Jordgubbar med mjölk


God kväll mina vänner! Sitter just nu i soffan och småhuttrar lite, men katten Engman ligger i mitt knä och värmer mig :) Åt nyss en skål med jordgubbar (Svenska nu såklart) med mjölk.. såå gott ju!

Alexanders mage har blivit sämre under dagen. Han har såå ont så han gråter och kan knappt sitta.. riktigt illa är det ;-( Stackars mitt lilla hjärta! Vi fick tips om att köpa hem zinksalva.. givetvis hade apoteket hunnit stänga, så fick ta en billigare variant på ica så länge.. har smort in honom rejält med det. Innan har vi provat idomin, inityol och behepan.. Har även köpt hem massa bananer och blåbärssoppa.. Har ni mer tips mot lös mage och sönderfrätt rumpa?
Fick reda på idag att två av hans kusiner också är jättedåliga i magen.. så kanske är någon influensa?!

Imorgon är det fredag. Förhoppningsvis slutar Dennis lite tidigare. Vi har inget planerat mer än på kvällen då det blir fredagsmys med tacos och lite onyttigheter ;) Let´s Dance final med givetvis ;)

Kram på er!

Alexanders mormor på besök

Hej på er! Imorse kom Alexanders mormor på besök. Vi har inte träffats sedan januari! Var kul och trevligt ♥ Alexander som annars brukar tykännas när han inte träffat nån på länge var inte alls rädd idag.. Men det är klart ;) Han blev ju så glad för sakerna mormor hade med sig ;) Han fick ett paket med en traktor i och så fick han lite uteleksaker som hon hade hemma i gömmorna ;) Bland annat en skottkärra :)

Vi åt frukost tillsammans och så fikade vi på en rabarberpaj som jag bakat. Alexander var trött, så jag la honom redan vid 10.30! Han vaknade 3.30 i morse och var jätteledsen och hade gjort i blöjan.. jättedålig i magen har han varit nu 2 dagar.. (kanske fler tänder på G).. men han har iaf jätteont i rumpan och snoppen och är röd och vi smörjer och smörjer... "aj aj aj" säger han och gråter när man försöker badda/ tvätta lite försiktigt och smörja honom där ♥ Lilla hjärtat.

Sitta still...? Jag?? Njaae ;P

Kram på er! Och tack mamma för att du kom! Det gjorde oss glada! Nästa gång kommer vi till dig! :)

Paus!

Hallå på er! Här hemma är jag i full gång med att städa.. tar bara en liten paus nu :) Alexander är hos farmor lite och Dennis är iväg på ett jobb. Nu är badrummet färdigstädat och jag ska nog börja på vardagsrummet.. köket är nästan klart och hallen också..
Skönt att jag är så effektiv idag trots bara 3h sömn, men man får ju mer gjort när man har någon som kan se till Alexander bus under tiden, så gäller att passa på :)

Nu är jag ledig 2 veckor.. har endel planerat.. imorgon kommer min mamma! Var längesedan vi sågs nu! Skönt och roligt att träffas :) Nästa vecka har vi bvc tid och så ska jag förbereda inför två kalas nästa helg.. Dennis fyller ju snart år.

Nu får jag sätta fart igen! Nu skiner badrummet =) Här kommer några bilder!

Okej då.. måste städa i Alexanders skötbord också :P

Har varit super smidigt att ha skötbordet framför badkaret.. har haft det där sen första början :)

Härligt doftande syrener gör det fräsch i badrummet

Spegeln och handfat är rent och fräscht

Alexanders lilla samling badfigurer.. de gillar han att leka med när han badar :)

Kram på er

Lite sömn och stort grattis =)

God morgon vänner :) Har sovit mycket gott idag, dock alldeles på tok för lite sömn. Har ju en natt till att jobba. Men jag får hoppas jag kan somna en stund sen när Dennis är hemma :) Har varit riktigt sovaväder idag iaf! Om 1 timme ska jag hämta hem gulleprinsen från dagis. Hoppas han har det bra! :)

Idag när jag vaknade såg jag två utav mina älskade bloggvänner Sagabus och Linda vunnit tävlingen om bloggbussen!! :D STORT grattis till er! ♥ Ni kommer ha så kul! Om nåt år kanske jag också är med och tävla när Alexander är lite större ;) hihi..

1 natt kvar nu innan 2 veckors ledighet =) Vi hörs imorgon :) PUSS & KRAM

En bukett blommor till Camilla och Linda! :)



Morsdag!

Hej vänner! Här kommer massor med härliga sommarbilder från gårdagen då vi var hemma hos Alexanders farmor och farfar. Det var Morsdagsfirande/ födelsedagsfirande för svärmor. En helt underbar sommardag, med bad, sol, kubb, bus m.m. =) Barnen var himla glada att få springa nakna i trädgården, bada, äta godsaker :) Bustrollen.. De kommer ha kul ihop när de blir lite äldre och leker mer ihop :) Kan ju säga att Alexander somnade ovaggad på kvällen sen ;)

Idag är han på dagis, ska hämta honom om ca 1 h. Strax efter 17 kör jag till jobbet och är inte hemma förrän 7.30 imorgon bitti.. så blir en låång dag. Imorgon kommer jag sova mycket gott! ;) Kram på er och ha det så bra!


På väg till svärföräldrarna


Japp, här var vi på väg till mina svärföräldrar för födelsedagskalas/Mors dags firande :) ♥ Har måånga bilder från dagen, men orkar inte gå igenom alla nu ikväll!

Har haft en underbar eftermiddag med sol, bad, god mat, gott sällskap, glada barn och kubbspel :) Solen tog väldans på mig och det svider på axlar och armar :P

Imorgon vankas dagis för Alexander.. jag ska sova så mkt som möjligt, kl.18 är det dags för apt och kommer då äta grillplanka och fira Agnete lite till ;) Sen dags för jobb kl.21 till 07.. jobbar två nätter denna veckan.. sen är jag ledig två veckor ;) Sen efter de veckorna jobbar jag bara två nätter till innan semestern på drygt 9 veckor. Åååh om jag längtar? ;) Oja!

Nu får det bli sängen här, är trött nu :) Puss o kram

Hundar & Blommor


Första " Rakningen "


Hihi, Dennis rakade sig idag... och Alexander ville också prova, så Dennis satte skyddstejp på hyveln så Alexander me fick prova ;) Detta blev då Alexanders rakningdebut fast med tejp hihi.. Gullungen tyckte han var kul!

Idag är det morsdag, fick god frukost framdukat av mina pojkar! :) Och presenten fick jag i fredags.. en shoppingdag i Kalmar =) Älskar mina pojkar! ♥

Grattis alla mammor på Mors Dag! Puss o kram

VI VANN!! Så jäkla bra Loreen! :D



Tjohooo!!! Vi vann!!!! :D

LörDagen

Hallo! Tänkte slänga in ett inlägg om hur dagen varit. Alexander vaknade redan 6.40.. Han fick en flaska välling så vi fick dra oss en stund till, men inte så länge.
När vi stigit upp körde vi till Amiralen. Köpte mat och en liten pool till Alexander på maxi, han fick även två mysbyxor och en kortärmad body från Kappahl. Behöver fylla på med lite nytt och tunnare material.

Dennis har satt dit några gipsskivor i hallen. Och när Alexander vaknat efter sin nap så tog vi oss en promenad. Kom dock värsta regnskuren så vi blev rätt blöta :P Men den var snabbt över. Plockade ju de fina ängsblommorna som jag la in bilder på innan =)

Har planterat några blommor i en utekruka, Dennis körde med trimmern i katternas rastgård. Och nu är det slapp som gäller =) Snart börjar Eurivision ;) Puss och kram.. här kommer några bilder på min goding!

I magen!


Idag provade vi nåt vi inte gjort innan. Att grilla delikatess potatis! Såå gott.. Kokte de så de var nästan klara, tog upp och delade dem och tog på olja, grillkrydda och flingsalt. Sen fick de ligga på grillen på aluminiumfolie.. Vände rätt ofta och penslade på med mer olja, grillkrydda. Blev tokgott! Och Alexander älskade det =)

Till hade vi marinerad kycklingfilé, bearnaisesås, och så gjorde jag en vitlökssås/dressing till. Slängde även ihop en sallad på isbergssallad, majs, gurka, avokado och rädisor. Gjorde en vinegrett på olja och salladskrydda och vände runt i salladen. Såå gott! :) Hade även grillad paprika i stora skivor. Verkligen ett tips med potatisen ;) Kan ju bli lite enformigt att alltid ha klyftpotatis, potatissallad och potatisgratäng som det ofta blir till grillat. 

Nu har vi laddat upp med godisskålarna i väntan på att Eurovision Song Contest ska börja om en timme =) Nu får vi minsann hålla tummarna för Sveriges bidrag Loreen- Euphoria.. den är ju såå bra =) Ofta brukar de ju hinna bli sönderspelade på radion till stora finalen.. men har minsann inte tröttnat på den än :)

Kram


Plockat underbara ängsblomster! ♥


Shopping!!! :)


Dagens outfit.. skönt och somrigt =)

Heej.. nu är jag tillbaka igen! Igår hann jag inte med något bloggande, jobbade natten till idag. Dennis slutade tidigare idag =) Härligt, så vid 13 hämtade vi hem en glad Alexander som blev förvånad att både mamma och pappa hämtade honom :)
Bytte kläder på honom på dagis och sen körde vi till Kalmar för shopping!! :D

Har haft en riktigt mysig eftermiddag! Och det blev en heeel del shoppat! 3 bikinis, linne, underkläder, armband, 3 nagellack till mig. En skjorta, en t-shirt, 3 linnen och en dator till Dennis. Alexander fick också lite nytt till garderoben.. badshorts, 2 linnen, 2 strumpor, 2 t-shirts och en brassestol. Och så hemmet fick blommor till en utekruka med :) och 4 vita krukor till vardagsrummet. jord, näring och lerkakulor me :P
Två påsar godis till oss blev det också ;) Så ja, blev en del..
Åt gjorde vi på Ikea när vi ändå var i närheten :)

Så nu sover Alexander mycket gott där uppe, och vi slappar i soffan framför Let´s Dance! Ha en mysig kväll!

Bildregn på vår 18 månaders pöjk! :)




Breezer i kvällsolen


Några bilder från idag.. Lagade ju den goda laxgratängen. Tog en promenad till Alexanders farmor o farfar där vi bjöds på middag. Efter en stund där så gick vi hemåt igen. Väl hemma duschade jag Alexander, han fick en flaska välling och nattades. Efter han somnat satte jag mig ute på uteplatsen och njöt av kvällsolen och en god Bacardi Breezer.
Tog in tvätten från linan och plockade in lite rabarber. Gjorde lite kvällsmat- rabarberkräm.

Nu sitter jag bara i soffan och bloggar. Väntar på att Dennis ska komma hem. Han är inte hemma förrän efter 22..  Skulle köra från Öland för en stund sedan. Så har blivit en låång jobbdag för honom, han körde hemifrån väldigt tidigt med.

Imorgon är det dagis för Alexander, så ska snart lägga fram kläder som han ska ha på sig.. svårt nu när det är så varmt. Kram på er

18 månader


♥ Idag blir vår älskade Alexander 1,5 år! ♥ Tiden går så fort! Vi älskar dig hjärtat! ♥


Mamma- Son Dag!

Hej på er! Klockan är bara 11 känns som den i alla fall skulle vara 13! Har både hunnit äta frukost, varit ute och lekt, tagit ut katterna i rastgården, hängt tvätt, tagit fram till lunch, dammsugit några rum, plockat m.m.

Till lunch blir det lax idag.. ska prova detta receptet: Lax i ugn med krämig sås jag älskar ju både chilisås, grädde och ost hihi ;) Låter supergott! Kommer nog äta samma till middag ;) hihi..

Det blir en riktig mamma- son dag idag. Dennis jobbar sent på Öland. 17.30 har han bokat tid med besiktningsmannen till bygget han är på. Så han trodde inte han var hemma förrän nio tiden ikväll. Så vi får se vad jag och lillprins hittar på. En promenad ska vi allt hinna med.. vi har ju inga tider att passa idag.

Imorgon jobbar jag! Enda natten denna veckan ;) Och fredag slutar antagligen Dennis lagom så han hämtar hem Alexander från dagis vid 13. Han har ju jobbat in några timmar senaste :)

Far o son som busar för några dagar sedan

Trollskogen

Idag var det ju en liten avslutningsträff med fröknarna och trollungarna i Trollungens förskola (som blir familjekooperativt efter sommaren). Vi skulle träffas i Trollskogen (en promenad de brukar gå).. Dennis och jag hade inte varit där innan.. men Alexander visade oss vägen :)

När vi gått en liten bit fick vi syn på två troll som satt på en filt vid en koja av grenar.. Det var Alexanders fröknar.. Carina och Sara. Några barn hade redan kommit.

De sjöng "När trollmor har lagt sina elva små troll" och så fick de äta lite godis. Därefter berättade de för barnen att de tappat en ganska stor säck nån stans i närheten, så de fick leta rätt på den. Den var fylld med paket :) Ett till varje barn. Och självklart innehöll den ju boken- "Trollskogen". Så gulligt!

Var en fin avslutning.. sorgligt så klart att Alexanders fröknar inte kommer gå kvar :/ Men hoppas det kommer bli bra efter sommaren. Myggbett fick jag ikväll.. började räkna dem, men det var ingen idé hehe :P

Visar vägen och hittade en kotte på marken..

Alexander var konstigt nog lite avvaktande i början.. men när han fick nys om att det bjöds på godis hade han glömt bort det ;)

Paket delas ut :)

Fint minne :)


Uteservering och tandläkaren!


En suddig dagens på mig och söta Alexander sitter och checkar in menyn idag på Timeouts uteservering.

Ja nu sitter jag i soffan och slappar lite, ska snart ta mig ett städryck! Alexander ligger uppe i sin säng men har inte somnat.
Idag hade jag tid hos tandläkaren.. gick bra att laga mitt dumma hål. Innan tandläkaren mötte Alexander och jag upp Dennis för att äta på Timeout. Blev fläskfile och klyftpotatis med beasås/ rödvinsås till Alexander och mig och Dennis tog fläskfiléplanka.. gott gott och Alexander var duktig!

När vi var klara med detta körde vi mot Sälleryd och Trollskogen. Kommer bilder på det sen!
Nu ska jag sätta igång med lite städ! Kram på er

Prinsessan Estelles dop


Idag döpt den lilla flickan Estelle :)
Mycket fint dop måste jag säga!

Kollar ni? Kram


Lunch


God lunch! Couscous, en kall sås på kensella och sweetchili, kall grillad marinerad fläskfilé, majs, gurka och jordgubbar... mmmm! :)

Nu har jag precis lagt Alexander. Hoppas han sover rätt länge. Vid 15-tiden ska vi vara inne i stan. Äta på Timeout med vår stora älskling :) 16.30 ska jag till tandläkaren och laga mitt hål! Och sen ska vi bege oss till Trollskogen med alla barn på Trollungen förskola, där vi ska ha avslutningsträff.

Kram på er 

21 Maj


God kväll kära vänner! Nu har jag jobbat min 3 nätters helg. Har varit en bra helg måste jag säga. Nedräkningen är ju i full gång. Endast 5 nätter kvar att jobba och det är några lyxveckor jag har framför mig innan semestern. Jag jobbar bara en natt denna veckan. Nästa vecka jobbar jag måndag och tisdag.. (måndag har vi även apt, men kommer då att fira min jobbarkompis med att förmodligen ut och äta). Seeen är jag ledig 2 veckor :P Där efter jobbar jag 2 nätter och sen har jag semester ca 9 veckor :)
Häärligt!

Denna dagen skulle ju Alexander egentligen till dagis, men eftersom han är sjuk fick han vara hos farmor några timmar medan jag sov efter jobbnatten. Innan jag åkte och hämtade honom körde jag till Torsås och köpte en fin blombukett och lite fika som jag hade med till svärmor som fyller år idag :) Grattis får jag säga igen!
Vi ska fira henne mer på söndag då det även är morsdag :)

Hon hade inte haft det så lätt med Alexander, han hade varit ledsen och inte velat äta eller sova (precis som på dagis för 2 veckor sen). När vi kom hem somnade han bums i sängen. Har bara fått i honom välling och en banan idag. När han vaknade så var han jätteledsen.. inget hjälpte.. så då gick jag en sväng med vagnen så han fick dricka vällingen och vila lite. Och så mötte vi hans pappa som kom hem från jobbet, så vi vände och gick hemåt igen.

Vi bestämde oss för att ta en tur in till stan, så han fick träffa farfar lite och så passade vi på att ta premiären på Glassiären och sen till Elgiganten för att kolla lite på AC och en sväng till skoaffären och köpte sandaler till Alexander. Och sen hem :)

Alexander somnade direkt när jag nattat honom efter alvedon, hostmedicin och välling.
Nu inväntar jag Big Brother! Puss o hej

På farfars jobb

Hej! Idag fick Alexander hälsa på farfar på jobbet. Det roligaste är att sitta i brandbilarna :) Undra om han kommer bli brandmästare (och bonde) precis som farfar ;)

Spännande ;)

Provar farfars brandmästarhjälm


Sjuk igen


Nu har denna gossen blivit sjuk igen :/ febrig, hemsk hosta och snoret rinner som vanligt :/
I natt jobbar jag, men hans snälla farmor ställer upp och passar honom imorgon eftersom han inte kan till dagis och jag slipper vabba. Lilla hjärtat! ♥

Annars har dagen varit bra.. har inte sovit nåt vidare.. vaknade redan vid 13-tiden och har försökt somna några gånger efter det, men inte lyckats.
Har blivit att jag fått njuta lite av solen istället. Varit hemma hos Alexanders farmor o farfar och så...
Nu måste jag sätta fart.. ska snart köra! Kram på er

En liten överraskning från farmor o farfar


Så här glad blev Alexander för denna trehjulingen som han fick av farmor och farfar idag! :D Än är den lite stor, men han har minsann kul ändå! :) Tack så mycket farmor o farfar! Från Alexander


Nedräkningen är i full gång :)


Hallå vänner! Åh idag är det sånt där häärligt väder ute ugen! :) Inte lika många grader som i förgår.. men solen skiner ändå varmt och skönt! Akexander sov till 9.30 både igår och idag! Verkligen lyx! Han vaknade nån gång i natt och var lite ledsen. Tror han hade lite ont i magen för han hade inte gjort nåt igår. Men idag så :)

Dennis jobbar på Öland idag, men är förhoppningsvis hemma vid 16-tiden.. :) Jag har min låånga jobbhelg framför mig! Jobbar fre, lör och söndag natt. Men det är sista innan semestern! :) En helg innan semestern har jag tagit ledigt, för då blir det kalas för Dennis :)
Nedräkningen till semestern är i full gång.. 8 nätter och ett apt har jag framför mig ;) sen ledig heela sommaren!

Nu blir det lite bus till och lite lunch och sen ska vi sova båda två :) Måste va utvilad för nattens jobb :) Kram  på er

Vi bor på landet...


Heeej! Här kommer lite bilder till från igår då Jenny och hennes dotter Alice var på besök. Innan de begav sig hemåt tog vi en promenad bort till Alexanders farföräldrar. Vi skulle titta på fåren så Alice fick se de :) Hon verkade nästan gilla bonnalivet som Alexander tror jag hihi... traktorn var allt spännande :) Tack igen för en mycket rolig dag! :) Puss o kram 


Toppendag med besök av bästa vänner


Dessa två sötnosarna har haft en heldag tillsammans idag

Jenny och Alice kom på besök idag! De kom vid halv 10 och stannade till 19.30 ungefär! :) Har verkligen varit en toppendag med fint väder, massa lek, promenad, hoppat massor i studsmattan, ätit gott, varit hos Alexanders farmor o farfar och kollat på lammen m.m. Här nedan kommer massa bilder.. såå svårt att välja bland alla tog tas! Kram på er Och P.s. En bild säger mer än tusen ord, så here you go! ;)

God frukost :)

Gosar med och PÅ Turbo ;)

Alexander och finaste Jenny

Hihi Alice fick elektriskt hår

Flygande Jakob och Tobleronetårta

Dagen!


Alexander ligger i dockvagnen och dricker dockvälling hemma hos farmor och farfar

Hallå kikar in för ett snabbinlägg! Har inte haft tid att sitta så mkt vid dumburken, speciellt inte idag. Jag jobbade natten till idag.. somnade vid 8-tiden. Halv 10 väcks jag av att hundarna skäller och skäller.. och sen att det bankar på dörren..
Yrvaken var jag och hjärtat slog 150.. gillar inte att bli väckt så.. kikade ut genom fönstret och såg att det var sotaren.. då hade det blivit nån miss med vår avbokning.. så han fick åka här ifrån :P
Sen ringde ju klockan 12.25.. då var det dags att stiga upp och hämta Alexander.
Han var dock inte på sitt bästa humör hemma när jag städade.. uttråkad och så. Och jag behövde handla så jag lämnade honom hos farfar en stund. Där hade han haft jättekul. Varit ute och lekt, varit hos fåren m.m.
När jag handlat klart åkte jag dit och då var hans farmor hemkommen och farbror Joel och hans kusiner var där. Vi stannade där till strax efter sju sen. Sen hem och duscha av honom ladlukten :P Och bums i säng, då slocknade han sött!

Dennis kom hem för ca 30 min sedan. Har jobbat över på Öland och kommer nog bli rätt sena dagar resten av veckan. Mys att ha honom hemma nu!

Imorgon kommer vännerna Jenny och Alice! :) Ska bli skoj att ses! Hoppas på bra väder så man kan va ute lite =) Kram på er och ha det så bra!

Myskillen

God kväll!

Blir ett litet snabbinlägg nu. Håller på att göra mig iordning för nattens jobb. Imorgon ska Alexander på dagis igen. Hoppas det ska gå bra!

Idag har vi inte gjort mkt, varit blåsigt o tråkigt väder.. men var ute en stund på morgonen. Sen ätit lunch, sovit ca 3 h mitt på dagen, lekt, gosat m.m :)

Imorgon blir nog Dennis hemma sent.. han är ju på Öland och jobbar, så tar ju längre tid med körning och så. Fullt upp där med tydligen! Själv blir det nog att städa lite för på onsdag får vi nog lite besök ;)

Ha det bra! Kram på er

Alexander har varit riktigt kramig och velat mysa och vara i famnen extra mycket nu.. sååå mys ♥ bilden är tagen för några dagar sedan..

Pappa, är du här?


Han trodde att Dennis hade gömt sig i sin tröja.
Kikade i den och sa: -pappa! Tittut!


Dagen :)


Några bilder från dagen.. tagna med mobilen.. Alexander har varit piggare och gladare, men vabbar ändå inatt. Så imorgon blir det inget dagis för honom. Däremot kommer jag (om han fortsätter va pigg) att jobba imorgon.. natten till tisdag. Och då kommer han gå på dagis till kl.13 på tisdag.

Aja nog om det, idag har vädret varit underbart, så det har blivit en heldag ute. Har klippt gräset, och grejat med det ena och det andra i trädgården. Faster Jonna och farmor kom en sväng och farfar kom med sen och vi var hos dem en stund :) Hoppat i studsmattan, katterna har varit ute i rastgården och hundarna har sprungit runt i trädgården, lagat good mat har vi gjort.. ja lite smått och gott!

Puss o kram på er


Alexander kör traktorn


Alexander ääälskar ju verkligen farfars traktorer! Idag fick han köra den lilla alldeles själv ;) Det ni.. drygt 1,5år hihi.. Det tyckte han var såå skoj så klart! :) Farfar är hans stora idol.. allt är farfars.. så fort han ser en traktor på bild eller ute så är det "fafas" och så fort han set ett lamm är det "fafas"..
Det roliga är att vi köper toapapper från Lambi och det är ju lamm på det.. så blir mkt "fafas" när han ser det ;) hihi goeplutten! Han vill bara vara ute hela tiden.. bäras av farfar och vara med hela tiden :) Är han inne där brukar han gå och hämta farfars stövlar och ibland tiom overallen.. då ska de gå ut tycker Alexander ;) Hihi

Kram

Min kväll


Min kväll ser ut så här.. Asti Cinzano, grillat, Marabou Jordgubb (den är ju sååå god, äntligen är den tillbaka), och så tvmys! Alexander sover och var lättare att lägga ikväll.

Innan idag så var han dock vääldigt ledsen, trött och hade lite feber. Inget hjälpte.. så då värmde vi en flaska välling och körde en sväng. Lille vännen! Hoppas han är piggare imorgon. Har i vilket fall valt att vabba imorgon också.. Barnet går först av allt så klart ♥

Själv så har jag grym träningsvärk i magen ;) Verkar vara bra träning att hoppa i studsmattan haha.. Måste bara sluta regna. Varit pissväder idag.. så idag har jag inte kunnat.

Nu ska jag återgå till myspysandet! Puss o kram

instagram- imm0rtelle1985


NU har jag Äntligen skaffat instagram!! Oh så kul, det är verkligen nåt för mig som älskar ta kort och alltid har mobilen med mig ;) hihi.. Lägg gärna till och följ mig :)

Ni som har app-funktion, ta och ladda ner det vettja! ;)

imm0rtelle1985 heter jag :) Glöm inte att det är en Nolla och inte ett O i namnet, precis som här i bloggen :P


Hos Agnete! :)

Det blev en trevlig stund hos min jobbarkompis Agnete. Hon har ju fyllt 50 (kan man inte tro) så Victoria, Lena och jag hade med blomma och present från jobbet. Hon har även fått ett armband av mig från Pearls for girls.
Alexander tyckte det var skönt att komma hemifrån lite. Men blev trött och lite rastlös/grinig mot slutet.. Var där i 2 h. Så blev inte så lång visit.

Vi bjöds på en smaskig smörgåstårta och så hade hon bakat en mandeltårta.. såå god!
Efterråt skulle jag till Maxi och handla. Men blev raka vägen hem istället, för Alexander var så trött. Nu ligger han som en klubbad säl där uppe i sin säng. Jag är me trött, så passar på att slappa här i soffan nu. Ska skriva ner inköpslistan på sms till Dennis, så får han handla efter jobbet sen. Han är på Öland idag igen och jobbar, men ska ändå hämta sin privata bil som står på firman.. Så passar bra :)

Här är några bilder från idag =)

Från vänster Victoria, Lena, Agnete och så Alexander

Mumsigt

Lille sjuklingen ♥

Goooda mandeltårtan

Fira jobbarkompis!

Hallå!
Åh jag vet inte hur detta ska sluta! Om två timmar ska jag och Alexander hem till min arbetskamrat och fira henne. Två andra från jobbet ska också med.
Alexander är fortfarande febrig och inte alls speciellt glad. Nåja, får stanna en stund iaf och hoppas han håller humöret uppe där :)
Sen måste jag handla lite, måste passa på när jag ändå är inne i stan. Sen blir det bara att vara hemma. Så skönt med helg! Ha Dennis hemma lite :)

Ha det så bra så hörs vi nog ikväll! Kram

Fina Engman!

Nytt på bloggen! :)

Ja nu var jag trött på den gamla headern, så nu fick det bli en ny :) Har suttit och photoshoppat lite och så här blev förändringen! Vad tycker ni? :) Tryck på F5 om den nya inte syns!

Gamla:


Nya:


Piggare, gladare men feber

Hej!
Tänkte slänga in ett litet inlägg nu. Alexander har varit piggare och gladare idag. Hans feber är kvar, så han får Ipren och Alvedon. Men skönt att han blir piggare av det iaf!

Vi har varit ute två omgångar idag.. en gång på förmiddagen och en nu för en stund sedan. Han älskar verkligen studsmattan, så det var ett toppenköp! Nu Har han lärt sig att hoppa lite på den också, men springer mest runt och tjoar :)

Nu sitter jag här i soffan och vilar lite, vår självgående dammsugare gör sitt här i vardagsrummet. Ibland är man för lat, så då sätter man bara igång den istället.
Här är en video när Alexander för drygt ett år sedan (25/6-11) åker runt på den, haha den har man skrattat åt många gånger! :P Nu har vi fått lite mer ordning här i vardagsrummet.. skönt det! :)

Lille plutten :) Och det är Dennis som skrattar så i bakgrunden. Han gapskrattar jämt åt allt.. :D

Kram på er

Ledsen sjukling :(

De ringde från dagis innan idag. Alexander hade gråtit precis heela dagen, varken ätit eller sovit. De kollade tempen och han har feber. Så blev att hämta hem en sjuk liten stackare tidigare idag :( Inget jobb för mig inatt, utan blir att ta hand om min lilla älskling istället ♥

När jag kom och skulle hämta honom så grät han hur mycket som helst, men när han fick syn på mig så ville han med en gång upp i famnen och lugnade sig lite.
Lille vännen, jag har inte fått i honom nån mat, men nu sover han iaf ♥

Usch man blir så ledsen i mammahjärtat när man vet hur han har gråtit hela dagen och inte vet vad man ska göra. Kändes skönt att han blev trygg i mammas famn. Lille vännen!

Min pigga glada kille för några dagar sedan. Idag ser hans ansikte tvärtom ut! :(

Bus! =)


Det var en......

Visst var det en studsmatta!!! :D Så kul! Har velat ha en så länge nu. Egentligen skulle vi väntat till skattepengarna kom. Men kunde inte hålla oss :P hihi.. Har hoppat massor ikväll och Alexander har skrattat, skrattat och åter skrattat hihi.. han tyckte det var jättekul! :)

Hehehe.. bjuder på denna ;)

Gapskratt :P

Haha denna bilden va go ;) Inte bara Alexander som tyckte den va rolig ;) haha!

Ha en skön kväll! Kram

Gissa vad!? ;-)

mms_img-15424581 (MMS)

Gissa vad!? ;-)


Hej då!


Glad kille vid lunchen! :)

Hej på er! Idag skulle vi ju på samtal på Alexanders dagis. Vi var där klockan 9. Det var typ utvecklingssamtal men mest som uppföljningssamtal. Alexander har ju inte gått på dagis så länge (Inskolning i januari och startade riktigt i februari). Men de hade bara gott att säga om honom :) De frågade hur vi kände att det gått med inskolningen och tiden efter och så sa de hur de tyckte.

Alexanders dagis kommer ju bli föräldrarkooperativ efter sommaren. Så det blev som ett litet "hejdå-samtal" med :/ Såå tråkigt att Alexanders förskolelärare inte kommer gå kvar. De hade gjort en fin liten mapp med massa bilder på Alexander när han varit på dagis, handavtryck m.m. Var kul att se! Vi fick även en inbjudan till Trollskogen där de gått varje tisdag för en liten avslutningsträff med alla barnen. Usch känns sorgligt, även att vi inte haft dem så länge. Men man vet ju hur glad Alexander är för dem!

Senaste veckorna har han iofs varit ledsen när pappa lämnat honom. Han springer efter och så där. Men det är bara en period förhoppningsvis. Det går ju bra sen under dagen och så. När jag ska hämta honom så vill han ju knappt hem ;) inte om de är ute iaf hihi :P

Nu ska vi ut en stund till. Han blir så rastlös här inne :P hehe.. Imorgon ska vi förresten till vc... han har fått spetor i knäna som vi inte får bort. Är lite rött och så är vi rädda att det är tryckt virke eftersom vi bygger med det där ute. Se om det går att få bort.. hade velat träffa läkare också, men det fanns tydligen ingen tid förrän på länge!

Kram på er

Håruppsättning


Jonna gjorde en snabb uppsättning på mig igår när jag var på salongen! Blev fräckt faktiskt :)


Söndagen den 6 Maj!


Vårt körsbärsträd blommar för fullt... så vackert nu :)

Hej på er! :) Idag har varit en riktig utedag. Alexander vaknade inte förrän kl.9 vilket innebar att vi fick sovmorgon :) Lite frukost i magarna och sen klädde vi på oss och gick ut.

Dennis har byggt på fastukvisten. Hans bror Joel kom hit och hjälpte honom lite. Jag har klippt gräset.. Alexander var så gullig, han skulle ju så klart också klippa gräset då med sin lilla leksaks gräsklippare :)

Vid lunchtid gick jag in med Alexander. Då fick han äta lite och sen sova. En stund efter han somnat började jag med middagen. Blev kalops! Såå gott!

Strax efter kl.17 cyklade Alexander och jag bort till Brändabo. Dennis tog bilen (hans cykel är sönder). Hans pappa jobbar dygnet så då får Dennis ta hand om fåren. Ropa in dem! Alexander tyckte det var kul som vanligt. Gick in en sväng och gosade med farmor och faster, men han ville ut igen och cykla. Så blev att trampa hemåt igen.

Sen har vi varit ute lite till. Alexander fick en flaska välling och nattades lite innan kl.19. Och nu slappar vi här i soffan och väntar på att BigBrother ska börja om en timme. Kanske tar och gör lite kvällsmat nu innan :)

Hoppas ni haft en härlig dag! Kram på er

Pappa har shoppat

Hej på er!
Sitter nu och lördagsmyser med grönsaker med dipp. Har varit hela eftermiddagen i stan och fixat håret. Blev bra! Jonna gjorde en häftig uppsättning på mig, tog kort från mobilen. Så får se sen om jag orkar lägga in bilderna :)

Medan jag fixade håret gick Dennis och Alexander lite på stan :) Dennis shoppade ett par skor till Alexander. Visst är dem snygga?

Dagen har bara sprungit iväg idag! Imorgon blir hemma dag! Blir att bygga på fastukvisten och hinna med så mycket som möjligt innan helgen är slut. Jag ska klippa gräset och så ska vi ta in fåren på kvällen sen.

Ha en mysig kväll! Kram

Fredag utan fredagsmys?

Hej på er!

Idag är det freeedag! Så härligt! Men jag är lite sur att de puttade bort Let´s Dance från mitt fredagsmys mot HOCKEY!! Fyy och göra så! :P De visade ju Let´s Dance igår istället, men jag jobbade så fick spela in det. Kollar på det nu faktiskt, men vet redan resultatet :P

Alexander ligger och sover, trött efter dagis.. han hade bara sovit en timme där. Ätit tacos hade han gjort och hittat på bus som vanligt. Han gör nog minst ett bus om dagen :P På måndag är det dags för Alexanders första utvecklingssamtal.. såå spännande! :)

När Dennis kommer hem ska vi in till Maxi och storhandla! Har en låång lista!
Ha en härlig fredag nu! Kram på er

Min fina farmor som inte finns längre ♥ Saknaden är så stor! Här är sista gången vi sågs och första/sista för Alexander.

En plåt muffins

Tjolahopp!

Nu har jag precis bakat en plåt med chokladmuffins..
Fyllde dem med lite olika gottigheter som jordgubbar i bitar, vit choklad och så smälte jag schweisernötchoklad och hade i vissa =) Dennis och jag tog oss ett smakprov nu och mmm så goda.. frasiga uppepå och kladdiga och goda inuti! Helt perfekta! Jag tänkte ta med mig ett gäng till jobbet och ha som nattafika ;)

Idag har Alexander haft långdag på dagis 6.30-15.00.. han hade haft det bra OCH till och med ätit lite av Kluddan som han vägrat de två tidigare gångerna :P Igår hade han förresten trillat och slått i näsa och mun så han blödde näsblod och från munnen.. inget som syns... men han har blött en del näsblod idag också. Kanske är svårt att läka när han är så snorig.

Natten till idag då jag jobbade var sjukt jobbig! Massor med pappersarbete och vi kom ut sent på både första och andra rundan. Så idag har jag minst sagt sovit gott! :) Hoppas på en lugnare natt inatt!

Ha det så bra! Kramar till er

Bild från Eringsöre, Öland, Midsommar 2010

Andra Maj

Hejsan!!

Vilken underbar dag det är idag! Solen har skinit och det har känts riktigt varmt!
Idag innan jag skulle hämta Alexander från dagis, så satt jag en stund på uteplatsen och solade. Såå skönt! Fick färg i ansiktet minsann.. det märks då mina sommarfräknar kommer fram :P

När Dennis kom hem, så tog jag bilen in mot stan. Var tvungen att fixa present och så till en jobbarkompis :) Men hann nog fixa allt på 1,5 h.. och då tar det en stund att köra fram och tillbaks.. så det gick fort minsann ;)

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Jobbar två nätter nu! Tänk nu jobbar jag inte många nätter innan min låånga semester. Ska eventuellt lägga in om en helg innan semestern också.

Jaja, dags att fortsätta göra mig klar nu! Ville mest kika in för att önska er en härlig kväll!

Kram

Sån här har jag smaskat i mig nu ;)  Bilden är tagen för några veckor sen! Mums!

1 Maj!

Hej godingar!

Nu sitter jag i soffan. Vi åt lite tacos till kvällsmat nyss ;) Gott! Går ju såå snabbt att fixa!
Alexander ligger och sussar sött efter en heldag ute. Inatt trodde vi han skulle sova gott, men han höll verkligen låda. Tog låång tid innan han somnade igen, genomförkyld var han med.. men tycker det lättat lite idag. Han vaknade tidigt idag med, så Dennis och jag har varit lite sega idag.

Dennis har byggt lite på nya fastukvisten. Förberett ena takstolen. Jag har hjälpt till lite granna och så har vi grillat lite.

Ikväll blev det Powerwalk med Jonna och vi tog mina hundar Wilma och Acira med oss. Vi gick cirka 8 km! Superhärligt väder att gå i!

På Lördag ska förresten både Dennis och jag till Jonna på salongen. Jag hann ju aldrig klippa mig sist.. så det ska jag göra, samt att jag ska slinga det igen. Ska bli skönt att fixa till det sista nu med mitt hår! Och Dennis ska klippa sig, ganska så kort tror jag.

Imorgon är det dagis, sova och jobba som gäller.. Hoppas ni har haft en bra 1 maj!!! :) Puss & Kram

Alexander dricker välling i sin soffa igår :)