Jodå det gick bra!

Morning morning!

Sovit gott i natt?? Det har jag gjort, härligt. Och jag fick sova enda till klockan 9. Tack Acira! Har tagit kort på hennes sovplats på natten. Har haft henne de 2 första nätterna inne på toan. Men hon har varit lite ledsen och så för det. Så vi kände att vi skulle fixa nåt så hon kan sova med oss i sovrummet istället. Men ändå inte fritt så hon kissar, biter sönder nåt elr så.

Här har vi då vanligt kompostgaller. Nederkanden har vi satt en svart Volvo list, så den inte ska kasa iväg eller så. Och de spiralerna som håller ihop gallret var lite vassa så där har vi tagit lite svart tejp, så hon inte ska bita o göra sig illa på dem. Längst underst har vi vanliga svarta plastsopsäckar och över det ett gäng med tidningspapper, om det skulle hända en olycka. Sen har hon lite kuddar och så där oxå. Och så hade hon sin nya mjukis leksak där och ett litet tuggeben. Den ser väldigt liten ut, men Acira är ju liten och hon har ju den till att sova i... =)



I alla fall gick det super kanon i natt. När vi la oss så gnällde hon och skällde några gånger, men inte så mkt för jag sa till henne att vara tyst och va hon inte det blev det ett spay med vattensprayflaskan ;P hihi... hon blev lika tyst och snopen varje gång och undrade va det va haha ;) Sen vaknade hon vid två... men somnade om... och sen vaknade hon lite senare, så var Dennis ute med henne så hon fick kissa. När det regnade som mest hehe... Jag var inte så sugen på att gå ut då :P

Ja vad händer i veckan då..?! Ja nu har lönen kommit idag :D Så vi ska åka och storhandla mat när Dennis slutat jobbet. Sen äta middag och sen jobbar jag i natt.
Imorgon behöver jag ju sova, så jag vet inte riktigt än hur vi gör med Acira... får höra med Denne. Han kanske tar med henne till jobbet elr så. Sen imorgon kl.18 ska jag ut och äta med jobbet. Vi ska avtacka en arbetskamrat som går i förtidspension. Jag har gått på hennes tjänst sen 2004 och har nu fått den som min egen tjänst =)
Vi ska i alla fall äta på Thairestaurangen inne i Karlskrona.. Gott gott! =) Vi blir nog några styckna.
Men sen ska ju jag börja jobba! :/
Och så jobbar jag lördag oxå.

Nä om man skulle sminka över påsarna under ögonen nu kanske :P så man ser lite mänsklig ut när vi ska handla idag hehe.... Och nu sätts Acira på prov, då hon får va hemme själv ett tag. Men vi ska skynda oss med handlandet. Har skrivit upp på en lapp vad vi ska ha.

Ha det så bra!!

Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Pauline

Vilken bra grej ni ha kommit på, skönt att den funkar oxå :) Duktig hon e lilla Acira! Får hoppas hon klarar sej när ni e och handlar.. Såå skönt att det e lönedag idag :) Kanske vi ses, ska med in o handla lite ;) Puss

2009-05-27 @ 13:08:13
Postat av: Jenny

ah så bra de blev me kompostgallret! =)

Mmm härligt me lön =) vi ska me å handla å lite så idag.. :)

Pusss

2009-05-27 @ 13:52:30
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback