Måndag!

Hej o hå!

Sitter och tuggar i mig en skinksmörgås med gurka nu. Alexander var feberfri inatt och i morse, så vi skickade honom till dagis idag. Jag ska hämta honom klockan 12.

I natt vid 3 tiden höll han låda, vaknade och var ledsen och sen tog det säkert en timme innan han kom till ro igen! Vet inte vad det var med honom. Han fick ny blöja och fick gosa hos oss, tror han somnade till i vår säng men vaknade sen och då fick han komma över till sin egen säng. Han sover bäst där!

Idag blir det bara att plocka lite hemma. Har hängt in lite tvätt i garderoben och så blir det småplocka lite. Alexander kommer vilja sova när han kommer hem sen efter dagis.. så då kan jag nog få lite gjort :)

Imorgon är det ju dags för bvc... glöm inte att va med och gissa längd och vikt! :) Efterråt blir det nog en sväng till stan. Ska se om Dennis hittar nån födelsedagspresent.. har redan sagt en sak jag ska köpa, men lättare att han provar ut. Egentligen ville han inte ha nåt ;) Han hade redan fått det tyckte han hihi! ♥

Ha en bra dag! Kram på er

Bild från här om kvällen.. min lille sjukling ♥


Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Åh va skönt att han mår bättre! :D Lilla pluttisen <3



Sv; Ja, jag kanske ska vänta med håret tills i höst?? Hih, men jag vill göra det NU, men ändå inte :P haha!

Ja fy, jag läste lite om det och det brukar ju kunna hålla på ett bra tag den där kruppen...tur det inte kommer så ofta längre iaf :/

Tack vi har haft en fin dag ändå! Ni också va? :)

Puss puss <3

2012-06-04 @ 18:35:55
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till My

Vad skönt att han är feberfri nu! :)

Lycka till på BVC imorgon!



Kram

2012-06-04 @ 19:59:08
URL: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback