Tjoohoo!!

Hejsan!

Oj vad dagarna flyter på. Egentligen har jag inte gjort så mkt sen sist jag skrev...
Jag var ju som sagt på syrrans (Jenny) 29 års kalas. Där bjöds på tre rätters och hon blev glad för sin present så det var ju bra :)

I måndags blev det en lite shoppingtur till Kalmar tillsammans med min andra syster (Annika).. hennes dotter Amanda och bonusdottern som också heter Amanda :) Så jag köpte två jättesöta toppar och så fikade vi och så. Var himla mysigt, men sen var man trött när man kom hem.

Idag skrev jag till Dennis hur irriterad jag var på den där förbankade rörmokaren, som hela tiden säger att han ska komma. Men som sedan inte dyker upp när han sagt o.s.v. Så jag skrev till Dennis att kommer inte han idag och gör det sista, får han ringa någon annan.. för till helgen vill jag kunna använda mitt nya badrum. Har väntat nog länge nu. Fattar inte hur tålamodet har varat så länge.

Idag steg jag upp tidigt, skulle iväg på lite ärenden.. Sen har jag sovit från kl.13 till när Denne kom hem vid 16.30.. har sovit sjuukt gott. Och då säger han att rörmokaren är på väg hit :) Och jag hann inte ens stiga upp ur sängen innan det knackade på dörren :)
Så ääääääääääntligen äntligen! Ni förstår nog hur skönt jag tycker det är. Iaf är det sista gången den rörmokaren sätter sin fot innan för denna dörren. För som han har hållit på gör man bara inte.. *aaarg*..
Så till helgen ska jag minsann kunna använda vårt badrum :D Tjoohoo!!

Nu väntas två jobbarnätter och sen är det helg igen :)

Ha det så bra med er nu!! :)

Kram Hanna

Kommentarer
Postat av: Pauline

Åh vad härligt att han äntligen kom!! Konstigt att det ska krävas en irriterad Hanna först bara :D ;) Hoppas ni hinner klart med det sista till helgen nu! Puss

2010-04-28 @ 18:04:58
Postat av: Milla

Vad härligt!! Hantverkare måste man nästan tjata hål i huvudet på ibland :) Hoppas du får inviga badrummet ordentligt i helgen nu.



Ha en fin valborg gumman <3



Kramar

2010-04-30 @ 13:14:12
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback