Underbar

För några år sedan var jag i London med en kompis. Då gick vi och såg Phantom of The Opera.. Och jag måste säga att det är en av de bästa upplevelserna jag någonsin varit med om. Det var en underbar känsla, det var mäktigt och man hade sådan inlevelse.. Efterråt har man sett den när den kom på bio och sedan några hundra gånger på film. Jag älskar denna musikal!

Här kommer en utav mina absoluta favoritscener från filmen ♥



och en till......



Love, Hanna


Hejsan!

Hejsan!
Var ett par dagar sedan jag bloggade nu. Har inte haft lust.. ibland får man lite bloggtorka :)
Det har väl egentligen inte hänt så mycket nytt sen sist.

I lördags innan jobbet så var jag på kalas och firade Dennis lillasyster Jonna som har fyllt 18 år. Blev mat och fika.. men jag slängde i mig lite fika innan alla andra eftersom jag skulle till jobbet.

I söndags kom Erik och fogade.. men han skall komma iaf en gång till.. kanske idag!?! Det blir verkligen jättefint i badrummet. Vi är så nöjda!

Idag får min syster Annika och hennes familj hem deras hundvalp. Kommer inte ihåg vad det var för ras.. men schitzu nånting tror jag.. Den skall heta Malou iaf ;) Skall bli kul att se den lilla krabaten nån dag sen.. Till helgen kanske?? :)

Här är några bilder på badrummet.. sakta men säkert går det..

Bort mot duschhörnan...

Dennis har tvättat kaklet två ggr än så länge.. skall tvättas minst två gånger till...

Det blir fint med den mörka fogen på fondväggen..

Nu väntar jobb tre nätter i rad. I natt skall jag vara i Jämjö Np... och resterande två nätter är jag på Trossö. Hoppas dem går snabbt. Sen är det ju helg igen, härligt!

Ha det så bra!

Kramar Hanna

piggelin

Hejsan! Igår var en halv jobbig dag.. så i natt har jag sovit som en gris. Slocknade direkt då jag la huvudet på kudden. Har nyss vaknat och jag känner mig rätt så pigg idag. Annars brukar jag vara väldigt morgontrött, men inte idag. Idag kommer jag ägna dagen åt huset tänkte jag. Ta hand om tvätten och plocka lite här och var som behövs.

Kakel killen har inte dykt upp än.. eller hört av sig. Får se om han kommer idag, annars får väl Dennis ringa honom. Börjar bli trött på att han inte kommer och gör det sista.. Det är ju bara två dagar kvar: foga och tvätta foget. Allt kakel är ju på plats. Och då menar jag inte att det tar två heldagar.. utan nån timme per dag.
Dennis och jag har varit på XL bygg i Jämjö och tittat ut trätak. Tror det kommer bli snyggt. Om inte Dennis glömde sitt släp idag så¨lär han hämta hem det. Det är färdigt till att sätta upp (vi kanske får såga till att i rätt storlek.. tror nte det passar på pricken... men det är färdig behandlat och så..) 

På fredag är det återigen dags för läkarbesök. Så jag har fått lägga in om ledigt både torsdag (då jag skulle vara i Jämjö NP) och fredag (Min ordinarie patrull). Det blir iaf sista på ett tag.. Jag kommer ändå på plustid även denna månaden, vilket är skönt. Men jag hade mer plustid än vad jag trodde.. (plustid är det jag jobbar utöver grundschemat, vilket jag kan t.e.x. ta ut i ledighet).. Så jag är ledig enda tills på lördag.

Nej nu skall jag sätta igång med tvätten.. annars fastnar man bara här!...

Kram på er alla

Myndighetsförklarad

Hej!
Nu skall jag snart gå och lägga mig. Har jobbat inatt, så e trött nu.
I helgen skulle Erik kommit... men han dök inte upp i söndags heller som han sa. Och ringde inte heller. Tycker det är lite tråkigt när man gör så. Man kan ju iaf ringa och säga att man inte kommer, eftersom vi väntade oss honom. Men men.. se om han dyker upp idag!? Vill ju att det skall bli färdigt att sätta in inredningen.

Idag fyller Dennis lillasyster år. Hon blir 18 år och som hon har väntat och väntat på denna dag! Men nu är hon äntligen myndig. Grattis gumman!!! Hoppas dagen blir som du önskar dig och mer där över!

Annars händer det inte så mycket.. Skall på nytt läkarbesök på tisdag... och blir kanske ett till denna veckan. Börjar bli trött på det här nu, får se hur länge man orkar... jag mår iaf inte bra, men är inte sjuk... Har det lite jobbigt. Men sån är väl livet ibland..
Det är väl bara det jag har planerat i veckan.. plus lite jobb och kalas.
Så jag skall mest ta det lugnt i veckan.. städa och lite så..

Hoppas allt är bra med er som läser.

/ Hanna

Ave Maria

Jättefin låt med Beyonce


13/2

Hej!
Sitter och äter nybakta kanelbullar nu.. Dennis och jag har bakat lite idag.. kanelbullar, släta bullar och så har vi gjort oss en varsin semla me. Jättegott blev det.
Idag sov vi till 10-tiden, gick upp och åt god frukost med rostebröd och ägg. Sen skottade Dennis lite ute, har kommit runt en decimeter i natt.. svärfar kom med traktorn och körde med snöplogen på parkeringen..

Därefter körde vi till Kalmar. Handlade lite på Ikea och Media Markt. Köpte lite nya sängkläder, handdukar och badhanddukar m.m. Och tre nya wii spel och en pistol konsol..
Så nu sitter Dennis och spelar Resident Evil.. det spelet är från 18 år.. rätt läskigt faktiskt. Jag väntar på att få spela mitt nya.. Rabbids.. det är från 7 år.. lite mer lagom för mej :) Syrran Jenny m.fl. har sagt att det skall vara kul, så det skall bli kul att spela när Dennis klarat av att döda denna läskiga typen.

Imorgon kommer Erik hit och fogar.. han har inte kunnat komma fredag och lördag, då dem haft inbrottsförsök på lagret. Så dem har haft inventering m.m. Men imorgon skall han komma efter lunch. Skönt med sovmorgon.. Jag jobbar imorgon me så..

Hoppas allt är bra med er och att ni får en mysig alla hjärtans dag!
Kram Hanna

min


Denna katten älskar mig. Han vill jämt vara med mig. Och jag älskar honom :) Mattes katt ♥ Älskar hans brandgula ögon och fluffiga päls..


Tack..

Hej på er!
Idag är jag himla trött.. varit iväg hela dagen. Och när vi kom hem så kom Erik. Han har kaklat klart idag :) Men han ska foga och så imorgon, och på lördag tvätta kaklet eller vad man säger... så på lördag får vi fira att det är färdigkaklat :) Känns kanon!

Igår kom vår grannes far hit med en ja.. tack-för-hjälpen-present kanske man skall kalla det. Dennis hade hjälpt dem med nåt eljobb tror jag.. Bosse som han heter gör egna trägrejor som han brukar sälja på marknader m.m. av trä från sin egna skog :) Han är alltså slöjdare.. Så här är äkta slöjdarevaror :)


En rejäl tjock skärbräda, en underbar stekspade.. passar utmärkt som slickepott me.. provade idag.. och så massa smörknivar. Kul att folk visar ibland att dem uppskattar när man hjälper till :)
Så tack så jättemycket Bosse, verkligen uppskattat med handgjorda ting :)

Kram Hanna


Snö snö och åter snö

Hej på er. Åh vad snö det har kommit igen! Minst en decimeter.. och det under de dryga 5 h jag har sovit idag. Vi har apt- möte på jobbet ikväll.. men jag skippar det.. kör inte på dessa dåliga vägarna för dryga 1,5h möte. Och så ska vi stiga upp tidigt imorgon då vi ska på läkarbesök..

Jag är lite sugen på att baka idag.. har inte bestämt mig för vad än.. men kanske kladdkaka skulle vara gott :))
Hoppas ni har en bra dag trots snövädret!

Kramar från Hanna


Ååååååh!!!! Vad jag älskar dig!


En blick på det nya badrummet

Här kommer bilder på badrummet!

Här är det redo för att kaklas på..


Här är starten på kaklandet... det svarta är dusch- hörnan. Kommer ha samma på golvet. Det vita skall täcka i stort sätt restrerande väggar. Förutom bakom handfatet.


Lite mer kakel har kommit på plats..


Det går frammåt.. Det svarta är dusch- hörnan och till vänster kommer vi ha vårt massagebadkar.


Duschhörnan är klar!


Andra sidan rummet... fondväggen där handfatet skall stå framför.


Närbild på fondväggen.


Så, det var hur långt vi har kommit.. undra när herr kakelsättare kommer här näst? Idag kanske?! Hmm.. ingen aning! Nu skall jag elda, svinkallt i huset!

Hejs!


Lördag

Hej. Tänkte skriva om i lördags. Började med att kakel- Erik som och kaklade en stund. Så nu börjar man kunna se det framför sig hur det blir, och vi är nöjda än så länge. Lägger in kort i ett annat inlägg idag tror jag.
Vid 17-tiden i lördags hade vi bjudit hem Dennis två bröder och deras respektive Thina och Lina och Dennis brorson Hugo. Vi åt kycklinggryta, med smak av bl.a. grönpeppar och dijonsenap. Blev gott.
Sen spelade vi wii... Ingen av oss ville se Melodifestivalen. Brukar va så tråkigt. Så här kommer lite bilder..

Buddy Holly

Hallu!
Nu är helgen snart förbi.. Den har gått fort, antagligen för att den har varit himla rolig.
I fredags var det dags för Buddy Holly på Telenor Arena Rosenholm. Men först var vi ute och åt lite mat.. ingen höjdar restaurang.. Minns inte var den hette, men låg nästan vid fiskegumman i Karlskrona. Så vi kommer nog inte gå dit igen.. maten var inte den godaste vi ätit, men helt ätbar.. Därefter åkte vi bort till Rosenholm... var himla bilkö.. vi köade jättelänge.. men det var ju fullsatt där inne. Det var kul att se den musikalen igen, trots att det var lite av en besvikelse. Man fick inte alls samma stämning i denna stora arena, mot lilla Göta Lejon i Stockholm.. och ljudet var lite si så där. Så det var ju tur att vi fick det bästa då vi var och förlovade oss förra året i april :))
Här kommer lite kort. (man fick egentligen inte fota, men jag har en "scen-inställning" på kameran, så det syns inte att man gör det... så here you go!)



Vi såg mycket bättre på Göta Lejon också.. eftersom det är så stort på Arenan... men helt okej platser ändå.
Nu är det strax dax för sängen, är trött ikväll.. bloggar mer imorgon!
Kram Hanna


4 februari

Hej på er..
Tänkte det kanske vore på tiden med ett inlägg??

Idag är jag inte direkt på topp. Vaknade redan kl.11 av Wilma som höll på och skälla. Tog på mig öronpropparna, somnade om.. vaknade igen 11.40 av att hon skällde. Somnade om efter många om och men.. vaknade igen kl.13p.g.a. henne.. och sen dess har jag inte kunnat somna om. Jag som skall in och jobba min tredje natt i natt. Känns inte så uppiggande nu precis.
Blir så irriterad på henne, dumhund!

Nåväl... jag vet att det är en sak jag inte har berättat... ingen rolig sak.. men det är så att vår chef helt plötsligt har tackat ja till ett annat chefsjobb.. han slutar 1/3 och vi har inte den blekaste om vem den nya chefen blir. De flesta hoppas iaf på att det inte blir en viss person... men det blir väl säkert så, bara för man inte önskar det. 
Är lite mycket på jobbet just nu känns det som, eller rättare sagt det är mkt med allt just nu.. 

Badrummet är inte klart på långa vägar, men han har iaf börjat kakla. Blir jättefint verkligen! :) Längtar så till det är klart. Behöver ta mig ett långt varmt bad, med tända ljus och bara rensa ut allt inom mig.

Imorgon är en kul och efterlängtad kväll. Då skall vi på Buddy Holly (vi var ju på den i Stockholm när vi förlovade oss).. Kul att gå på musikal och att den kommer hit ;) Blir kanske en matbit ute me innan, om vi inte lagar nåt gott hemma.
Lördagen blir lugn.. kanske kolla på Melodifestivalen, men får se.. brukar inte va så bra. Blir väl att spela lite Wii me, jättekul!

Ha det gott!

Sol i trädtopparna! :)


Bjuder på en bild på åkern bakom vårt hus. Visst är det fint att se solen mot trädtopparna!? Tog bilden i morse från toafönstret uppe :)
Sitter just nu och kollar på Nyhetsmorgon och äter Björnbärskräm.. gott faktiskt!

Idag kommer Erik och han skall äääääntligen börja kakla.. Så spännande!! Och kul =) Han skall börja med väggarna idag. Och klockan 20 ungefär så kör jag till jobbet, i natt jobbar jag i Lyckeby Nattpatrull och sen jobbar jag onsdag och torsdag på Trossö.
Det skall komma sjukt mycket snö nu. Kom rejält med snö redan igår, och det snöar nu med.
Så det gäller att köra försiktigt. Helst hade jag velat hålla mig hemma! Men kallar plikten så måste man ju försöka ta sig dit me.. om man inte är sjuk.. men det är jag inte längre.

Ha en fin dag!

Kramar Hanna


Shoppat

Hej på er! Är nyligen hemkommen från Kalmar. Har haft en shopping/fik dag ihop med Lina. Vi har haft jättekul och jag shoppade massa fint och massa nödvändigt!

Jag köpte det här:

2 t-skirts, ett linne, ett par tränings/mysbyxor, 3 trosor, en korsett topp, en kofta, en kjol, en bolero, två vanliga långärmade tröjor och tre par boxershorts till älsklingen. Orkar inte ta kort på allt...

Nu vräker snön ned.. och snart kommer älsklingen hem, och då skall vi åka in och hämta min bil...
Den har varit på lagning på BMW efter jag krockade med råddjuret dagen innan julafton. Så nu är den nylackerad och fin ;) Men skall nog köra med Dennis bil till jobbet nu när det är snöoväder ute. Lite lättare att hantera en manuell än automatare vintertid faktiskt.

Nu skall jag prova kläder!

Hej svejs!