Snart helg :D

Hejsan!
Nu har jag en natt till att jobba sen tar jag helg.
Dennis och jag ska mysa i helgen. Imorgon är det Idol :) Vi ska på Bubbetorps julmarknad på lördag och på kvällen blir det bio i Kalmar. Jag gillar Biosalongen i Kalmar bäst. Men det ska bli kul sen när den nya biografen i Karlskrona öppnar =) I vilket fall ska vi se på "Luftslottet som sprängdes‏".
Annars ska vi mest njuta av varandras närhet.

Ska även se om rörmokaren kan komma någon dag. Känns som det står helt still nu.. så innan jul blir det inte klart.. inte på långa vägar. Men men.. den som väntar på nåt bla bla blaa....
Måndag ska jag på läkarbesök och sen jobbar jag mån och tis...

Hoppas man får reda på julsemestrarna snart.. Jag jobbar ju hela julen.. sover hela julafton. Men har lagt in om ledigt julaftonskväll.. Så jag håller verkligen tummarna :)

Den 11 december är det dax för julfesten.. guuud vad jag längtar. Men jag har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mig! Vill ha en klänning elr nåt.. får se vad jag kommer på.
Men jag kom ju på en sak för ett tag sedan :P Den stora Idol finalen är ju samma kväll!!! Sååå typiskt! Men som tur är så har vi en inspelningsbar boxer. Så jag kan spela in det och se det när vi kommer hem på natten elr på morgonen efter ;) Men lite typiskt att man inte kan se direktsändningen..

Nä nu måste jag sminka till mig lite innan jobbet!
Hoppas allt är bra med er allesammans!

Många kramar! 

Kommentarer
Postat av: Milla

Imorrn får vi hålla tummarna igen :)

Hoppas ni får det riktigt mysigt med julmarknad och bio. Kramar

2009-12-03 @ 22:18:55
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Boel

Låter som du har en riktigt härlig helg framför dig,det är du väl värd! Njut o må bra! Kram

2009-12-04 @ 13:37:43

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback