Nu har jag bestämt mig!

Hej på er!
Jag skapade denna bloggen för ett bra tag sen. Det va ju bra.. första steget avklarat.. ;) för ungefär 10 månader sen eller nåt! Men nu har jag minsann bestämt mig att jag ska låta den fortsätta leva och det ska inte dröja flera månader mellan varje gång jag skriver.
Jag kommer återkommer med en bättre presentation av mig senare..

Idag är en sådan dag som inte händer speciellt mycket. En lugn skön dag.. då jag tar allt i min egen takt. Det kan vara så skönt ibland. Hålla sig hemma och bara sitta och göra sånt som inte är jobbigt ;)
Men imorgon fredag och lördag är det dax för jobb igen.. Lite tråkigt att jag jobbar på självaste Alla hjärtans dag. Men lite mys med sambon ska jag nog hinna med.. har lite överraskningar och presenter till honom.

Många tycker att det är så överskattat med all Alla hjärtans hysteri... men jag tycker det är tanken som räknas. Jag tycker om att det finns en dag som påminner en om att inte glömma bort sina nära och kära. Jag tycker inte det är ett måste att köpa presenter, och det är inget måste att äta fin middag. Bara man lämnar en extra tanke.. skickar ett kort, sms, mail, ringer och träffar sina vänner eller sin pojkvän & familj. Det tycker inte jag skadar att det finns en sådan dag =)

Nu ska jag snygga till lite här hemma innan min prins kommer hem... Brukar kalla honom för prinsen ;) Det är vad som står i min mobil när han ringer och smsar. Han är min fina drömprins.. Dennis ;)

Ha det så bra så länge... hörs säkert senare!

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback