När man känner igen en person, men inte kan placera den riktigt :P

God kväll! =)

Har precis satt oss i soffan.. har varit ute flera timmar. Jag har klippt lite gräs, Dennis har fyllt ett släp med skräp som ska till tippen, vi har grillat och ätit maten i solen (nåja.. nån värme e det ju inte precis.. men det va lä där vi satt och kvällsolen värmde ganska skönt).. Jag har även klippt lite på häcken vid tvättlinan.. det jag nådde :P och klippt lite gräs i kanten av huset.. hmm, ja det är väl det...

Och innan dess så var vi i Lyckeby. Handlade morsdag presenter och sen handlade vi mat på Maxi, vi var en sväng på Dennis jobb me.. och just det på Volvo me och kollade in deras bilbarnstol de hade.. Ska ju köpa en snart.. men den var från 9 kg.. så vi får ju vänta ett tag till han vägde ju strax över 7 sist på kontrollen.

På tal om det.. ni kanske har sett det på Facebook redan (ni som har det)... När vi var på Volvo och kollade på bilbarnstol så gick det förbi en som kändes bekant.. och Dennis och jag hälsade och så.. och han med.. Det kändes först precis så där när man hälsar och personen känns såå bekant, men man kommer inte på namnet eller kan koppla till vart man träffat/sett personen förut... Men man hälsar ju för att inte va oartig eftersom man känner igen denne. Men sen började Dennis kolla på mig.. och jag på honom och så kollade jag på mannen igen... och då kom vi på vem det var... vart vi sett honom förut.. ;) jo i tv- rutan.. det var nämligen skådespelaren Johannes Brost! :P Häftigt! =) Inte varje dag man ser "kändisar" i lilla Karlskrona bara så där. Och nää, vi tog inte autografen elr nåt kort haha :P

Alexander har varit mycket piggare idag igen härligt.. men han vägrar fortf gröten :/ Men det kommer nog snart =) Idag skulle han egentligen behövt bada, men får bli imorgon känns det som.. varit en lång men bra dag!



Ha er dag/kväll varit bra? =)

Kram


Kommentarer
Postat av: Pauline

Skönt att få lite gjort! O ändå har 2 dagar till att umgås på :D

Hihi ja häftigt att träffa på en kändis, o på Volvo av alla ställen ;)

Så länge hans huvud inte kommer över kanten lr fötterna sticker ut alltför mycket så behöver ni inte byta, skulle han väga mindre än 9 kilo när det händer så gör det inget om ni byter ändå så ni vet ;) Från 9 månader säger dem oxå att det går :)

Vi har fortfarande inte bytt till molly, e så smidigt att ha den vi har nu o bära med sig henne i :P O hon har inte huvudet ovanför än så :)

Ja snart slukar han nog gröten igen ;) Äter han den andra maten? Lr e det båda två som han inte vill äta?

Puss

2011-05-28 @ 10:35:31
Postat av: Jenny

Va häftigt! Undra va han gjort i lilla Karlskrona?!



Så skönt att Alexander är piggare!



Puss

2011-05-30 @ 12:08:39
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback