Skogsmulle och tips på en riktigt bra film!

Hejsan!

Igår kväll hade Dennis och jag lite videovaka ;P Såg 3 filmer.. en av dem va såå bra "Marley & me", med Jennifer Aniston och Owen Wilson! Den måste ni se, om ni inte gjort det... jag har inte gråtit så mycket på länge.. tror till och med att Dennis lipade lite också.. Och så va den så klart jätterolig me =)

"Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund.

In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Varken lydnadskurser eller lugnande medel hjälpte.

Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva."

Annars då... tja, idag har vi haft en rejäl storstädning av tvrummet, hallen och köket.. tog bort den stora soffan och hittade tuggben till hundarna och en och annan kattleksak... dammsög, skurade golven, dammade m.m. Så nu känns det fint och fräscht...

Sen ikväll gick Dennis och jag en promenad i skogen med alla hundarna.. Wilma, Acira, Smulan, Doris och Nea... Och sen lämnade vi dem stora hundarna och hade bara med oss dem 3 små... hittade lite kantareller =)
 
Jag tycker det är jättemysigt att gå i skogen o leta svamp =) Men jag tycker inte om att äta det.. fast kantareller är gott att smaka pyttelite av.. men champinjoner och annan svamp kan jag inte med..

Bye bye!
/Hanna

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åhh kantareller som e så gott!! Mums! undra om de blir mkt i år.. många som har varit ute i skogen å plockat redan..

puss

2009-07-23 @ 21:07:54
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Milla

Den är verkligen bra den filmen! Men fyy så jag bölade när jag såg den :) Kramar

2009-07-23 @ 22:27:27
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback