Halluu..

Hallå!
Phew nu e jag varm... har städat och grejat.. tömt kattlådan och rengjort den helt... eldat, dammat m.m. m.m.
Nu sitter jag och tar en paus, med Marabous nya choklad som inte kommit ut i butikerna ännu... nya Sensation med smak av mjölkchoklad med rostade karamelliserade mandlar och havssalt... Skiiit god! Godaste chokladen jag ätit på länge!

Idag kom Dennis med en glad nyhet... att vårt badrumsfönster äntligen har kommit.. Och så är han hos Alexanderssons i Holmsjö nu och köper hem olika grejer han behöver.. firman ägs av min bästaste vän Paulines pojkvän Henrik och hans familj... :)

Nu har himelen åter öppnat sig och snön faller ner med ruskig takt. Och det blåser en del ute me brr... tur att det inte hade hunnit börja snöa när jag var ute och rengjorde kattbajslådan.. Förresten Boel om du läser detta inlägg så undrar jag vad kattsanden hette som du brukar köpa!? Jag är nöjd med den jag har.. men fasen va najs att kunna spola ner det i toaletten! :)

I morse var jag hemma hos systeryster Annika (som bor i Torsås) och åt lite frulle och pratade lite =) Vi ska dit och fira julafton med min familj den 25e... Fast hon ska bjuda på 3 rätters :) Mums... lät jättegott det hon skulle ha =)

Nä nu ska jag fortsätta!

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Boel

Vill också prova den nya chokladen,låter som den skulle passa mig. Vet du när den kommer i affären?

Kattsanden heter Worlds Best Cat Litter o finns på Djurkompaniet. är lite dyrare än dom flesta andra kattsanderna,men varar mkt längre o det är så skönt att kunna spola ner den i toan!

2009-12-28 @ 12:12:58

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback