Bok tips!

Hejsan!
Idag var vi på kalas.. min syrras man fyller 25år idag. Tyvärr blev det bara suddiga skitkort därifrån.. vet inte vad det är med min kamera ibland. Den funkar bra när den själv vill.. oftast iofs.. men ibland e den helknäpp!

Ikväll har Dennis rivit golvet på verandan, vi ska snygga till den.. men det är inget som kommer gå i raketfart, har egentligen fullt upp med allt annat, men vi kände att vi iaf skulle börja med det.. Har köpt nya bräder och så...
Sen får vi se om vi sticker till Johans grillfest, den är väl antagligen i full gång nu. Men får se hur vi gör.

Jag köpte en bok idag när vi var på Maxi som verkar bra faktiskt..


Två systrar, av Anna Maxted

"Cassie är smal, vacker, smart, karismatisk och mycket framgångsrik som jurist. Lizbet är lite mindre smal, lite mer alldaglig, en smula drömmare, och hon känner sig inte fullt lika framgångsrik som sexkolumnist på en herrtidning. De är systrar, bästa vänner och olika som natt och dag ...

Man skulle kunna tro att Cassie är den som "fått allt", men så är inte fallet. För Lizbet har något som Cassie saknar: ett lyckligt förhållande med en schysst kille som tycker att hon är världens underbaraste kvinna.

När Cassies eget äktenskap börjar knaka i fogarna, när en gammal kärlek dyker upp på scenen och rör till hennes välordnade liv, och när det dessutom visar sig att Lizbet väntar barn - då sätts syskonrelationen på hårda prov.


Under en händelserik tid i systrarnas liv omprövas inte bara deras förhållande utan också deras kärleksrelationer och synen på föräldrarna. Ett oväntat avslöjande blir vändpunkten som antingen kan sammanföra dem eller skilja dem åt för alltid."Puss o hej!

Kommentarer
Postat av: Milla

Den verkar ju riktigt bra. Du får recensera när du är klar :) Hoppas ni får en mysig kväll! Kramar

2009-07-11 @ 21:14:04
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

ah ja den lät bra!!

Pussa

2009-07-12 @ 01:07:14
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback