;)


Bjuder på en go bild så här innan sovdax ;)

God natt vänner! Kram

Alexanders lunch


Kokt potatis, bitar av lax och torsk, dill, smör, matolja, morötter, porjulök, grädde, vit/svartpeppar och citronsaft innehåller dagens mat som Alexander fick till lunch. Han verkade gilla det, men var så trött när jag gav honom så han åt inte så värst mkt.. men blev en portion till frysen och en i kylskåpet =)

Sista dagen som mammaledig

Hej!

Jaha... då va
vi redan här! Sista september, och sista dagen då jag är helt mammaledig!
Som jag har berättat i tidigare inlägg ska jag jobba min första natt imorgon (har inte jobbat på 1,4 mån.. eftersom jag först var sjukskriven lite, sen gick jag på min sommarsemester, sen var jag sjukskriven igen och därefter fick jag full havandeskapspenning och nu har jag då varit mammaledig sen november 2010)..

Jag är glad att jag får en mjukstart.. så här kommer mina jobbtider se ut i Oktober:

Natten mellan Lördag-söndag den 1-2 Oktober
Natten mellan Torsdag-fredag den 6-7 Oktober
Natten mellan Tisdag-onsdag den 11-12 Oktober
Natten mellan Söndag-måndag den 16-17 Oktober
Natten mellan Fredag-lördag den 21-22 Oktober
Natten mellan Lördag-söndag den 22-23 Oktober
Natten mellan Torsdag-fredag den 27-28 Oktober

Alltså kommer jag jobba 7 nätter i Oktober månad! Och bara ett pass med två nätter i rad, annars blir det enkelnätter..och jag jobbar mellan 21-07... Dennis kommer ta ut komptid de vardagar jag behöver sova lite.. så jobbar han en stund efter lunch. På helgerna är han ju ledig!

Ja hur känns detta då? Att börja jobba igen?!
Jag kan inte riktigt förklara det med ett ord.. för det är många känslor inblandade. Så klart tycker jag att det är ledsamt att mammaledigheten går mot sitt slut.. får nästan en klump i magen och det skär i bröstet. Har det redan blivit dags? Är denna underbara tid redan över..
Men jag tycker ändå inte det ska bli så hemskt att jobba. Jag vet att jag inte kommer jobba så mycket och jag jobbar natt då Alexander sover, jag kommer få mkt tid ihop med min son även sen när jag jobbar hela mitt grundschema. Jag har en fördel som har ett nattjobb på så vis.
Jag tycker även det ska bli kul med det lite mer sociala. Träffa lite mer folk, alla goa arbetskamrater som jag saknar väldigt mycket.

Jag tror detta kommer gå bra. Det gäller att tänka positivt om det hela och jag har ju verkligen njutit av tiden som mammaledig och min tid som mamma är ju inte slut för det. Jag har ett helt underbart liv framför mig med min älskade familj ♥


En dag på stan!

Hej vänner!
Vilket härligt väder det har varit idag! Över 20 grader på sina ställen! Skönt!
Idag tillbringade jag ju denna fina dagen i affärer :P
Tillsammans med bästisen Jenny och hennes dotter och så deras granne Linda =) Jag köpte bara ett par vantar till Alexander.. det var det enda :P Vi lunchade även på 3G.. Här kommer lite bilder! 

Busungarna! :)

Vi alla =)

Smakat på nåt surt ;)

Kram på er!

Sudda sudda bort din sura min ;)


Idag fick hjärtat smaka citron första gången ;) Han tyckte faktiskt om det, även om det var surt :)

Rackartyg!

Ååh vilken buse jag har här hemma. Han går och synar golvet och om han hittar nåt ludd är han snabb som f*nken och tar det i handen och stoppar mot munnen! Och han är så medveten, för när jag ska hinna ta det innan det kommer till munnen så vänder han på klacken och springer så fort han kan och skrattar högt :P
Han vet ju att det är ett hyss det märks ;)
Tur att jag än så länge hinner ifatt honom! :P

Han kryper nästan ingenting längre, utan går och det går undan nu :) Så kul att se att hans korta små ben kan vara så snabba :)

Lunch i stan


Hej på er! Idag har Alexander och jag gjort stan. Mötte upp Jenny, Alice och deras granne Linda på Åhléns. Gick i massa affärer och lunchade på 3G. Jag var mest smakråd åt Jenny, men köpte iaf ett par vantar till Alexander.

Nu väntar jag på att lillbus ska vakna och att Dennis ska komma hem från jobbet. Känner mig väldans trött, så blir en lugn kväll!

Kram på er

Huset


Har ju glömt visa hur huset ser ut nu. Vindskivorna är avsågade till rätt längd och vindskiveplåt är på plats.. Så nu finns det inte så mkt mer vi kan göra ute...
Kram på er

Hemmagjort Godis


Idag gjorde jag hemmagjort godis! Såå smarrigt och endast 3 ingredienser!

250 gram Marabou Mjölkchoklad
1 dl hackade salta jordnötter
1 dl jordnötssmör

Smällt i vattenbad elr micro, täck en form 10x20 cm med aluminiumfolie, häll i allt där, garnera med jordnötter och chokladkulor och in i kylskåpet i en timme..

Suuupersmarrigt och receptet hittade jag här på bästa Kryddburken :)

En skön dag!


God kväll! :)
Nu sitter jag i soffan, äter piggelin, bloggar, klurar på Wordfeud och kollar på Idol! Tur man är tjej ;)
Idag var Alexander och jag ute en stund i trädgården =) Här om dagen tog Alexanders farfar hit fåren till åkern bakom vårt hus. Så jag gav de lite äpplen. Alexander tycker om djur och att de är spännande! Härligt väder var det idag med =)
Alexander har ätit så där idag me.. eller till en början kan man ju säga.. ikväll åt han som en häst. Jag lagade mat till honom idag igen.

Jag skar kycklingfilé i bitar och kokade det tillsammans med purjolök, vitlök, persilja, vitpeppar, curry. Sen plockade jag upp de och tog lite av spadet. Kokade en potatis i bitar och när den va klar lät jag det koka upp i lite grädde och lite vitpeppar till och frysgrönsaker, matolja och smör... och sen mixade jag det :)
Blev himla gott och han åt ju som sagt som en häst =)

Hoppas ni har haft en bra dag! :)

KRAM

Så jäkla Trist!!!

Åh är så besviken :(
Det dagis i Skrävle som vi ansökt att Alexander ska gå på ska läggas ner!!!
Fan me! Nu får man lägga massa jäkla tid på körning.. enda till Kättillsmåla om det nu finns möjlighet att få plats där istället. Det går rätt fort dit med, men det andra hade bara tagit 5 min att köra typ. Och ju mindre körning destu bättre, speciellt vintertid...
Men men, inget att göra åt.. Får hålla tummarna på Kättilsmåla istället! Det ska ju vara ett bra dagis det med och det är ju det viktigaste :) Att han kommer trivas och att personalen är bra!
Känns bara så typiskt!

Matvägran & Kladd


Ja idag fick denna gossen kladda lite... äta själv är kruxigt minsann :P Vet inte vad det har varit med honom idag. Inte alls matglad... knipigt med munnen, flaxat med armarna och vridigt bort huvudet. Han fick barnmatsburk vid lunchen, men åt knappt en halv.. och vid middagen vägrade han i stort sätt.. så jag gjorde hemmagjord mat.. fixade lite äggnudlar, köttbullar, grönsaker, creme fraiche, kryddor och mixade och det åt han rätt okej av.. det dög iaf! Men sen verkade han inte vilja ha mer, så då fick han pilla med det själv och ja resultatet ser ni ju ovan ;)
Kan ju säga att det blev in i duschen sen hihi...

Nyduschad gosbebis!
Och nu sover han efter att ha druckit 330 ml välling :)

Kram på er


Sömn och dagen D


Några bilder från hemresan i lördags när vi hälsat på i Skåne =)

Hej vänner! Idag sov Alexander enda till halv 8 i sin egen säng :D Vi har börjat ge honom välling en gång till då vi lägger oss. Alltså först får han vid 19-tiden i samband med läggningen och sen när vi lägger oss ca 23.00 och då äter han typ i sömnen. Men han sover ju bättre och vi får mer sammanhängande sömn. Verkligen uppskattat!

Ikväll hoppas jag att jag kan somna tidigare än vad jag gjorde i natt (somnade vid 1), så jag verkligen får sova länge och så hoppas jag att det blir lika lång sömn för lillen :)

Nu börjar det närmar sig dagen D..... Lördagen den 1 Oktober! Då blir det inte som det brukar.. för efter kl.20 på kvällen kommer jag bege mig till jobbet :O Kan ju säga att det inte känns helt Okej, ångesten börjar komma ifatt. Men jag är glad att jag fick sådan mjukstart nu i 3 månader. Egentligen kommer nog inte Alexander märka av så mkt.. mer än att jag kommer sova lite på dagarna. På vardagarna kommer jag bara jobba enkelnätter (en natt) och helgerna max 2 nätter i rad.. Sist jag jobbade var natten mellan den 5-6 juni 2010! Så det innebär att jag inte jobbat på 1 år, 4 månader. Det ska ju inte bara bli jobbigt att börja jobba, utan jag tycker det ska bli kul och spännande med. Så roligt att träffa alla mina arbetskamrater. De saknar jag jättemycket!

Aldrig har tiden gått så fort som sedan Alexander föddes ♥

Kram

God Natt Alexander ♥

Tänderna borstade, nattblöjan på, pyjamasen på, vällingen uppdrucken och en sovande Alexander uppe i spjällsängen. Ikväll inviger han även sin nya pyjamas han fick av morfar igår!

Borsta tannabissingarna.... och tungan ;)

En trött ledsen kille som vill ha välling! (pappa fixade den ikväll)..

Finaste bebisen ♥


SkogsGuld!

Hej vänner! Vilken skön söndag det har varit idag! Vi fick sova till nästan halv 9. Och efter att Alexander fått sin morgongröt så tog vi med oss Acira på promenad. Vi hittade faktiskt massa kantareller också, utan att direkt behöva leta =) Egentligen har vi redan hela frysen full.. men fick bli lite till ;)

När vi kom hem åt vi lite varma frallor och sen städade vi lite. Nu har vi precis fixat med maten... blir fläskfilé i ugn med ris idag.. den ska va inne 1,5 h så nu ska jag slappa en stund =) Tänkte att Alexander skulle få smaka av maten sen.. =)

Kram på er

Gammelfarmor

Hej!! Vilken härlig dag det blev idag!
Åkte ju hemifrån strax innan 9 och hämtade upp pappa och Ann- Christin, för att sedan fortsätta vår färd till Arlöv (vid Malmö). Farmor visste inte om någonting förrän en stund innan då faster Gunilla kom dit och dukade. Farmor hade som vanligt städat och fint. Gunilla hade bakat lite och köpt goda kakor på ett konditori.
Det var jättekul att träffa mina släktingar igen <3 Var några år sedan sist.. Vilket märktes på farmor.. hon hade åldrats väldigt mycket, hörde extremt illa och hörde vad hon ville typ.. vilket var rätt kul, för ibland kom hon med sina goa kommentarer som alltid ;)

Goda fikan.. och efter vi fikat gick de ut på balkongen och rökte.. sen gick farmor in och tog fram en blåbärskaka till ;) Tydligen tyckte hon vi skulle fika igen.. och man var ju redan proppmätt.. men fick se till att få plats med lite till hihi ;)

Alexanders gammelfaster hade köpt en present till honom :) Och farmor var förgo innan vi skulle åka.. hon ville ge honom en liten peng. Så frågade hon mig när han var född så sa jag 23 nov.. så frågade hon om det var 1910 :P hihi... nä men 2010.. inte lätt det där med årtal.. hon har ju varit med om 88 st :P

Alexander med gammelfaster.. var bäst att hålla i honom annars hade han nog rivit ner alla fina porslinsaker m.m.

Morfarmys

Här nedan kommer några bilder på 4 generationer ♥



Alexander fick sitta i gammelfarmors knä


Och så klart ville gammelfaster gosa lite till och även Ann-Christin =)

Vi stannade där ca 2,5 timme, sedan åkte vi hemåt och stannade förbi och åt god mat på en fin rastplats.. minns inte vad den heter just nu... stannade även förbi Ekohallen och handlade lite.

Måste säga att jag är väldigt stolt över Alexander. Han har varit JÄTTEduktig idag. Och allt har klickat med hans vanliga ät- och sovtider. Han har varit en riktig solstråle! ♥

Denna dagen ska jag minnas med glädje!

På väg till Arlöv till gammelfaster och ga...

mms_img-18230162 (MMS)

På väg till Arlöv till gammelfaster och gammelfarmor! <3


På G

Hej på er! Jag skickade ett mobilinlägg/mms innan, men som sist dröjer det väl flera dagar innan det publiceras :-P Nu är vi på väg ner till Arlöv, vi ska tanka och köpa nån frukost och hämta upp Alexanders morfar o Ann-Christin. Ni får ha en bra dag. Hörs ikväll eller imorgon igen :-) Kram

Packat och klart

God kväll!
Nu har jag packat och donat inför morgondagens utflykt ner till min släkt i Arlöv. Vi ska hälsa på min farmor och faster och åker ner tillsammans med min pappa och hans sambo.
Vi kommer bara stanna där någon timme.. men det tar ju 3 h för oss att köra dit. Så man har fått packa ner mat, mellanmål, massa blöjor, underhållande LEKSAKER! osv...
Har även tagit fram kläder som Alexander ska ha på sig... Ett par mjuka jeans och en randig (höstlig) body.

Nu får det faktiskt bli sängen, blir att stiga upp rätt tidigt imorgon! Kör hemifrån vid 9-tiden.
GOD NATT med er!


Dagens middag!

Hej alla goa! :)
Just nu sitter jag i soffan och äter Haribo nappar! Gotte! Har nyligen avnjutit en goood middag! Idag gjorde vi vitlök & persiljebiffar och till hade vi ugnsrostade rotfrukter (potatis, morötter, palsternacka, färsk broccoli, paprika, vitlök & pujolök) som vi kryddade med örtagårdskrydda, olja & salt. Hade även kokta grönsaker till, gjorde en sås på grädde, grönpeppar o.s.v. och så hade jag tzatsiki till =) Massor med gott med andra ord =)

Lagade även hemmagjord mat till Alexander och oj som han älskade det. Kokte en potatis tillsammans med hackad persilja, och kokade upp små mini köttbullar med ost/skinka i lite grädde, grönsaker (majs, paprika, ärtor).. lite riktigt smör och matolja och kryddor (paprika och vitpeppar). Körde med stavmixern och Alexander åt massor! Duktiga killen.. efterråt fick han en jordgubbs smoothie =)


Blev ingen bild på Alexanders mat, han åt upp den för snabbt ;) Det va verkligen populärt =) Det är tacksamt! ♥ Vad har ni ätit för gott idag? :)
KRAM

10 månader

* Den 29 augusti (9 månader och 6 dagar gammal) när både mamma o pappa såg på, tog han sina första (två) steg utan att hålla i något.
* Den 7 september gick han 9 steg!
* Den 8 september gick han 20 steg!
* Tycker om russin, smörgåsrån, majs, morotssticks och små fruktbitar
* Har stl 68/74 i kläder
* Ska gå och kasa stolar, kläder, leksaker på golvet!
* Kastar ner leksakerna och mat (typ russin, smörgåsrån) på golvet och så tittar han ner vart det hamnar och blir vansinnig om man inte tar upp leksakerna till honom igen.
* Vet vad man menar när man frågar honom var Turbo (katten) är. Då tittar han dit och går till honom.
* Den 17 september reste han sig upp själv utan att hålla i nåt. Även denna gång när både mamma och pappa såg det!
* Reser sig upp själv hela tiden nu.
* Har lärt sig att vinka!
* Använder sig av pekfingermetoden.
* Natten till 10 månader slutade han amma helt.
* Älskar fortfarande sladdar, kablar, snören, strumpor.
* Tycker fortfarande inte om att ha nåt på fötterna.
* Gröten är den bästa måltiden.
* Den 22/9 på 10 månaders kontrollen vägde han 8815 gram, var 70 cm lång och huvudomfånget mätte 45,5 cm.


♥ Alexander 10 månader ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Älskade fina gossen! Grattis på 10 månaders dagen!
Mamma & Pappa älskar dej!


Alexanders kompis Alex

Idag efter Alexander & jag varit på Bvc begav vi oss mot Trekanten till min fina goa bloggvän fian och hennes söta son Alex! Det var ett himla roligt spontanbesök :) Och första gången vi träffades på riktigt!
Våra söner lekte mycket bra tillsammans, var kul att se =) Himla lika på sättet på nåt vis :)
Fian bjöd på fika när vi kom dit, sen blev det lite lek och där efter gick vi en lång promenad! Sen var klockan rätt mycket så Alexander och jag körde hemåt! Tack så mycket för idag gumman, var himla kul att träffa er och se ert fina hus! Och jag hittade både dit och hem, men körde fel båda gångerna haha!

Alex

Härlig höstpromenad (lite blåsigt ibland dock)
Fina Fian, Alex och en härlig allé!

Kram!!

Bvc 10 månaders kontroll


Hej på er vänner!
Idag hade vi tid på Bvc.. Det var dags för Alexander 10 månaders kontroll. Vanlig vägning och mätning, men även lite koll på hans utveckling; pekfingermetoden, om han lärt sig vad vissa ord betyder m.m. Och allt var ju bra där! Även vikt och längd så följer han sin kurva perfekt. Fick även godkännande att börja ge honom vår egen mat.. så det ska vi prova härdan efter.. fast ska nog göra det sidanom så man inte kryddar så mkt och skippar saltet helt istället.. jag är glad för både salt och andra kryddor och kanske blir för mkt för honom.
Ska även prova ge honom vatten i flaska på natten, eftersom jag vill vänja av honom amningen helt. Jag längtar tills han sover en hel natt! Vet inte när jag gjorde det sist!
Kram!


Gose!


Gose Engman har legat och myst här på en filt på soffan när jag tittat på mina program och ätit lite ost & kex!
Nu ska jag snart lägga mig tänka jag... :)
Vad har ni gjort denna onsdag?? Kram på er!

God Kväll!

Hej på er!
Nu sitter jag i soffan, nedbäddad under en filt. Känner mig inte helt på topp, lite frysen o trött.
Har haft en effektiv dag och fått mkt gjort.. tvättat, städat, bäddat rent o.s.v.
Dennis var gullig och lagade maten idag, det blev hemmagjort potatismos och ugnsfalukorv, grönsaker och så till.. Och nu ska han natta Alexander. Skönt för honom med att sova i renbäddad säng :)

Nu börjar Halv åtta hos mig, och sen är det Bonde söker fru... så ja det blir en tv-kväll minsann =) Dennis hade gjort chokladpudding till oss för mjölken höll på att gå ut. Inte vad jag behöver för min mage men hur ska man kunna låta bli? :P

Imorgon ska jag med Alexander till BVC. Vägning och mätning och så är det lite prat och så om hans utveckling :)
Och fredag ska Dennis vara hemma ♥ Det gillas!
Men mest längtar jag till lördag!! Då ska vi tillsammans med min pappa och Ann-Christin åka till Arlöv och träffa min farmor och faster ♥ Längtar massor.. men ändå inte.. Blir ju inte så ofta man åker ner dit... är väl 3 år (!?) sedan sist och farmor är gammal nu. Så jag har frågat pappa några ggr om vi inte kan åka ner så Alexander får träffa sin gammelfarmor/mormor (vad blir det?!).. Farmor är gammal nu och vet inte om detta blir sista gången vi ses :( Sorgligt att säga så, men kanske blir det så, kanske inte!

Oj det blev ett långt text inlägg det här! Hoppas ni orkat läsa! Kram på er!

KAVAT

Idag kom Alexanders vinterkängor i brevlådan :D Supernöjd me de! Kommer va perfekta för honom i vinter!
De är från märket Kavat.. De är rätt stora för att va stl.20, men så är det ju med vinterskor.. men han har ju rätt stora fötter så de kommer bli toppen :)

Och så damp det även ner lite tjockare strumpor med halkskydd.. oftast är de ju så tunna när det är halkskydd.. men hittade dessa på Ellos. Skönt för honom om det är lite kallt på golvet!


Paus


Hej på er!
Sitter just nu i soffan och pausar lite! Håller på och städar! Har bytt sängkläder, hängt upp tvätt, tömt kattlåda och dammsugit vardagsrummet än så länge! Alexander tycker det är tok-kul när jag dammsuger.. Dra i sladden, smaka på sladden och klättra på dammsugaren bl.a. =)
Nu ska jag fortsätta en stund och sen ska jag fixa smörgås åt Alexander.. blir tredje dagen i rad han får äta det och det går hyftast bra faktiskt, igår fick jag i honom en hel! :)
Näpp, bäst att sätta fart!
Kram kram

Att resa sig!


Nu har Alexander verkligen kommit på tekniken att resa sig utan att hålla i sig i nåt!
Självklart med strumpan i munnen ;)
Idag har han gjort det säkert 20 ggr! Han lär sig snabbt grabben! Undra vad som är nästa grej? Säga mamma kanske ;) hihi nää det lär nog dröja.. han har sagt det nån gång att det låtit lite som det..
Men han har lärt sig vinka och han klappar händerna, börjat lite smått med pekfinger metoden, vet vem Turbo är  och tror han kan säga "hej"... m.m.

Nu håller han på och vaknar!
Kram på er!

Strumpnisse

Hej vänner!

Idag har dagen gått himla fort tycker jag. Vaknade strax efter 8 och gick ner och fixade Alexanders morgonbestyr. Han fick gröt och jag åt två frukostknäcke med skinka och gurka.
Efter frukosten tog vi en promenad, men Alexander var nog inte tillräckligt trött för han ville inte somna.
När vi kom hem så busade han runt på golvet en stund.. oj som han går hela tiden nu och har rest sig upp själv flera gånger idag. Det är full fart på honom.. det är inte precis att han går sakta heller, han nästan springer fram ibland :D Min lille pingvin!
Sen var det dags för blöjbyte och då kom även Dennis hem en sväng och pussade på oss, fast det va ingen långstund han hann va hemma. Därefter somnade prinsen en liten stund.. 30 min elr nåt.
Så jag hann hänga upp tvätt och köra igång en till och slappa lite!


Min lille strumpnisse! Han har alltid gillat gå runt med en strumpa i munnen haha!

Nu sover han sin efm nap.. hoppas han sover lite längre nu!
Kram på er

Tossor


Idag damp dessa tossorna till Alexander ner i brevlådan.. de är från Lindberg och är perfekta att ha när han te.x ska sova ute i vagnen, eller om man är för lat för att krångla med skorna :P Snart får jag även hem hans vinterskor.. så visar de så fort vi fått hem de =)

Kram på er!


♥A♥L♥E♥X♥A♥N♥D♥E♥R♥


Framtida musiker?

Alexander blev glad när han hittade pappas (hans morfars) piano! Han stod och spelade läänge :D

3e kalaset denna helgen

Hej på er!
Nu är 3e kalaset över för denna helgen. Nu ska det vara skönt att bara va hemma nån dag! Alexander var rätt trött och grinig hos morfar idag. Men vi ska träffas nästa helg igen, så då hoppas jag att han är gladare ;)

Ann- Christin öppnar present! =)

Hon verkade bli jätteglad för presenten... en stoor bukett med blandade rosa blommor, bl.a. rosor och så var jag inne på Pafymeri Lamon och köpte ett paket med parfym, lotion m.m Både hon och pappa tyckte om doften =) Minns dock inte vad den hette..

De bjöd på god mat och fika och vi stannade inte såå länge eftersom Alexander var så trött. Han somnade gott i bilen hem sen!

Kram

Huset


Vindskivor på plats på ena sidan av huset.. men de ska ju kapas ned lite och så ska vi ha plåt me på plats innan vi tar ner byggnadsställningen..

Just me!


En bild på lilla mig idag...
Nu ska jag upp och byta om till nåt fint och sen kör vi mot min pappa!

Ha en fin dag! ♥

Söndag!

God morgon!
Vi har redan varit uppe 2 timmar så det känns inte som morgon längre :P
Dennis är ute och grejar med huset och får hjälp av sin pappa.
Alexander ligger i vagnen och sussar sött (förmiddagsnapen)..
Lagom till han ska sova sin eftermiddagsnap ska vi köra till min pappa. Så då får han sova i bilen ner dit. Vi ska fira pappas sambo som fyllt 60 år!
Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen medan Alexander sover! Vi hörs ikväll!

Kram på er

Resa sig själv!

Hej igen!

Wii nu när Dennis och jag såg så reste Alexander sig upp själv utan att hålla i sig för första gången :D Han tar ju alltid hjälp av möbler att resa sig och går därifrån..
Men nu gjorde han det utan att hålla i sig i nåt! :) Kuligt!

Mammas älskling ♥


Vilken kalashelg! :D

Hej på er!
Åh idag har jag visst publicerat två lika dana mms-inlägg från min mobil... har tagit bort de nu.. de skulle nämligen publicerats för 3 dagar sedan :P hehe.. idag har det inte regnat en droppe här, utan solen är framme och det blåser inte alls mycket!

Denna helgen är en riktig kalashelg. Som jag skrev tidigare var vi bjudna att fira Dennis bror Joel igår.. det blev hemmagjord pizza och pizzasallad och tårta och kakor. Var mycket gott och trevligt!

Idag är det dags för kalas nr 2. Det är Alexanders kusin Elias som blivit stora killen och gått och fyllt 1 år :D Så vi ska dit vid 18 tiden! =)

Igår ringde även pappa och bjöd ner oss på söndag. Hans sambo Ann- Christin har fyllt 60 år. Mina andra systrar ska dit ikväll.. men vi var ju redan bortbjudna!

Så det blir kalas varje dag denna helgen :D Och vi behöver inte laga mat någon av dagarna hihi.. lyx!

En dagens bebis kör vi här.... inte lätt att få bra bild på denna vildingen! Lundmyr body och byxor från Lindex!

Fredag

Hej på er!
Vilken härlig dag.. fredag & solen tittar fram... och jag sitter här i min pyjamas :O Fy skäms på mig! Klockan är ju ett nu :P Snart ska jag nog hoppa in i duschen. För ikväll är vi bjudna på helgens första kalas. Är ett imorgon också, men ikväll är det Alexanders farbror Joel vi ska fira.

Buseprinsen i morse... han har iaf kommit ut sin pyjamas ;) Hihi

Idag provade jag förresten att ge honom hemlagad mat.. han tyckte så där om det.. åt mer än vad jag trott, men klöktes endel och så var han trött me.

Mixade ihop det så det inte skulle va så mkt bitar eftersom har inte gillar det.. men jag skulle nog ha i lite vatten då den blev lite för tjock tror jag han tyckte. Men smaken blev god.. ska testas igen!

Igår sålde vi förresten vår gamla tv/ bakprojektor! Skönt att bli av med den! Längtar så tills vi kan börja med den nya hallen... längtar tills dörren blir klar så vi kan börja ;) hihi mycket man längtar till!

Nä nu ska jag nog strax duscha! Ha en härlig fredag! KRAM


Vintermössan


Hann ju aldrig visa er Alexanders nya vintermössa igår som jag sa! Vi köpte den varmaste goaste från Didrikson! Har ju en Didrikson overall me.. så tänkte matcha med en svart mössa från samma märke och så ska han ha svarta skor. Overallen är ljusblå =)

Kram kram

Heldag hos systeryster!

God kväll på er!
Hoppas dagen har varit bra, snart är det helg igen.. inte klokt hur fort veckorna går!
Nu har jag nyss kommit hem och nattat Alexander efter en heldag hos min syster Annika. Alexanders moster/fadder,gudmor.

Vi kom dit vid 9- tiden och åkte hem strax innan 19 och Alexander sov bara förmiddagsluren idag.. så kan ni gissa om han däckade som en stock direkt när jag satt fast honom i sin bilstol :P

Hos Annika åt vi goda frallor till frukost.. och Alexander fick sin gröt och sen sov han sin förmiddagslur. Efter vi ätit lunch (lasagne) så gick vi en promenad till torget och Annika köpte lite blommor.

Sen pysslade jag lite med min systerdotter Amanda.. med pärlor och sånt =) Har varit en toppendag och kul att träffa min syster med familj!

Söta Amanda ♥

Min tuffing ♥

Minigrodan

God kväll på er!
Just nu sitter jag och äter Ben & Jerry´s godaste glass New York Super Fudge Chunk.. såå god! Alexander somnade för ca 2 h sen.. han var jättetrött när vi var på Maxi och handlade... riktig grinis hihi :P Köpte en mössa till Alexander idag.. men får visa den imorgon..

Imorgon bitti ska jag till min syster Annika. Ska äta frukost o mysa lite där.. var längesedan jag träffade henne nu <3 Tänk att det redan är torsdag imorgon :O Snart helg ju!

I helgen blir det massa kalasande.. både fredag och lördag =)

En bild på vår lilla minigroda.... Kärlek ♥
Kram på er


Trotsa vädret


Hej på er!
Idag efter frukost trotsade Alexander och jag vädret och begav oss ut på en promenad. Kom endel regnstänk och vi höll på att blåsa iväg :P Riktigt kämpigt var det att gå hem igen i motvind :P
Nu ska jag strax se om Alexander vill sova sin eftermiddagsnap. Undertiden om han somnar riktigt gott så ska jag duscha och lite så.
När Dennis slutat ska vi tro det elr ej åka och handla! Nu har helt plötsligt både flytande margarin och smör och gelé tagit slut :P Och så tänkte jag panta alla petflaskorna. Tycker vi jämt handlar!
Ha en bra dag!

Kram =)

Playdate =)

Hej fina vänner!
Hoppas er dag har varit bra! :) Min har varit toppen! Jenny & Alice kom ju som sagt hit för en Playdate idag ;) Har gjort som vi brukar när vi träffas.. ätit frukost, gett barnen mat, lekt, tagit kort, gått promenad, lagat mat, ätit, fikat, fikat och fikat ;) Vi ställde oss på vågen och det ångrade vi (jag!!) :P

Alexander fick en present av Alice och Jenny :D Tack så hemskt mycket.. den kommer användas flitigt både i badet och som leksak på golvet =)  En söt flodhäst på en båt som sjunger jättefint.. *domdomdomdom!*
Min fina vän Jenny! Vi har känt varandra i typ 10 år =)

Barnen busar!

The kids <3 Utforskar kattklätterställningen ;)

Söta Alice gillade Alexanders bonngård

Lite av det vi smaskade på idag.. chokladpudding med rosa grädde ;) Och suuuupergoda maten... kyckling med jättegod sås och färskpasta.

Jag & min fina Jenny

Jag och min älskade prins!

Massa bebismys o soffan innan det var dags för Jenny & Alice att åka hem!

Tack för en mysig o rolig dag! =)

Playdate


God morgon på er!
Nu väntar jag o Alexander på Jenny o Alice som ska komma idag! En riktig Playdate =)

Puss o kram och ha en bra dag!

Att äta själv......


... övning ger färdighet, men det ser ut att behövas mycket övning hihi ;)

DynamitAlex is back! ;D


Det är konstigt vad Alexanders hår vill växa mycket på sidorna ;) Dennis fluffade till det lite så han fick en riktig Dynamit- Harry look ;)

Idag har det varit en ganska seg dag.. men den har gått fort ändå. Dennis har varit iväg några timmar och hjälpt sina bröder med olika grejer.. el och bygg.. så Alexander och jag har roat oss så mkt vi kunnat. Alexander har vi redan nattat.. men han vaknar säkert om en timme. Han har varit såå ledsen och svårsomnad och sover jätteoroligt. I natt vaknade han halv 3 och var vaken i 2 h och grät jättemycket.. han fick både amma o välling och vi tröstade och han fick ju såklart ligga hos oss.. men tillslut somnade han... men han var trött idag och vi fick sova till ca 9.30. Jag vet inte vad det kan bero på.. om det är en fas eller tänder elr vad det är. Idag har han också varit jättemammig och ledsen... Lilla hj♥rtat...

Annars har han lekt lite med Turbo idag och han springer runt som bara den... han kryper ju också, men går mest. När Dennis kom hem lagade vi mat... idag gjorde vi smördegsbakad fläskfilé med krämig fyllning och kantareller i.. till det hade vi råstekt potatis, lite sås och grönsaker.Himla gott blev det.

Hoppas er dag har varit bra! Kram kram


11 September

Tänk att det redan har gått 10 år sedan Terrordåden i New York! Minns den dagen fortfarande.. Jag gick till bussen som vanligt till morgonen, då jag skulle till skolan.. och på bussen fick jag veta av min gamla barndomsvän vad som hänt! Sen blev det mkt prat, nyheter och tidningar och tyst minut.. som det blir när nåt så stort tragiskt inträffar!

Här är en märklig grej jag hittade på nätet!

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!

 

1) New York City har 11 bokstäver
2) Afghanistan har 11 bokstäver
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver
4) George W Bush har 11 bokstäver.

 

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten:

 

1. New York är den 11:te staten
2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11)
3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)
4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 + 1= 11 )
5. Som du kanske känner till är “US emergency services” telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1 = 11)

 

Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!

 

1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11 )
2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)
3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)
4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien.

 

Nu kommer något som är ännu märkligare:

 

Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.
Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:
“For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced:
For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.”
Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.

 

Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?

Prova detta och se vad du sedan tror och tycker:

 

Öppna Microsoft Word och gör följande:
1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.
2. Markera Q33 NY
3. Ändra storleken till 48
4. Ändra typsnittet till WINDINGS (Evt. WINDINGS 1)

Bild från Google..

En tanke till alla drabbade!


Fina kisarna


Mina älskade fina kisar! Jag är verkligen en katt tjej! Har alltid har haft katt i hela mitt liv :) Det är så kul med Turbo och Engman... deras olika personligheter och utseenden.. de är verkligen som dag och natt :)
Jag har haft de sen de bara var 4-6 veckor gamla... matade de med modersersättning.. det var det.. eller hade de dött :/ Fina kisarna! ♥

Sensommar eller höst?!


Någon som vet vad detta är för buske typ? Hittade den i trädgården :P


En av favvolåtarna just nu!


Detta är en utav mina favoritlåtar just nu :)

Krokodiltårar


Igårkväll var Alexander jättetrött och när han är det hänger kroppen inte riktigt med.. så när han kröp på golvet snubblade han till och kom olyckligtvis med ansiktet mot kanten på soffbordet.
Blev många krokodiltårar, stackars lille killen :/
Han har inte ont av det idag iaf... men det har ju fått en snygg färg vid brynet.

Nu ska vi gå ut igen, har varit ute ett tag innan och grejar med taket och jag tror Alexander vill sova sin andra nap nu sen han vaknade i morse!

Kram på er!


Fredagsmys med kisarna


Här hemma i Karsbo har vi fredagsmys. Lilleman la vi redan efter kl.19.. han verkar inte helt OK :/ Han har vaknat ggr flera av sin hosta och då har han tappat nappen. Men det var nog skönt för honom att få nattas en timme tidigare.. han vaknar ju ändå varje natt.. så för min del spelar det inte så stor roll egentligen.

Nu kollar vi på den helt nya Fast & Furious filmen... den 5e filmen.. alla är superbra! Men 4an tycker jag är bäst!♥ Vi har ätit bakad potatis och chokladpudding..

Imorgon ska vi vara hemma och pyssla om huset, hoppas på bra väder!

Puss & Kram på er


Hanna betyder Lycklig!


Idag började jag dagen med lyxiga knäckebröd till frukost.. och en mugg te till... Muggen har jag haft i åratal :) Fick den av min mamma vid ett tillfälle och på den står det "Hanna betyder Lycklig"... Ibland har jag sagt att "det är jag inte alls det"... men nu är jag inget annat än lycklig och lyckligt lottad att få ha en frisk o fin familj. Världens bästa! ♥

Fredagen kommer nog bli relativt lugn. Vi hoppas på att Dennis kan sluta lite tidigare idag.. Jag får planera nåt gott vi kan äta och sen blir det fredagsmys!

Snart kommer Dennis hem en sväng, så Alexander och jag får lite pussar!
Vad ska ni göra denna fredag?

Kram kram


20 steg

20 steg var det mesta vi kunde räkna till idag som Alexander gick! Han har verkligen lärt sig hur snabbt som helst. De första stegen tog han för 1 v o 3 dagar sedan och nu har han som sagt tagit 20 steg utan att sätta sig ner. Det är så kul och se ♥

Finbesök =)


Idag har dessa barnen busat hela dagen lång!

Pauline & Molly kom på besök vid 10-11 typ och då åt vi frukost ihop! Barnen busade som bara den!
Medans barnen (Alexander) sov (Molly somnade aldrig) så dansade vi lite på Wii dansmattan.

Vi fikade också så klart ;)

Sockerbiten var till mitt kaffe ;) Tänka sig att jag drack det idag igen!

En promenix hann vi också med när det var uppehåll :)

Pauline =)

Jag och världens bästa!

Pauline o Molly pussas!

Efter promenaden lagade vi mat.. gjorde Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker till det.. Sen drack vi lite te och vid 19-tiden körde de hem! :)

Tack för en mysig o rolig dag!!!


Alexander går


Alexander går 14 små steg :D


Just nu ;-) Alexander sover gott!

mms_img213432599 (MMS)

Just nu ;-) Alexander sover gott, det är alltid lika kul att se hans sovstilar hihi... God natt med er! Kram


Alexander leker med Turbo


Trots förkylning har Alexander varit hur glad och lekfull som helst idag! Underbart! Här leker han med katten Turbo och tycker det är jättekul ;D


Framsteg!

Idag visade Alexander upp sina framsteg! Han tog 5 steg idag utan att hålla i sig! Och har gjort det några ggr. Ska se om jag inte kan försöka få det på film..

En gammal webcambild på mig o prinsen! Som han har förändrats!♥

Vinterns värme

Hej på er vänner!
Idag vaknade Alexander kl.8 genomförkyld men glad.. han har faktiskt varit glad hela morgonen.. skillnad mot igår då va han allt annat än glad!
Just nu ligger han och sover.. Själv mår jag bättre vilket är skönt.. jobbigt annars att ta hand om ett dåligt barn om man själv inte mår så bra.
Hela morgonen har det regnat.. men sen kl.10 har det varit uppehåll och solen skiner. Så vi var ute en sväng. Alexanders farfar är ute och fixar med vår ved.. det är nån annan med traktor och klyv o sånt som är här me.
Så innan var vi ute och Alexander tyckte det var spännande att titta på!
Här är vinterns värme ♥ Som nu klyvs!

Nu ska jag skriva en inköpslista till Dennis som han ska handla när han slutat jobbet.. mat på Maxi... känns som vi jämt handlar!!! :O Idag slipper vi iaf iväg!

Kram på er

Gunga i gårdagens härliga höstdag


Don´t feel well

Jag tror jag börjar bli sjuk :( Mår riktigt uselt :(
Har precis kommit ner då jag legat och hållt om Alexander, Han var så ledsen och svårsövd. Så jag somnade jag me.. Dennis kom upp till mig (han somnade han me innan när han gett honom vällingen, och då väckte jag honom.. hehe trötta och dåliga familjen)..
Nu under tiden jag var där uppe så har Dennis rensat alla dessa kantareller...

Hur mkt som helst som vi fick av Dennis pappa. Han har ju massa skog och är ute där varje dag... så han hittar ju alltid massor =)
Nu får det nog bli sängen så får jag lägga in lite fler bilder från denna dagen imorgon! Kram och god natt


Höst i bilder


Sovmorgon!

Hej på er! Idag fick jag mig en riktigt skön och behövlig sovmorgon! Prinsen vaknade klockan 8 (och det var inte sovmorgonen om ni tror det hihi), jag var huur trött som helst då och märkte att Alexander också var trött.. så efter en halvtimme lyckades han somna om igen och då sov vi enda till kl.10!!! Lyx.. var längesedan nu.. när han va mindre sov han hur länge som helst.. så man är inte lika bortskämd längre, trots om det låter som sovmorgon för många av er att få sova till klockan 8! :)
Idag har jag än så länge bara dammsugit lite. Får väl snart ta och göra lite nytta igen. Men först ska jag leka med Alexander som nyss vaknade efter att ha sovit ett nap nu på ef.m =)
Kram kram på er

En favoritbild i repris

mamma/barnträff!

Idag har Alexander och jag varit på mamma/barnträff! Först så åkte vi hem till Jenny Och Alice och åt frukost, de skulle åka med oss.. så vid 13-tiden begav vi oss mot Skruv till Magdalena! Var himla kul att träffa alla igen! Se hur barnen utvecklats och vuxit sen sist man såg de och vi mammor babblade om allt möjligt! Barnen lekte massor med såklart och Magdalena bjöd på jätte god mat och tårta!
Alfred har hunnit bli 1 år och 3 månader.. det var hos honom vi var på besök =)
Bus på golvet.. Det var Maggi och hennes Alfred, Nettan och hennes döttrar Leia och Nova, Pauline med sin Molly, Jenny och Alice och så jag och Alexander =)

Alexander blev väldigt omtyckt av Leia =) Min lille chamör ;)

Vid matbordet.. Maggi hade lagat jättegod mat... Pasta med fläskfilégryta typ med paprika m.m. supergott och en god sallad till! =)

Mums!

Alice och Alexander flirtar lite med varann ;)

Den supergoda chokladtårtan som Maggi bakat!

Molly och Alice =)

Nettan, Leia och Alexander

Jag & min son

Tack för en toppendag mina vänner!
Kramar


Tänker på dej! ♥


Idag går tankarna till dig, min älskade syster!


Lite bad! :)


Alexander är rädd om sina knän ;)


Fotboll


Malte & Alexander

Trööööött kille!

Och trött mamma ;)

Idag har vi även varit och hejat på pappa som spelat fotbollsmatch... och vet ni de vann med 7-1 :D Inte dåligt minsann =) nu sover lillen som en gris uppe i sin säng ♥ Imorgon blir en låång dag igen med mkt bilkörning.. då ska vi på mammaträff hos Maggi i Skruv :)

Kram kram

Äventyr! :D

Hej!
Idag har vi varit iväg på ett riktigt äventyr.. nämligen på Kalmars Äventyrsbad! :D Det var Dennis, jag och Alexander. Alexanders faster Jonna och hans farbror Joel, kusinerna Hugo och Malte och deras mamma Thina.
Jag har bara en sak att säga: Det måste göras om! Gud vad Alexander älskade det! ♥
Här kommer massor med bilder =) Och ni behöver ju inte kolla på min tjockismage ;P

Jag och finaste bebisen ♥

Alexander myser hos pappa
♥ Min Ögonsten ♥
 
Kusin Hugo!! :)

Jag och plutt

Malte, jag och Alexander

Puss min sötnos

En trött och nöjd kille som somnade direkt när vi startade bilen ;)

Vi åt även på BurgerKing innan vi åkte hem! =)

Tack för ett himlans roligt äventyr :D Kram

Alexander vaknade piggelin

mms_img389380030 (MMS)

Alexander vaknade piggelin vid 7, Dennis och jag är inte lika pigga. Snart ska vi upp och äta frukost innan vi ska iväg. Alexander sov från ca 20:30-07.. Bara velat ha nappen någon gång. Nu håller han på o drar mig i håret så får stiga upp nu. Ha en bra dag! Puss o kram


Rolig morgondag! =)


Naglarna är målade, benen rakare, väskorna packade...
Imorgon bär det av på dagsäventyr med min familj, Alexanders farbror Joel m. familj och hans faster Jonna! Ska bli såå kul! Vi blir iväg några timmar och kl.16 ska Dennis spela match, får se om lilleman och jag orkar kolla på den! =) Kramiss


Huset; framsidan och planer!


Heej! :) Det blev lite målning idag :D Så nu är framsidan målad så mycket vi kunde... det är bara målat ett lager, men det får nog vara för i år. Vi ska ju som sagt fixa lite med entrén... eller inte så lite.. väldigt mycket. Ni ser det andra fönstret från vänster.. där det inte är vitt runt om... där ska vår ingång vara sen! Vi har en dörr hos ett par vänner som de ska fixa och måla.
Fastukvisten ni ser kommer sen att rivas! Och bygga en liknande, men högre och större än den vi har idag.. och den kommer ju också flyttas dit vi ska ha dörren sen.
Där vi har fastukvisten idag kommer vara ett enkelt litet fönster.
Så det kommer bli mkt ändring på både in och utsida. Ingången kommer ju vara i ett helt annat rum mot vad det är idag!
Dennis kör med åkergräsklipparen. Vi har inte haft tid att klippa gräset innan och det är huur mycket gräs som helst! Nu ska jag byta blöja.. osar här känner jag, har fått ge massa katrinplommon då han varit så hårt i magen ett tag!
Imorgon blir en rolig dag :D

Kram på er 

Tippen

Hej hej! Just nu är vi på väg till tippen med massa bråte. Sen blir det en sväng till Maxi o handla lite inför morgondagen! I ef.m ska vi nog måla på huset :-D Lägger in bilder på det ikväll i så fall! Kram kram

En fasligt farande!

God kväll!
Oj denna dagen har bara sprungit iväg!!
På morgonen steg Dennis upp med Alexander, så jag fick dra mig en stund till.. men han hade visst glömt ta med sig sin mobil ner, och självklart ringer svärmor på den så jag vaknar, hehe! Så då va det bara att palla sig upp eftersom jag inte kunde somna om igen! :P

Dennis har satt dit alla fönsterfoder idag som fattades. Och efter det åkte vi in mot stan, hade massor med ärenden... först till Byggmax o köpa skruv, sen till Djurkompaniet och köpa kattmat, sen till B.Young och köpa en kofta till till mig... köpte ju en svart igår, men ville ha den ljusbruna me... därefter blev det Systembolaget och köpa några cider till Dennis syrra, sen vidare till Brandstationen och hälsa på Alexanders farfar, sen blev det köttbullar med mos från Olles Korvbar, därefter körde vi mot Dennis jobb och lånade släpet och hämtade lite grejer som behövdes, sen vidare till en som Dennis känner för att lämna lite material han behövde, sen in på Maxi och handla lite, och därefter hämta Dennis bror från jobbet och sen hem och lasta av varorna och sen vidare till Torsås och lämna Phille och hämta svärmor som suttit barnvakt åt Philles son...

Sen väl hemma skulle ju Alexander ha mat igen och vi me.. så då blev det till att fixa mat, äta, ge kvällsgröt, och natta och nu efter att ha sovit 1 h så vaknar Alexander och vill inte sova mer :O Andra kvällen i rad nu!
Så nu far han runt som en riktig tos här på golvet!

Nu ikväll har jag kommenterat massor med bloggar och nu fick jag iväg ett inlägg jag me idag! :P Ni förstår kanske att jag inte har hunnit! :P

Nya koftan.. idag köpte jag en likadan fast annan nyans! <3

Hoppas ni har en mysig fredagskväll!!!!!!

Pussar o kramar



Dagens shopping!


Här är dagens shopping! Blev en del och det känns jättekul och skönt med lite nya kläder... dock blev det mycket svart :P Men jag trivs i svarta kläder året om! Det blev leggings, ett vanligt svart linne, strumpor, ett par svarta jeans, en stickad tröja, en kofta och en omlott kofta samt en lila skarfs!

Lite mer närbild på skarfsen och den fina koftan

Jeansen och stickade tröjan

Och så blev det 4 par strumpor till Alexander =) och inget till Dennis :P

Kram kram

1 månad kvar!


Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag ska jobba min första natt på vääääldigt länge!


Shopping!

Hej hej!
Nu sitter jag i soffan och vilar mig efter dagens shopping och killarna är helt slut :P Alexander har sovit ute i vagnen en stund och Dennis slappar också här i soffan!

Idag började vi dagen med frukost.. Alexander fick gröt och vi åt rostat bröd och varm choklad.. jättegott!
Sen åkte vi in mot stan.. har kollat i massa affärer och shoppat en del!
Och medan Alexander sov passade vi på att i lugn o ro äta dagens lunch på PM. Sen blev det det lite affärer till!
Innan vi åkte hem tog vi oss en tur till Hoglandspark, där älsklingen fick lite att äta och sen fick han gunga lite på lekplatsen!
Därefter handlade vi lite på Maxi, blöjor, mjölk o.s.v. innan hemfärd!

Dagens shopping får jag väl lägga in bild på sen om ni vill se?

Kram


In till stan för s-h-o-p-p-i-n-g!!!!!! :-D...

mms_img-89416461 (MMS)

In till stan för s-h-o-p-p-i-n-g!!!!!! :-D hoppas jag hittar lite nu! Hörs ikväll, ha em härlig dag! Pussar & Kramar