Kommer det hoppa ut trors????

Hej på er!

Har precis kommit in efter att ha njutigt av solen ett par timmar.
Första natten gick jättebra med Acira. Hon gjorde ingenting inne. Har bara hänt en liten olycka inne idag än så länge.
Så det är skönt.
Nu ligger hon och sover i soffan, och jag ska me se om jag kan koppla av en stund. Har ju varit uppe tidigt idag. För Acira tyckte att jag me skulle asa mig upp från sängen när Denne körde till jobbet.
Det går kanon med Wilma o nykomlingen. Wilma är jättenyfiken och ska sniffa. Hon tillåter till och med lillan att få tugga på hennes ben och ligga i hennes stora säng :) Till och med tillsammans.
Turbo... kelgrisen nr 1 har velat gosa  lite me vovvsan idag. Och Engman har nosat lite, morrat lite.. han är lite mer avvaktande. Fegisen :P

Åååh vad längtar jag efter Dennis ponken... saknar alltid honom när han inte är hos mej... kan det kanske bero på att mitt hjärta slår för honom.. så hårt att det nästan känns som det ska hoppa ut ibland ♥ *aj..........löööv jo!*
Och förresten vi är vi 6 familjemedlemmar i vår familj nu =) 3 grabbar och 3 brudar =)

Nåt nytt annars då?? Faktiskt har det inte hänt så mkt mer nytt än den lilla krabaten... Jag har jobbat och stått i.... försöker hinna med att handla lite fler presenter till prinsen. Ska ev åka till Kalmar med syster yster onsdag nästa vecka. Inte så supercheckt eftersom jag har jobbat 2 nätter.. och så måste jag ju ha bebisvakt me... måste hinna fixa det sista iaf.. och det var enda dagen som syrran och jag kunde samtidigt. Kan inte maj ta sluuut snart! Trött på allt jobb!

I juni händer massa kul. Dels är jag som ni vet ledig en heldel. Sen blir det kalas för prinsen min, veckan efter blir det väl lite grillat och förhoppningsvis utgång, veckan där efter är det midsommarafton (har ingen aning vad som händer o fötter då).. Och helgen efter midsommar är det dax för den årliga Sommarfesten i Brändabo =) Detta året hemma hos Dennis föräldrar =) Kul kul!

Nä nu kom posten, så jag ska ut o kika om det är nåt kul!

Ha det gott!

Puss 

Kommentarer
Postat av: Pauline

Så duktig hon e :) Haha tur ni kör på jämlikhet i hemmet ;D

Jo gumsan snart e maj slut, bara 6 dgr kvar :) Sen så kommer din välförtjänta juni :)

Vad e det som kommer hoppa ut trors? ;) Tänker på rubriken :P Puss

2009-05-25 @ 16:36:37
Postat av: Sandra

Men Polle det var ju hjärtat som slog så hårt att det kanske skulle hoppa ut=)

2009-05-26 @ 13:36:10
URL: http://gullesandis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hihi så duktig hon e lilla Acira! Selma gjorde sina behov inna på natten i nåra veckor.. å då va hon ju ändå 12 v när vi hämtade henne!

Puss puss

2009-05-26 @ 17:15:41
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback