Panos Emporio

Hej på er!
Snart är det dax att åka till jobbet... har ätit jordgubbar som Dennis föräldrar har i deras trädgård. Så otroligt söta och goda! Finns inget bättre än jordgubbar med mjölk och socker! Mums!

Idag har vi varit hos banken.. suttit och pratat lite, vi funderar på att byta bank.. Vi får se hur vi gör, men det lutar nog åt det skulle jag tro!

Nu längtar jag tills det blir sol och bad/solväder igen.. Fick ju en fin bikini av Dennis igår som jag vill inviga. Den kommer från märket Panos Emporio och kostade 700 kronor! Superfin tycker jag! Vad tycker ni?





Dennis fick ju bara lite godis av mig för knappt en hundring... plus att jag äter upp typ hälften av det.. :/ Men det är ju han som får in pengarna me. Att jobba i Kommunen är ingen höjdare, speciellt inte de första åren. Men han blev i alla fall glad för godiset :) Och det är ju huvudsaken! Tack älskling än en gång! Vi överraskade varandra kan man väl säga =)

Nu ligger prinsen och hundarna och Turbo och sover.. och Engman ligger här intill mig och tvättar sig. Katterna verkar nöjda med det nya fodret faktiskt :) Dem tycker inte om mjukmat eller inte ens kycklingbitar som jag hade till salladen till jobbet till i natt... Sallad är såå bra mat att äta på natten tycker jag... Fast jag äter senast halv 1.. det mår magen bäst av.. Helst runt 23-00 om det går.. Blir det senare, så brukar jag hoppa över fikat och bara ta en frukt eller nåt istället.

Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll!

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Milla

Bikinin var jättefin!! Nu blev jag också sugan på jordgubbar :) Vilken tur att jag har hemma! Kramar

2009-07-08 @ 19:50:34
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback