännu. Hon vänder sig från rygg till mage (15/3) och tycker det är rätt kul att ligga i babygymmet samt vara i hoppgungan en stund (även om hon inte hoppar än). Tilde trivs i babysittern och är oftast där hon sover om dagarna. På kvällen sover hon på soffan och på natten mellan mamma och pappa. Hon sover utan napp under natten.

Hon tycker om att sutta på sina händer och jag anar att hon kan ha tänder på gång, får se om det dyker upp några snart.. Tilde somnar snabbt i bilstolen.. ofta somnar hon innan man hinner ut till bilen. Hon tycker också det är skönt att sova ute i vagnen.

Hon har fått prova att gunga, men tycker det är lite läskigt. Bada är fortfarande en favoritsyssla.
Starka ben har hon och älskar när man håller henne så hon får stå upp. Hon är stark att ligga på mage, men vill inte göra det så jättelänge. Tilde är en liten kräkis och får nästan alltid upp lite efter hon ätit.

Tilde har nu storlek 62 och 68 i en del kläder och storlek 3 i blöjor. Hon har fått provsmaka banan, men förstår inte riktigt poängen med att hon ska svälja det. Min plan är att i dagarna köpa hem gröt till henne. Verkar som hon behöver lite mer om kvällarna då hon har varit lite suttig de senaste nätterna.
Hon är med i blicken och greppa saker med hela handen.. gärna mitt hår ;)

Imorgon är det dags för bvc och 5 månaderskontrollen. Då ska hon även vaccineras <3
/Hanna

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Men så fort tiden går! Redan 5 månader!
Men hon är ju helt otroligt söt <3
Kram

Svar: Ja jag håller med :O Vart tar tiden vägen? Kram <3
imm0rtelle

2015-03-20 @ 17:13:22
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback