Detta har jag shoppat!

God morgon på er sötlökar! =)

Idag är jag riktigt riktigt morgon pigg! :) Vaknade kl.08 helt av mig själv.
Jag va dödens trött igår efter all shopping och bygg.
Just nu sitter jag och äter frukost, skorpor och en ekologisk kiwii och ett glas mjölk. Gott! Och så sitter jag och tittar på Chihuahuan från Beverly Hills. Somnade ifrån den igår då jag va så trött.
Än så länge e den väl si så där. Sitter inte fängslad me blicken precis. Men jaja.. nu tänkte jag iaf skriva och berätta om gårdagen... En dag me tjejkompisarna på stan....

Från början skulle jag träffa bara Pauline, men så är Sandra nere från Lindköping.. och givetvis ville jag passa på att träffa henne. Och så hörde jag me Jenny och Sandra hörde med Jennie. Så vi blev 5 styckna! Kul!
Iaf så gick vi till Royal Thai och åt deras buffé. Vi satt där en bra stund i solen på uteserveringen! Det var riktigt härligt och trevligt vill jag säga! =) Sen skulle Jennie på nåt jobb möte och vi andra tog en shoppingrunda på stan.



Här kommer bilder från gårdagens shopping:
 Lite färg till sommaren =) Köpt på H&M för 98kr tror jag det var.. kanske inte ska ha mysbyxor till haha...

 En grön (syns lite dåligt på bilden) t-skirt från H&M 70 spänn..

 L´ORÈAL Extra Volume Collagene mascara (vattenfast). 160 kr på Kicks. Och ögonskugga från H&M för endast 39,50kr och den är skitbra! Har två andra sen innan =)

 Sko från Vagabond, köpt på Åhléns för 649 kr.

Sen köpte jag ett vitt linne, svarta leggings och hårband.. men det är ju inget att fota ;P

Kom på att jag köpte ett par skor i förgår oxå... så här kommer ett kort på dem... Från Skopunkten minns inte priset..


Efter de härliga timmarna på stan me mina vänner körde jag till min syrra för att ge henne en födelsedagspresent. Hon fick pengar och en ögonskugga. Stannade där drygt en timme.... för sen ringde Dennis och sa att han hade slutat. Så vi möttes upp vid Jem & Fix och köpte grejer till kattrastgården, som vi sedan byggde klart stummen på =) Jag skrev vi.. för jag va faktiskt oxå och hjälpte till hela tiden :P Kommer väl lägga in kort på den senare elr en annan dag! Tror den kommer bli bra! =)

Efter vi grejat o byggt där ute gick vi in och åt stekt korv i bröd, kollade på tv och åt lyxglass! MUMS!


Idag slutar min prins redan vid 12-tiden =) Härligt! Längtar efter honom! Hoppas ni får en mysig valborg och ta det lugnt me drickan!!! :) Vi har inget speciellt planerat!

Puss & Kram

Skräckupplevelse

Hej på er..
Tänkte ta och uppdatera lite här på bloggen nu. Egentligen är det inte så mkt nytt som har hänt..

Får väl berätta vad som hände min stackars kise Engman i söndags...
Mina katter är ju innekatter eftersom jag har haft en katt innan som blivit påkörd på 70 vägen utanför.
Men jag tycker synd om dem att dem ska va inne hela tiden, så jag brukar vara ute med dem i koppel i trädgården.
Och Denne va oxå ute och klippte gräset i lugnan ro... Sen hade han insamlaren i.. och gick och tömde den...
Och sen när han körde igång gräsklipparen igen. Så blev Engman livrädd och slet sig från mig... Och Dennis sprang efter honom så han inte skulle springa ut på vägen... sprang bakom huset sen in under altanen vi har.
Och vi kallade/lockade på honom, och gick upp och stampade på golvet, så han skulle springa ut. Men han var så panikslagen så han trasslade in sig med kopplet där under!!! Han andades helt panikslaget :(  Så det hela slutade med att Denne fick ta en kofot och bända upp en bräda på altangolvet och att sedan kunna trassla upp lille Engman.
Smutsig var han.. full med grus, darrade och andades jättekonstigt och va helt i chock!! :( Och jag va ledsen...
Det tog mer än en halvtimme tills han började andas normalt igen. Då fick han lite mjölklinser med kattmynta. Favritgodiset... och så duschade jag av honom från allt grus.
Stackars mise! Nu har Dennis och jag kommit överrens om att bygga den där kattrastgården jag har velat sen lång tid tillbaka. Jag vill ju ändå kunna ha dem ute. Så idag kommer väl svärfar med massa bräder och stockar med traktorn!
Och jag ska göra massa roliga saker som dem kan klättra på m.m.


Nu mår han iaf bra igen! Sitter som vanligt i fönstret och tittar ut... :) Lille misen...

Annars har det inte hänt nåt speciellt.. jobbade söndagsnatten, och möte igår måndag. Idag ska jag kolla på skor och storhandla mat. Imorgon ska jag träffa min bästis Pauline. Torsdag kolla på majbrasa. Fredag o lördag jobb.

Jag har två vänner som är mina bästisar Jenny och Pauline! Tack för att ni finns. Med er kan jag prata med om allt.. eller inget :P Sen har jag många fler vänner.. några lite närmre och några som jag inte pratar med så mkt, men som ändå är mina vänner! =)

Vad har hänt hos er sen sist??

Kram

Nu ska ni få veta hemlisen som jag skrev om för ett tag sen <3

Haaaj!

Då va jag hemkommen från en helt underbar vistelse på Södermalm i Stockholm..
Vi åkte hemifrån kl. 4 på fredagsmorgonen. Och var framme i Stockholm vid 10-tiden.
Checkade in på hotellet "Scandic Malmen", och sen bar vi oss ut på stan för en massa shopping.

Bilder kommer nedan!

Efter några timmars shopping och massa sedlar borta från plånböckerna, så gick vi upp och vilade en stund på hotellet.
Åt lite jordgubbar och vet ni vad.... nu ska ni få veta hemlisen som jag skrev om för ett tag sedan =)
Dennis och jag förlovade oss =) Sååå kul =) Visst va det en kul nyhet??!! :)
Det var såå romantiskt.


Sen fräschade vi till oss lite och gick ut och åt på en jättemysig restaurang.
Till förrätt åt vi vitlöksbröd med tzatsiki och paprikasallad.
Och varmrätt blev det en stor fläskfilé med fetaost/olivröra, goda potatishalvor och rödvinssås.
Någon efterrätt orkade vi inte med hehe....
Jag tog en god Xider med smak av granatäpple/ kaktus tror jag det va... mums!

Klockan halv 8 på kvällen började musikalen vi köpt biljetter till för längesedan =) The Buddy Holly musical...
Jag måste bara säga det... har ni möjlighet.. se den!!!! Brolle var helt fantastisk och de andra oxå! Bra musik, mycket skratt! Tyvärr fick man inte ta några kort där :/ Det va lite synd faktiskt.... Men vi hade mycket bra platser på parkett!
Jag ryser när jag tänker på när musikalen var slut och dem avslutade... då stod hela Göta Lejon upp.. applåderade, jublade, visslade, trampade med fötterna hårt i golvet... Det kändes som man skulle trilla genom golvet haha!!!!  Så underbart.. och Brolle och alla såg så lyckliga ut!!!! Det va det bästa på länge!!!

Efter musikalen var slut var vi väldigt trötta.. Vi hade ju varit uppe sen kl.03 på torsdagsnatten... Så vi gick till hotellrummet och mös lite. Och idag på morgonen njöt vi av en mycket god frukostbuffé på hotellet. Sen packade vi ihop och checkade ut och begav oss till bilen med all packning.... Blev ju några shoppingkassar om man säger så ;P

Klockan 14 var vi i Kalmar och passade då på att träffa min bästa killkompis Arvid i Nybro. Han har varit i Tyskland och sen i Österrike och jobbat. Så jag hade inte träffat honom på minst 8 månader. Satt där i solen och drack kaffe med honom, mysigt!

Därefter körde vi in till Karlskrona för att få i oss lite mat. Vi orkade inte stå och laga nån. Så Dennis bjöd mig på restaurang Toscana. Vi satt på uteserveringen i solen ;) Härligt!!!

Och biltokig som jag är fick jag lite innan kl.21 ikväll reda på via en kompis att det skulle va bilträff inne i stan. Så Dennis, Phille o jag körde in där. Var skitmycket bilar.. Säkert 100 st. Men inte så många fina dock.. va mest massa skräp. Följde med på Blackrace. Men körde inte, utan tittade bara på. Det va kul... träffade många känningar och så...

Så nu är klockan 00.35... precis hemkommen. Är faktiskt inte så trött heller... men ska hoppa i säng så fort jag är klar här :) Tänkte ju lägga in en hel del bilder, så det lär ta sin lilla stund... orkar jag inte lägga in alla, lägger jag in fler imorgon =) Igår och idag har vi kört sammanlagt 140 mil!!!! Det är endel :P

Hoppas att allt är bra med er allihop som läser min blog och att ni har gjort nåt kul i det härliga vädret.....
Ha det bra!

Kram 
 

Detta shoppade jag: rutigt linne från BikBok, jeansleggings, 2 tunikor, leggings, kofta från Gina Tricot. En klänning, ett vanligt vitt linne och ett linne med broderat mönster (tror jag det är). En Elvine jacka och en vit väska =) Kommer inte ihåg alla namnen på affärerna jag var inne i hehe... det hann ju bli en del ;P
Dennis shoppade oxå endel... 3 BjörnBorg kallingar, 2 huvtröjor, ett par shorts och en Elvine jacka =)

Tack o hej o god natt =)

Då far vi ;)

Uppe långt före tuppen idag!!
Allt förberett, ska bara packa ner resten som jag varit tvungen att använda nu. Smink och tandborstar m.m.
Vi åker ungefär om en halvtimme :)


Ska tända ett litet ljus för vår katt Daisy, som blev påkörd utanför huset för ett år sedan....
Har det redan gått ett år, fattar inte. Saknaden är stor! ♥


Vi hörs när jag är tillbaka imorgon lördag!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag ha kuuuul ;)

Pusssssss!

Guuud så kul det ska bli =)

Hallo!!!

Sitter och kollar på ett utav mina favoritprogram på tv... Roomservice.. tycker Johnny o Mathias e så roliga ;) Och så e ju EMD med idag.. snygg- Erik... hehe.. men jag tycker han ska raka bort den fula mustachen! Det är så äckligt med mustach och fult..  Nä ingen höjdare det *ryser*...

Idag känner jag mig nöjd att jag har tränat... och jag är nöjd med min prestation idag trots att det bara blev cirka 2 km... men 25 minuters jogging och snabb gång.... tillsammans med Dennis och Wilma. Så det är helt okej ändå tycker jag. Höll snabbt tempo hela tiden.

Har inte haft något speciellt godissug... härligt!

Snart börjar Leila på Landet på tv4 plus... ännu ett favoritprogram ;) Jag låter som värsta tv- nörden! Hehe... ;P

Imorgon händer mkt.... först o främst ska jag ut o gå eller cykla, sen ska jag till Torsås o kolla över bilen.. vi ska tvätta bilen sen, jag ska färga ögonbrynen, packa, måla naglarna, göra fika/smörgåsar till bilresan, handla, äta, städa lite, bestämma kläder m.m. Och ska sova mkt tidigt, eftersom jag ska stiga upp typ 03 på natten... vi kör vid 04-tiden och enligt GPS ska det ta 4 timmar och 45 minuter till att komma till Götgatan på Östermalm i Stockholm... fast vi räknar lite extra tid då vi ska fika o så och lite kissepauser...... Guuud så kul det ska bli =)

Hoppas att ni haft en bra dag =)

Pusss!

En vårdag....


Har gått ner 2-3 kg på en vecka!!!!!!!

Hej på er...
Nu är det nära! På fredag kör Dennis och jag upp till Stockholm. Vad jag längtar tills den dagen. ♥ Minst sagt ;) Pirrar lite i magen nu... säkert resfeber och lite... hihi...
I natt jobbar jag min sista natt av tre. Sen är jag ledig tills söndag. Då jobbar jag bara en natt men har möte dagen efter..
Jag längtar så till maj är förbi. Då kommer jag jobba 13 nätter, ha 2 möten och så ska jag till kommunhälsan me.
Sen i juni, ja då ska inte jag ta en enda extra natt. Ligger så mkt plus ändå..

Jag har mina funderingar faktiskt på att gå ner till grundschemat som är typ 67% (nu har jag 75%).... och kanske plugga nåt eller gå en kurs... Tycker det varit så mkt nu me allt omkring mig och jag mår inte så bra faktiskt. Ska väl prata lite med Dennis om det sen oxå. Se vad han säger. Det är ju bara 8% jag går ner i tid, men det blir ju ändå endel pengar...

Sen om det blir så att jag kommer börja plugga är jag lite tveksam till... jag är verkligen ingen skolbänkstjej... och är jäkligt svårlärd.. Men vi få se... jag har ju som sagt mina funderingar....

Ja vad har annars hänt sen sist... inte mkt faktiskt... I lördags var jag ju hos min söta vän Jenny. Hade en jätterolig dag! Sen jobb 3 nätter... Jag har faktiskt  inte gjort så mkt mer...

I söndags cyklade jag en halv mil.... men sen dess har jag inte tränat nåt mer.. Jag tycker man är så trött när man jobbar natten och sover hela dagen... Men får se om jag gör nåt idag... annars får det bli imorgon.
Jag äter iaf inget godis och ingen läsk :) Det är bra!
Däremot är jag rädd för att gå ner i vikt.. har gått ner 2-3kg!!!! På en vecka....
Om ni bara visste hur svårt det är att gå upp i vikt!! Det är liksom inte bara att äta... Det är ju det enda man gör... men allt handlar ju om vad man förbränner och visst kan man förbränna utan att träna...
Att gå ner i vikt var ju inget jag ville... utan bara komma i form...

Vad händer i veckan då????

Tisdag: jobb
Onsdag: inget planerat, förhoppningsvis lite träning om jag orkar
Torsdag: med bilen till en väns bilverkstad.. han ska släcka lite servicelampor... och så ska jag packa och försöka sova tidigt =)
Fredag: Sthlm
Lördag: hem från sthlm
Söndag: jobb

Vad händer för er del då??

Ha det bra!

Ibland säger bilder mer än ord....

Vill tacka min underbara vän Jenny för en otroligt mysig och rolig lördag. Här bjuder jag på lite bilder. Ibland säger bilder mer än ord :) Tack för att du finns gumman!


Grillad marinerad kycklingfilé med bakad potatis, tzatsiki och sallad!

Grillad marinerad kycklingfilé med bakad potatis, tzatsiki och sallad!


Japp, detta har Dennis och jag ätit idag.. va sååå himla gott! Idag är det ju fredag som betyder att jag får äta godis.. än så länge har jag inte ätit nåt, men vi har gjort chokladbollar och har chips som vi ska gotta oss med ;) Mums!
Imorgon ska jag stiga upp tidigt.. vid 8-tiden. Ska till min söta vän Jenny ju... åker hemifrån lite innan 9.. Så jag ska köpa med mig lite frallor och så! Ska bli så kul att träffa min goa vän igen! Och se hennes fina soffa ;) Dennis ska till Bräkne- Hoby till min pappas sambos son (hängde ni me) och hjälpa honom lite i huset han renoverar..grymt snyggt hus vill jag säga! Ändå är det inte klart på långa vägar..
Nu har Dennis och jag lite smått börjat planera inför hans 25 års fest i Juni... Vi kommer bjuda runt 50- 60 personer... alla vi bjuder kanske inte kommer, men det lär nog bli en hel del och jag hoppas att så många som möjligt vill komma =) Och hoppas på fint väder...

Nä, nu ska jag smaska i mig godis!!


Godis är gott!!!!!


Puss!

Fy så jobbigt att va otränad!!!!

Hallå!

Har inte gjort så mkt idag. Sovit, vaknat, lagat mat, ätit, cyklat, och slappat...
En natt till väntar.... sen är jag ledig till söndag.

Imorgon ska jag bara mysa med Dennis...
Lördag ska jag till Kallinge till min vän Jenny..
Söndag, mån, tis jobb
sen är det ons... och torsdag och sen den 24 april =)
Då ska jag o min prins till Stockholm =) Inte långt kvar nu!!!! ;D

Dagens motion: cyklat i snabb takt 20 min...

Kallt, svettigt o ont i öronen av blåsten... Har jobbigt med andningen när jag blir andfådd, får lite ont i bröstet... måste hitta "rätt" sätt att andas på, så jag inte ventilerar så....  Fyyyyy så jobbigt att va otränad!!!

Har inte känt något sötsug idag!!!!!!!! och igår motstod jag både After Eight och påskägget på jobbet ;) *Stolt*

Men imorgon är det fredag = HELG = GODIS!!!!!!!!

Ha det gott!

ons v.16

Hej på er!
Jag har varit duktig även idag.. när jag vaknade så tog jag hunden me ut på en snabb promenix. Det var ganska kämpigt idag, då jag har träningsvärk i smalbenen och fick lite håll... men om en månad känner jag nog ingen träningsvärk av den lilla rundan ;)  Sen åt jag frukost. Jag har hängt ut tvätt i fina vädret. Det blåser ganska mycket idag, så det torkar nog fort =) Plockat ut och in i diskmaskinen.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen hitta på nåt att ha till middag. Lite efter 17.00 får jag köra in till jobbet där vi har stormöte (alla nattpatruller, ssk, chefen och nya chefen m.fl kommer) mellan 18-21.00.  Därefter väntar jobb 21.00-07.15. Sen hem o sova hela dagen, för jag jobbar torsdag oxå!

Ska bli skoj att träffa nya chefen faktiskt. Och så får jag köra in lite tidigare med hopp om att det finns en parkeringsplats till mig... Hinner ju inte flytta bilen sen..

v.16 - onsdag

Frukost:
  2 Crisp´n Light med texmex skinka och kyckling/curry röra, ett glas mjölk och en kiwi.

Motion: Snabb promenad med lite jogging i 25 min tillsammans med Wilma.

Övrigt: Känner sug efter godis.. både  igår och idag. Igår åt jag glass... men det kan ingen förbjuda på vår/sommaren när solen tittar fram. Bara jag inte äter godis, chips och dricker läsk. Det är strängt förbjudet!


Japp, så ser min dag ut.... hur ser er dag ut? Vad ska ni hitta på?

Puss o kram

Jag har väntat och väntat... och igår!!! Ja då bestämde jag mig!

Hejsan!
Sen julveckan har jag suttit fast i en dålig fas. Med godis och läsk varje dag och jag har varit riktigt lat. Jag har väl inte haft någon ork heller på grund av allt skräp jag stoppar i mig...
Och jag har väntat och väntat och väntat... och igår!!!! Ja då bestämde jag mig! Då kom min motivation tillbaka!!


Från och med idag gäller detta:

*inget godis på vardagarna
*ingen läsk på vardagarna
*nyttig frukost utan massa onödigt socker
*promenad, cykling, jogging eller träning hemma minst 4 ggr/veckan
*föra träningsdagbok

Det jag vill ha ut av detta är:

*plattare mage
*fastare rumpa
*bli piggare
*få bättre kondition
*bättre kostvanor 

Ja så nu vet ni det.. och nu har jag lite press på mig eftersom jag berättat för er som läser ;P
Önska mig lycka till!!! ;) Detta handlar ingenting om att banta... jag väger perfekt för min längd, men behöver bara komma i form ;)

v.16 tisdag

Frukost:
En portion havregrynsgröt med 3 msk russin, lite solrosfrön och 1,5 glas 3% mjölk, ett kokt ägg, en halv kopp grönt te med 0,5tsk honung och en kiwi.

Motion:
Snabb promenad + jogging cirka 4 km. Med hunden som sällskap.


(bild lånad från tastline.com)



Japp, det var det de... vad händer idag då???? Jag har haft en bra och hälsosam morgon, och nu sitter jag och kollar på "Efter tio" med Malou von Sivers. Det finns inget bättre morgon program. Jag kollar alltid på Nyhetsmorgon och Efter tio. Idag missade jag lite då jag va ute och sprang. Men det gör inget =) Det är i stort sätt bara när jag har jobbat och ska sova på dagen som jag inte kollar på det. Är jag ledig sover jag aldrig längre än kl.10... väldigt sällan iaf.
När Dennis kommer hem ska vi nog åka in till Slottsbacken eller Amiralen o se om vi hittar nåt sött till Hugo.. Thina trodde dem fick komma hem imorgon =) Kul och skönt för dem! Idag är han ju en vecka gammal.. drygt att va på sjukhus så länge!
Ikväll ska jag bara mysa med Dennis, se om vi cyklar en sväng med Wilma.. Det är så mysigt! =)

Nu är jag helt frisk, lite snuvig bara... men inte alls mkt.. så jag räknar mig som helt frisk.. hehe jag är inte sjukare än vanligt iaf ;P

Ha det super!!!

13 april

God morgon på er! Ja det är faktiskt morgon för mig nu, som har jobbat natt =)
I fredags som först blev jag frisk.. annars har jag legat heela veckan. Så det är skönt att man är på benen igen. Jag har jobbat hela påskhelgen nu, men det är bra med storhelgs ob.

Så idag är Dennis och jag bjudna på påskbord hemma hos hans föräldrar. Har ju inte blivit nåt i helgen! Så det ska bli såå gott =)

Annars har det inte hänt för mkt... Thina o Hugo är kvar på sjukhuset, då han har lite dåliga värden och så. Men dem får nog komma hem i början av veckan får vi hoppas!

Hoppas allt är bra med er.... har ni ätit nåt påskbord i helgen?? =)

Kramiss

Bjuder på lite bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från fredagen.... Puss


 

Det är faktiskt synd om mig.....

Hejsan!
Är nyss hemkommen från vårdcentralen. Tagit lite prover och så. Idag skulle jag egentligen till Kommunhälsan, men eftersom jag mår helt skit idag oxå så ringde jag och avbokade den tiden. Va inte lätt att få en ny tid... men om 1,5 månad typ fanns en som passade med mitt schema..

Sjuk som jag var igår pallade jag mig in till stan. För Dennis och jag hade ju bokat tid för klippning. Och jag kände att eftersom jag bara skulle klippa topparna, så skulle det ju gå snabbt.. Men så kändes det inte :( Satt där med magsmärtor och bara längtade tills hon var färdig. Och speciellt social va jag inte heller.. Hon måste tyckt att jag var sjukt tråkig! Dennis fixade magtabletter till mig senare. Jag vet i fan va det är :( Mådde illa söndags natt, spydde på morgonen, fick köra hem vid 06 istället, spydde en 3-4 ggr till under dagen. Tisdag hade jag såå ont i magen, haft ont i hela kroppen, ryggen, huvudet, halsen.... Ja! jag tycker faktiskt synd om mig själv. Men det tycker jag att jag har skäl till att göra!

I vilket fall som så blev jag nöjd med klippningen och Dennis blev grymt snygg i sin frissa ♥
Så nu är vi fina tills vi ska till Stockholm!

I tisdags blev Dennis farbror till en liten Hugo... eller en liten/stor Hugo. Han vägde nästan 5kg och var 53 lång! Lätt datum att komma ihåg, då det är Dennes o min årsdag.

Nä nu måste jag vila mig! Jobbar ju 3 nätter från o med imorgon.... heela helgen.. fredag, lördag och söndag. Missar påsken, men jag byr mig faktiskt inte så mkt. Bra pengar får jag ju eftersom det är storhelgs ob. Och det känns att det behövs! Nästa lön blir inte rolig :( Fick ju bara ihop ca 96 h elr nåt. Nästa månad har jag 130h o lite till... och det är ju mer än bra ;)

Nä nu ska jag upp och lägga mig. På min underbart sköna madrass! Får så ont i ryggen av skitmadrassen från Ikea. Så nu har jag fått lägga min specialmadrass uppe på den. Vill ha en sån till hela sängen o inte bara "min" sida. Men men, det har jag inte råd med ny då den e svindyr :/

Hoppas ni mår bra....

Och hoppas ni har överseende till min tycka-synd-om-mig-själv-blogg...

Kram

2 år!

Hej på er!

Sitter här trött, matt och har sån smärta i magen. Igår blev jag sjuk och fick gå hem tidigare från jobbet. Kräktes flera ggr under dagen. Idag mår jag inte illa, men har som sagt väldigt ont i magen :( Väldigt jobbigt faktiskt...
Idag ska Dennis och jag laga god mat här hemma är det tänkt. Jag vet inte om jag vågar äta så mycket...
Men förhoppningsvis klarar jag det.

Det är nämligen så att Dennis och jag blev tillsammans den 7 April för 2 år sedan. Tiden har gått såå fort! Vi ska fira detta den 24 april då vi ska till Stockholm och se Buddy Holly musicalen, shoppa, äta gott och bo på hotell över natten. Mys! <3



Här är en bild på oss från i julas..
Nu orkar jag inte skriva mer... har så ont :(

Hej!



Fre, Lör, Sön massa skoj!

Tjenixen!

Nu är det söndag, helgen har gått himla fort faktiskt..

I fredags hade vi som sagt hand om syrrans söner. Det va full fart i huset.. Dem är bara 1 och 3 år. Vi lekte massor med dem. Och var ute i trädgården och gick en promenad i skogen. Så nattningen sen var inga större problem. Zackarias (den äldsta) somnade som en stock och sov gott hela natten. Devin tog lite längre tid, men han somnade oxå inom loppet av en halvtimme. Han vaknade och gnydde några ggr på natten och ville ha nappen som han hade tappat. Så det var inga större problem.



I lördags på morgonen vaknade Devin 05:45.... Man är inte så van att gå upp tidigt. Men det gick bra. Fixade välling, sen frukost och vi var ute massor i det fina vädret och lekte. Sen fick dem lunch och sen lite lördagsgodis. Sen åkte vi och lämnade dem hos deras mamma igen.
Efter vi gjort det köpte vi Mc Frurry Daim på Mc Donald´s.. den är såå god. Sen tog vi ett snabbstopp hos vår kompis Johan och kollade in hans hus som han renoverar för fullt.
Sen var klockan dax att köra hem, förbereda inför grillkvällen... duka m.m. Det var Dennis bröder Philip och Joel som kom och Thina (Joels flickvän) och deras hundvalp Jack Russeln Hella. Vi grillade mycket gott kött, hade potatisgratäng till och massa goda kalla såser.. som hemmagjord bearnaisesås och tzatsiki (som kocken Philip fixat) och god sallad till...  Senare på kvällen blev det att köra in till Karlskrona. Och gå på bio hela gänget.. Vi såg som sagt Fast And Furious. Den va riktigt bra. Rekommenderar den verkligen!!!!!!!!!! Sen blev det hem och nana.. Vi var trötta efter att ha varit vakna så länge och jag hade sovit oroligt natten till lördag oxå...



Idag söndag hade vi riktig sovmorgon, vaknade vid halv 12. Det va skönt. Nu ska Dennis klippa lite gräs.. hela gräsmattan hinner han inte med idag.. vi har så stor trädgård, så det tar evigheter. Kl.17 ska vi på kalas. Vi ska fira svärfar och sen ikväll sticker jag iväg för att jobba. Jobbar bara en enkelsöndag nu. Så det är skönt =)
Är rädd att jag har en dunderförkylning på G... men det får vi inte hoppas...
Btw, idag är det 18 dagar kvar ;)

Ha det gott! Hejs!!!


Stödfamilj????

Hej på er!
Är egentligen väldigt trött, men tänkte orka med att skriva några rader iaf innan jag går upp...
Idag har jag gjort massor! Jag känner mig riktigt duktig faktiskt!

Detta har hänt idag:

* Tagit fram tvättlinan ut
* Hängt upp tvätt
* Tvättat mer
* Rensat i rabatten
* Räfsat i trädgården... 5-6 fulla skottkärror
* Rensat i en rabatt till
* Myst i solen
* Vi har bytt till sommardäcken
* Varit hos min mamma och hämtat lite saker till imorgon
* Varit hon min syster och hämtat lite saker till imorgon
* Handlat
* Ätit kebabtallrik
* Snart hoppa i säng ;)

Har varit sååå underbart väder idag! Har varit ute hela dagen.. så skönt!
Imorgon ska vi ha hand om syrrans  söner. Dem ska sova här tills på lördag. Devin fyllde 1 år i december och Zacke fyllde 3 i januari... Dem är så gulliga mina sötnosar.....
Kanske Dennis och jag till och med kommer bli stödfamilj åt dem, då syrran har det lite jobbigt av olika skäl...
Vi får mer besked om det i veckan som kommer...

Nä nu ska jag hoppa i säng! Tjohoo =)

Pusss

Fast and Furious m.m.

Hejsan på er!
Idag mår jag lite så där. Varit en omtumlande dag... Hoppas på att jag mår bättre ikväll..

Dennis och jag är nästan precis hemkomna från en cykeltur på 7km med vår hund. Alla tre är helt slut nu..
Men det va skönt i detta vädret!

Nu har jag även bokat 5 biobijetter till Fast and Furious på lördag. Dennis och jag ska tillsammans med hans bröder Philip och Joel och Joels sambo Thina‏, se den. Ska bli kul =)
Hoppas att Joel och Thinas unge inte vill ut innan. Hon ska nämligen föda när som helst =)



Idag ska Dennis och jag bara mysa och kramas. Man behöver det ibland. Vi ska laga mat snart me.. Falukorv och potatismos.. gott!!!

Ha d bra!

Hejs!