Osäkert :S

God kväll! Då var det fredag kväll igen, sjukt vad denna veckan har gått fort!
Natten till idag jobbade jag ju min sista natt innan jag går på grav.ledigt och sen mammaledigt. Vi hade en lugn natt, men ändå jobbigt nu när bebisen trycker på blåsan hela tiden :P Så nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt :)
 
Idag när klockan ringde så var jag såå trött, men det var ju bara att pallra sig upp eftersom Alexander skulle hämtas på dagis. Precis när jag ska ta på mig ytterkläderna så kollar jag på klockan igen.. och ser då att jag är en hel timme förtidig :P Jag hade kunnat få sova en hel timme till, så därför jag var så trött med bara 3h sömn efter jobbnatten hihi.. snurrig man är ibland ;)
 
Efter att ha varit hemma ett tag sen så kräktes Alexander 3 ggr :S Hoppas verkligen inte det är influensa igen. Så det är lite osäkert än. Nu sover han, men hoppas inte det blir nåt mer av det!

Nu i helgen måste jag ta itu med mitt adventpyntande, har börjat lite smått.. här är en instagrambild (imm0rtelle1985) på hallen. Nu ska jag mysa framför Xfactor... Kram och ha en trevlig fredagskväll!

Advents"paket"kalender


Vilken skön dag jag har haft... Alexander är på dagis, så jag fick mig en riktig sovmorgon till halv 11.. huur skönt!? ;)  Nu behöver jag nog inte vila mer innan sista jobbnatten i natt!
Jag slått in Alexanders advents"paket"kalender.. Har 4 småsaker till jag ska köpa :) Men det fixar jag nog imorgon! :)
Julmusik har spelats och jag har haft det riktigt mysigt i min ensamhet.. Det tråkiga är att det regnar och inte snöar här. Men jag vet att snön är nära, så hoppas det blir snö till helgen! ♥ Man längtar alltid efter den där första snön!
Hoppas ni får en bra dag! Puss o kram

Julbord och sista jobbnatten

Hej kära vänner! Ååh vilken mysig kväll det blev igår! Var ju dags för det efterlängtade julbordet på Kristianopels Gästgiveri tillsammans med några av mina goa underbara arbetskamrater. Man skulle träffas oftare så här utanför jobbet ♥

Vid 17.30 körde jag hemifrån och hämtade upp 4 av mina jobbarkompisar och sen bar det av mot Kristianopel. Vi väntade in alla utanför och gick sedan in.. Blev bjudna på glögg och därefter var det till att hugga i de kalla rätterna ;)

Fanns hur mycket som helst att välja på och mycket i stort sätt allt var egen producerat. Så himla gott! Blev två omgångar kallt och en gång med varmrätt.. Mina favoriter var varmrökta laxen och köttbullarna, men  så klart var allt gott! :) Hemmagjort julgodis m.m.
 
Efter alla kände sig mätta och belåtna hade vi julklappsutdelning :) Var och en hade med sig en liten klapp :) Jag fick de fina skålarna i mitt paket! :) De ska jag äta mycket tomtegröt i jul ;)
Vill tacka alla goa jobbarkompisar för en oförglömlig kväll! ♥

Inatt är det dags... jag ska in och jobba min sista natt innan jag går på grav.ledigt och sen mammaledigt. Väldigt blandade känslor. Blir tårögd när jag tänker på det, Många jag inte kommer träffa på väldigt länge och det känns jobbigt! Men jag är väldigt glad att det blev ett så fint "avslut" igår då jag fick en sådan trevlig kväll ihop med några av mina jobbarkompisar! Kram på er!

Jag är redo att åka på julbord =)

Mycket kalasande!

Det har verkligen varit mycket kalas nu dessa dagarna..
Igår kväll var vi på kalas hos Alexanders kusin Malte som fyllde två. Skiljer bara 4 dagar mellan dem :)
Nu tror jag det är lugnt ett tag ;)

Ikväll ska jag som sagt ut och äta julbord med jobbet. Imorgon jobbar jag min allra sista natt innan jag går på grav.ledigt! Helt otroligt att man redan är där!! Lördag går jag in i v.32.. inte många veckor kvar nu till vi får träffa vår lilla bebis, vår nya familjemedlem.
 
Helgen lär gå till att pynta och sätta upp gardiner till Advent :) På söndag när det är första advent ska vi nog baka lite pepparkakor och lyssna på julmusik :) och så klart tända det första ljuset! Mysigt! Hoppas även på att det kommer snöa som de lovat. Då kan det ju inte bli så mycket mysigare ;)
 
Kram på er nu och ha en bra kväll!

Julbord =)

Hej på er!
Ska strax hämta hem lillbus som varit på dagis några timmar.
Idag står dagen i julens tecken :) Har tagit fram julgardiner m.m. som ska sätta upp och på rätt plats i veckan.
Ikväll är en efterlängtad kväll.. ska ut och äta julbord på Kristianopels Gästgiveri med mina arbetskamrater! Mums! Och ska bli så trevligt och mysigt =) Jag ska hämta upp några av de ikväll vid 18-tiden och sen bär det av =)
Ska bli riktigt skönt att komma hemifrån lite bara jag, utan mina grabbar! Kram på er

Tack för alla presenter!

Hej! Tänkte visa alla fina presenter Alexander har fått nu i dagarna av familj och vänner. Har inte fotat än det han fick av oss.. Se fall jag hittar de bland alla nya leksaker :P
Vill tacka så mycket igen för alla presenter som Alexander fick! Och för er som kom och firade honom! ♥

En del av allt...
Av morfar & Ann-Christin

Av farbror Joel med familj

Av moster Jenny med familj
Av mormor och Conny

Av moster Annika med familj

Av farbror Philip med familj

Av farmor, farfar och faster Jonna

Av bästisen Pauline med familj
Av bästisen Jenny med familj
 
Tack så hemskt mycket!! Kram

Alexander blir firad av bästisarna =)

Hej på er!
Oj vad firad Alexander har blivit de senaste dagarna! :) idag kom mina bästa vänner Pauline & Jenny med deras barn..Barnen har busat som bara den. Bjöd på det vi hade igår på släktkalaset :)
Tack för alla fina presenter Alexander fick :) Här kommer några bilder.. har några på mobilen med, men givetvis glömde jag sladden uppe innan när jag nattade Alexander (vilket bara tog 15-20 min ikväll)..
Så här kommer några! Kram

Alexanders 2 års kalas

Hej på er! Usch natten snart här! Måste sova för imorgon väntar vi finbesök av Alexanders och mina bästisar! idag har vi iaf haft kalas för Alexander =) Svårt att hinna med att ta bilder.. men det blev lite iaf =)
Vill tacka alla som kom och för alla fina presenter Alexander fick!
Vi bjöd på exotisk grillplanka med potatsgratäng, brödbullar och dressing. Traktortårta, chokladkaka, och lite smått och gott...
Alexander var lycklig över alla leksaker.. men inget slog ju den stora traktorn från farmor o farfar! :) Visar alla presenter vid ett annat tillfälle! Nu väntar sängen! Tack svärmor, Dennis och Lina för all hjälp med tårta och bakning idag och Donald som hade en liten vante med sig ;) Och Jonna som skyndade sig hit från flyget från sthlm för att få träffa Alexander innan han skulle sova! Kram på er

Graviditetsvecka 31

Idag är det lördag vilket innebär att vi byter graviditetsvecka.. och idag går vi in i vecka 31 :)
Veckan har gått så fort och haft mkt i tankarna gällande kalas och sånt. Så denna veckan har gått i raketfart!

Det jag märker nu är ju att jag får mer och mer halsbränna. Fogar och det är som vanligt.. Det ilar ibland neråt mot kisseblåsan nästan. Är väl bebis som trycker och har sig.. Om några veckor ska vi på tillväxtultaljud. Se hur stor bebisen är då ungefär.

Måste väl snart börja packa en bb-väska och gå igenom alla gamla neutrala babykläder från när Alexander var nyfödd..
 
Har inte ökat nåt mer i vikt.. står fortfarande på ca +6 kg.. sköönt ;) Kram på er

Fix och kalas!

Hej på er! Sitter och pustar ut lite i soffan.. Dennis är uppe på vårt andra försök att natta Alexander! Igår gick det väldigt bra, men ikväll har det tagit ca 2h.. han fick va nere en liten stund innan vi gjorde nästa försök. Än har han inte somnat hör jag i babylarmet.. men men.. skam den som ger sig ;)

Det har varit full rulle idag med städ och fix.. Alexander har busat runt, jag gjorde chokladbollar som jag doppade i vit choklad och toppade med kokus.. himla pill hihi med de blev rätt fina!
Vi har fått såå fint nu i hallen.. elen är klar: tillfällig utebelysning, golvvärmen inkopplad, spottarna in till vardagsrummet är på plats och så alla tryckknappar till lamporna :) Så Dennis har minsann legat i.. han har även fixat listerna runt klinkersgolvet och belysning runt spegeln..

Ikväll har vi ju varit på kalas för min systerdotter Amanda som fyllt 10 år. Blev bjudna på jättegod älggryta :) Alexander fick en present av de.. en bil och en skruvdragare som han kan skruva bort hjulen m.m. på.

Nu ska jag upp och göra ett tredje försök med nattningen! Wish me luck! ;) Kram

1-0 till mamma ;)

Hallå! Sitter och sminkar mig nu, ska snart iväg på kalas för min systerdotter Amanda som fyllt 10 =)
Det har varit full rulle heela dagen.. plock och städ, burit in bord och stolar (Dennis och hans pappa gjorde det).. sysselsatt Alexander, bakat och grejat...
Har bara tagit bilder med mobilen och har inte min mobilsladd här, så bilder får bli ikväll om det hinns med ;)

Nattningen igår gick över förväntan. Så stolt när Alexander somnade i sin nya säng ♥ Jag satt bredvid sängen tills han somnade och det tog ca 45 min efter att han druckit upp vällingen och innan jag vågat smyga ut ;) Tycker det gick bra :) Och inga tårar heller.
Inatt kom han över till vår säng och sov där till 6.30.. sen var det väl lite bus, lite slumrande.. och mer bus tills vi steg upp en timme senare. Lagom pigga ;)

Idag får jag även säga STORT grattis till min bästa vän Jenny som fyller år idag! Hipp hipp hurra!!! ♥

Jenny med sin Alice =)

Nu måste jag faktiskt sätta fart! Kram på er

Alexander 2 år ♥

Idag fyller vår älskling 2 år!! Vi har haft en bra dag. Började med sång och presenter, en god frukost och sen var Alexander på dagis i ca 3h.. han hade med sig glass och bjöd barnen på och de hade varit mycket glada :)
Flaggan hissade vi så klart och det har varit riktigt fint väder idag.. inte ett moln på himlen nästan! Och under tiden Alexander var på dagis, så bakade jag hallongrottor... Dennis betyg- bättre än godis! ;) Så det var bara till att baka en sats till sen hihi..

När det  var dags att hämta Alexander på dagis så åkte vi in till stan. Dennis behövde ha hem firmabilen, så hämtade den efter vi varit på Maxi och Leksakshuset :)
När vi kom hem stod det en gunghäst på fastukvisten med en röd fin rosett =) Den var från farmor! Söt överraskning och Alexander blev helt till sig ;) Han älskar ju hästar!

Lite instagrambilder från idag!
Nu är Dennis iväg med jobbet på julfest.. hoppas han får en rolig kväll och jag har tagit fram lite godis till Alexander och vi myser i soffan :) Ska bli spännande och se hur det går med nattningen ikväll.. han va ju inte allt för imponerad på sin nya säng han fick idag haha :P

Lite sång och presenter på morgonen :)

Vid frukostbordet =)

Sin nya säng.. inte så omtyckt än iaf.. så får se hur det går inatt ;) hihi

STORT GRATTIS IGEN TILL VÅR TVÅÅRING! ♥
Älskar dig! Puss

Imorgon är en STOR dag!

Hej på er! Idag har vi haft en bra dag! Dennis kom hem efter lunch redan. Vi har satt upp grejer i hallen och så har vi storhandlat inför kalaset på söndag. Jag har äntligen slått in Alexanders presenter..

Tänk att lillprinsen blir två år imorgon <3 Helt otroligt.. Vad man kämpade nu.. Hade redan varit på förlossningen i 14h och det tog  ytterligare 11h ungefär innan han kom till världen <3

Imorgon blir det att stiga upp och sjunga för vår lille vän. Och så får han sina presenter. Lite frukost och vid 9-tiden får han vara på dagis fram till lunch. Och han ska ha med sig glass att bjuda på :) Efter lunch sen får han se sin nya säng som han ska få :) Spännande.. Jag ska natta honom själv i den se hur det ska gå :P I värsta fall blir det spjällsängen och prova på nytt på lördagen när Dennis med är hemma vid den tiden ;) Dennis ska nämligen på julfest imorgonkväll.

Nu ska jag röja lite till i köket och sen sova! Kram på er

En liten magbild me ;)

Sneak Peak!

Åh jag känner mig så lycklig! Äntligen har jag en hall som liknar en hall! Inte helt klart ännu dock.. men här nedan är en liten sneak peak iaf =) Det är tufft att bo i renovering år efter år och man blir så glad när det börjar likna vad det ska bli ;) Lovar fler bilder framöver! Kram

Onsdag förmiddag! :)


Hej på er! Gud vad gott jag sovit i natt.. vaknade nån gång då Alexander ville över till vår säng, men när Dennis lyfte över honom somnade han om gott igen och jag med. Han vill gärna ligga uppe på mig nu i sängen och det funkar inte riktigt då jag får ont i ryggen.
Men vid halv 9 vaknade prinsen och jag låtsassov lite under täcket. Låg och lyssnade på när Alexander låg och sjöng i sin säng.. bl.a. om tomten! Tror han längtar till jul ;) hihi..
Idag mår jag mycket bättre igen förresten.. bara pyttelite halsont när jag sväljer.. så skönt att det var så kortvarigt!

Lite frukost och plock och städ hemma. Alexander har kört runt med sin Bobbycar nu på morgonen.. ropar "mamma hadååå" till mig och kör vidare ;) "Hej då" alltså... Nu längtar vi mest till Dennis kommer hem. Ikväll ska vi måla hallen, blev inte så igår.. Snart får jag ta mig ett ryck igen! Bara svara på några kommentarer först! Kram på er

Barnmorsebesök

Hej! Idag vaknade jag med tungt huvud och värsta halsontet :/ Är trött och har ont i halsen. Men känner mig iaf inte tung i huvudet längre. Just nu är den sämsta tiden att bli sjuk. Jag hinner verkligen inte! :P Så nu får jag kurera mig rejält! :)
Jag hade tid hos barnmorskan idag. Under tiden fick Alexander vara och leka med syrran och hennes hundar! Tack igen för du kunde passa honom.

Tog nästan en timme hos barnmorskan.. Allt såg väl bra ut. Glömde skriva ner siffror och sånt. Men jag minns att järnvärdet låg mycket bättre än sist, ändå tar jag bara järntabletter ca 2ggr i veckan. Men det kunde jag fortsätta med så min mage fungerar som den ska :) Trött är jag ju ändå, men det är väl så nu i slutet av graviditeten.
Hade +1 i äggvita.. men blodtrycket låg bra 100/65.. Blodsockret var rätt lågt 3,? nåt..
Magen är liten.. bara ett sf-mått på 28.. tror jag hade större med Alexander vid denna veckan. Men jag känner mig större nu :O Så blev lite snopen. Ser större ut nu än på bilderna med Alexander. Men får hoppas det är en mindre bebis denna gången. Alexander vägde ju 4100 när han kom till världen och hoppas på mindre nu, eftersom jag hoppas jag kan föda vaginalt denna gången. Och så har jag ju inte ökat lika mycket i vikt, vilket är väldigt skönt!
Hjärtljuden tror jag var 149 eller nåt sånt.. minns inte riktigt. Barnmorskan ska nog skicka hem papperna till mig.
Vi pratade även smärtlindring... kommer ev prova sterila kvaddlar/injektioner denna gången.. men man får väl se hur allt blir när det är dags.. Så jobbigt! Tycker inte jag blev så mkt klokare.

Alexander somnade i bilen på väg hem sen. Min lilla älskling! Tungt att bära en så avslappnad kille hehe, men nu sover han i sin säng.. Och har ni sett vilka rynkor jag fått :O Iofs blir jag snart 28.. men rynkor redan? :S

Kram

Planering

Usch vad stressad jag känner mig. På söndag är det kalas och innan dess är det mycket som ska hinnas med. Vi ska måla klart hallen imorgon.. sen måste det torka och sen ska vi sätta upp hatthylla m.m. så folket har nånstans att hänga sina jackor ;)
Tapetsera får vi göra i framtiden.. nu gör vi bara det viktigaste..
Idag har jag fått endel gjort.. städat lite i köket, torkat av lister, rengjort ungnen m.m. torkat fönsterbrädor i vardagsrummet, putsat insidan av altandörren.. bakat daimsnittar har jag med gjort! Och tvättat en massa.. plockat undan massa prylar. Ja som sagt det finns att göra. Men det är ju inte kungen som ska komma :P fattar inte varför jag alltid ska va så noga.. tror inte min familj bryr sig precis :P
Men men ;) Jag är sån.. bara att inse! hhihi

Dennis har kopplat lite el idag, så vi får upp nån ytterbelysning vid entrén. Sen är det lister och sånt som ska på plats med.. iaf vid klinkersgolvet i hallen. Aja.. blir nog bra!

Imorgon ska jag ju till barnmorskan. Ska bli kul att se vad som hänt sen sist :) Vi ska väl prata lite om smärtlindring me.. usch!! Fy vad jag mår dåligt varje gång jag tänker på det.. får mer o mer ont i magen :( Men men..
 
Hoppas ni har haft en bra måndag.. känns som denna veckan kommer gå såå fort.. tror jag ska slå in lite presenter nu.. eller imorgon :P hihi får se! Puss o kram

Bilder från dagen.. mina att-göra-listor, nytvättade lammpläden som Alexander hade roligt åt.. han tyckte nog den såg ut som en dränkt katt (Engman).. men skrattade gott när han såg vad det var :P Riktig skitgöra.. rengöra ugnen.. baket (daimsnittar).. och jag och älsklingen fastnade på bild me ;)

Måndag! Städdag!

Hej på er!
Nu är klockan strax 15 och kom på mig själv att det är första gången jag sätter mig ner idag.. bortsätt från frukosten! Annars har jag hållt på att småstäda lite överrallt.. Har skrivit mina megalistor på saker jag ska göra innan helgen! Phew!
Men lite i taget så ;) Nu är jag dötrött känner jag, farligt att sätta sig ner :P

Imorgon ska jag visst till barnmorskan! Hade helt glömt bort det! Tur jag kollade i almanackan ;) Alexander får följa med. Dennis kan tyvärr inte..

Hoppas ni har haft en bra start på veckan :) Kram
 
En bild på min myskise.. fina Engman!

Dagens :)

God kväll älskade vänner! Oj denna dagen bara försvann ;) Har ju varit på Max fina dop och Alexander fick under tiden följa med farmor och faster till farfar och kolla på brandbilarna (tut-tuut-tut-tuut). Han har haft en skojsig dag, medan Dennis och jag kunde få lite avslappnad tid på dopet. Var skönt!
 
Helgen är snart slut och veckan som kommer är det städning, bakning, presentinslagning och massa fix och don som gäller :) Om 5 dagar fyller vår älskling 2 år! Och detta firas med släktkalas på söndag om en vecka. Innan dess är det mycket som ska hinnas. Vi är även bjudna på kalas på lördagen, och Dennis ska på julfest på fredag kväll, så lär ha fullt upp! ;)

Och vips går man in i v.31 ;) Kommer gå såå fort denna graviditeten! Ibland vill jag det, men ibland vill jag bara stanna tiden lite. Och Alexander fyller 2 år! Vår lilla älskling som nyss var bebis :) Han pratar för fullt, är gosig och har eld i baken non- stop ;) Hittar på mycket Emil- hyss. Har börjat bli svårsövd på kvällarna, så senaste dagarna har vi hoppat ef.m vilan och då somnar han med en gång på kvällen.. men är väldigt trött och ledsen på eftermiddagarna. Svårt hur man ska göra.
 
Här är en bild på mig från idag innan dopet. Hade panik med vad jag skulle ha på mig! Ett riktigt i-lands problem. Men svart vill jag inte ha på dop (och det mesta som passar mig nu är just mina svarta kläder/klänningar).. men så rotade jag upp denna stickade klänningen som låg nerpackad i en klädkartong.. kommer nog bli en "ny" favorit hos mig nu i vinter :) Skickade efter den för ca 5 år sedan från LaRedoute minns jag och har bara använt den några få gånger.

Kram på er!

Bilder från Max dop =)

Hej hej! Idag var ju vi bjudna på dop! Min bästa kompis son Max döptes ♥ Ett jättefint dop! :) Får tacka så mycket för att vi fick komma på denna speciella dagen! Efterråt bjöds på jättegod smörgåstårta/ tacopaj och fika! :) Massa pussar o kramar

Dop

Hej! Ska snart åka iväg på dop för min bästa kompis son.. lille Max :)
Vi har ätit en god frukost och Dennis lämnar nu av Alexander hos hans farmor och faster. Han ska vara där under tiden :) De ska åka in till stan och hälsa på farfar på hans jobb.. Alexander älskar att vara på brandstationen och kolla på alla brandbilar och sitta och mysa i farfars kontor. Så han kommer ha det roligare än att sitta länge i en kyrka ;) Och så träffar han ju Pauline och hennes barn nästa vecka :)

Nu måste jag göra mig klar! Stress stress ;) Kram på er

Graviditetsvecka 30

Idag går vi in i vecka 30 :) Inte många veckor kvar nu ;)
Tröttheten är skitjobbig och humöret har varit väldigt nere... men har säkert mycket med tröttheten att göra.
Nu senaste dagarna har jag haft lite halsbränna.. Har även ont på vänster sida om blygdbenet typ..
Annars tycker jag det flyter på :) Dagarna går fort.. ibland känner jag mig jätteosmidig och ibland går det bra :)
Har mycket att se fram emot nu framöver :) Och bara en natt kvar att jobba och det är inte förrän om 2 veckor!
Veckans magbild =)

Knäpp dag :/

Hej! Får väl bli ett litet inlägg ikväll med, har inte haft någon ork idag. Varit helt sinnessjukt trött och väldigt nedstämd. Har haft skitont i fogar och det mesta har känts pissigt. Så jag hoppas jag sover gott i natt, och att jag vaknar till en bättre dag imorgon..

Tog precis en bild på min mage på instagram (imm0rtelle1985).. den ser helt konstig ut.. helmysko form.. men men.. bebisen bökar som bara den där inne! :)
 
Jag har mer och mer börjat tänka på förlossningen. Hade ju inte precis någon drömförlossning med Alexander. Så jag vet inte alls hur jag vill ha det denna gången, med smärtlindring m.m. Usch sån ångest!
 
Nu är snart Xfactor slut.. sen blir det sängen! Kram på er

Dagen :)

Hallå på er!
Idag har Alexander och jag haft en mysdag hemma.. gjort lite hushållssysslor, lekt med lego, varit ute lite och så.
Imorgon är det fredag igen :) Dagarna går så fort! Magen är väldigt spänd, det trycker och har sig.. busbebis där inne ;) Ja blir ett kort inlägg :) Snart kallar sängen! Kram

P.s. Här om natten när jag jobbade så hade Alexander sovit på min plats bredvid Dennis. Och då hade Dennis vaknat av att Alexander hade satt sig upp, sagt "pappa! pappa! ett, två, tre!" och sen lagt sig ner på kudden igen och sovit vidare haha... han blir väl som sin far som pratar i sömnen! Vi har inte ens hört honom räkna än (förutom Dennis nu då :P) Lite roligt! :)

Ikea ;)

Hej kära vänner!
Oj vilken stressig morgon det blev på jobbet, fick en akut ambulanstranssport som vi skulle möta upp och låsa upp dörren in till den som larmat. Full fart för att hämta nyckel m.m. Och sen springa 5 våningar upp! Att bebis fick en chock ;) Hoppas inte det blir såna larm när jag jobbar sista natten för då tror jag barnet tittar ut hehe...
Hoppas innerligt att det gick bra för personen som behövde hjälpen iaf..!
Blev lite övertid i morse, så kom i säng rätt sent.. var så uppe i varv. Ringde även lite viktiga telefonsamtal när jag ändå hade pulsen uppe..

Sov till strax innan 13, för halv 2 skulle jag hämta Alexander.. då var jag riktigt trött.. Sen så har hela dagen flutit på. Jag visste att Alexanders faster Jonna skulle vara hemma hos hans farmor o farfar idag och hon ville ju träffa Alexander. Så jag lämnade honom där vid 16 tiden och sen kom Dennis hem från jobbet. Sen blev det en tur till Kalmar :) Ikea och Bauhaus..
Fixade Alexanders sista födelsedagspresent :) Och så blev det lite annat.. nu ska vi bara bestämma vad han ska få när och så..
 
Idag var förresten Alexanders bf datum för två år sedan, enligt RUL... i slutändan gick de ju ändå från det datumet jag fick eftersom vi genomgick ivf och visste exakt när befruktningen skedde.. Men detta var ju ett himla speciellt datum, man var spänd och förväntansfull.. men han föddes ju inte denna dag.

Nu ska jag slappa och sen blir det sängen! Kram kram

Dagen innan bf med Alexander... då var man stor, tung, tjock och trött ;) Och lite större blev jag :P

2 kvar ;)

God kväll! Snart ska jag in och jobba min andra natt.. även min näst sista ;) Natten som var hade vi rätt mycket, och så har jag sovit lite dåligt idag. Så hoppas inte jag är allt för trött i natt.
Idag hämtade vi ut lite presenter/ julklappar som vi skickat efter till Alexander.. Måste bestämma vad han ska få när och så ;)
Annars har vi inte gjort så mycket.. lagat mat, tvättat m.m. Nu ska jag slappa framför tvn en stund till innan jag måste bege mig.. Kram på er

Måndag igen!

Hallå :) Då var det måndag igen! Helgen försvann snabbt! Men snart är det helg igen ;D
Just nu sitter jag och äter lunch och väntar in tiden.. om en timme ska jag hämta hem Alexander från förskolan. Sen ska vi sova.. har två jobbnätter framför mig nu. Men sen är jag ledig 2 veckor innan jag jobbar den sista natten på typ ett år elr så ;)
Veckan har vi inte så mycket planerat.. jobb nu början av veckan och då sover jag ju på dagarna. På söndag ska vi på dop för lille Max :) ♥ Mysigt!
Och vi ska ev hinna en sväng till Ikea om vi inte tar det nästa vecka, får se hur vi gör :)
Hoppas ni får en härlig start på veckan nu! Kram på er

Min lille sötnos som blev ett år veckan efter :) Måste köpa en sådan mössa till honom denna vintern med! Så gosig! :)

Farsdag

Hej på er! Idag vaknade Alexander rätt tidigt faktiskt.. iaf mot vad han brukar :P Vi tassade iaf ner och lät pappan sussa vidare en stund ;)
Alexander målade en fin teckning till sin pappa och jag dukade fram en dunderfrukost med varm choklad, kokta ägg, köttbullar, prinskorv, yoghurt, mussli, fruktskål och smörgås :)

Pappan fick några presenter, inget märkvärdigt.. en mugg där det står Världens bästa pappa, chokladhjärtan, en stor Toblerone, en polkagrisklubba, en cd med Stiftensen, ett kort och den fina teckningen :)
 
Alexander var så rolig vid frukosten.. gjorde lite grimaser.. men han doppade banan i ketchupen hihi.. blää!
Vid 14 tiden är vi bjudna till Dennis föräldrar för att fira hans pappa. Blir kroppkakor har jag hört ;)

Kram på er

Graviditetsvecka 29

God kväll på er! Kom på att jag ska lägga in magbilder igen.. idag går vi in i vecka 29! :) Magen växer nog på, trots att jag inte märker det så mycket själv. Trivs med nuläget, men trots att tiden går fort så har det börjat kännas segt emellanåt. Men som jag skrivit tidigare så kommer nog tiden rusa iväg nu när det är mycket inplanerat med jul m.m :)
Tröttheten håller i sig till och från. Får nog kolla järnvärdet igen när jag är hos barnmorskan.. men det är lite mer än 1 1/2 v innan jag ska dit.
Nu har jag bara 3 nätter kvar att jobba :) Skönt!

Här kommer veckans magbilder :) Kram

Fredagsmys utan karln i huset som ska ut o svira :)

Hallå mina vänner! Fredag idag! :) Tjohoo! Alltid lika skön känsla! Jag känner mig hyffsat pigg.. har ändå bara sovit 3h idag efter jobbnatten, men tröttheten kommer nog ikväll ;)
Jag har nyligen hämtat hem en övertrött/speedad pojke från dagis. Han hade inte velat sova på dagis, och nu tycker jag det är försent, så han får allt vara vaken till kvällen!

Om ett tag kommer Dennis hem, han slutar lite tidigare idag för att hinna fixa sig. De har nämligen avtackning för en kollega ikväll.. så då ska han in och göra stan osäker ;) Se hur dags han kommer hem sen hihi!
Så Alexander och jag får fredagsmysa själva ikväll!

Hoppas ni får en härlig fredag med massa mys! Kram

Tiden går fort :D

Blivande storebrodern ♥ Helt fantastiskt att vi tre snart blir fyra.. om cirka 3 månader får jag ha vår lilla bebis i famnen mot mitt bröst. Visa närhet till ännu ett barn! Jag är så spänd över Alexanders reaktion, hur han kommer tycka och bete sig. Han kanske blir ännu mer kramgosig han med, vilket jag hoppas ;)
 
Tiden har ju gått himla fort hittills, men visst vissa dagar känns lite segare än andra. Oktober bara försvann och nu i November blir det mycket planering och fix inför kalas, vi är bjudna på kalas och även på dop, och jag jobbar bara några nätter till. I slutet av månaden ska vi även ut med jobbet på julbord :) Så mysigt.. så mycket som kommer hända och mycket roligheter som gör att tiden går ännu fortare än vanligt..
Lika så december, då ska vi på ultraljud igen, det är advent, lucia, julfix, hela jul och nyårs helgen lär väl gå fort också :)

Längtan är stor, även om man bara ska njuta av graviditeten, så vill man ju inget hellre än se vem som bor i min mage :) ♥

Försäkringskassan har äntligen godkänt min sjukskrivning och jag har fått lite utbetalt, såå skönt! Har ju varit fattiga månader nu efter sommaren.. blää! Så det var en lättnad också :) Känns som det går åt rätt håll nu.. i natt jobbar jag min 4e sista natt... efter denna har jag bara 3 kvar! Helt otroligt.. måste planera in ett 15h veckoschema för Alexander då han ska få busa på dagis. Jag tycker det är himla viktigt att han får komma till dagis, även när jag går hemma.. både för utvecklingens och språkets skull, men även att han håller kontakten med sina kompisar han har där. Det är en himla trivsam förskola och jag känner mig inte dum som väljer att ha honom där 15h i veckan. Vet att han trivs och att det är bra för honom :)

Nu ska jag sluta skriva här ;) Blir mycket text ibland! Men vad tycker ni om bilden som min underbara vän Jenny tog på oss.. helt fantastisk eller hur?! ;)

Kram

Hemmadag och Ljung :)

God kväll på er! :) Idag har jag och Alexander haft en riktig hemmadag.. Riktigt skönt med en slappdag, tröttheten är rätt jobbig till och från.. Måste köpa hem den där blutsaften!
Vi började med lite sovmorgon faktiskt :) Fick sova till strax innan 9 imorse! Sen lite frukost och hushållssysslor.. väntade in sotaren med som gjejade i pannrummet.. och sen gick vi ut och planterade blommor i utekrukorna :) Sopade bort massa löv som kommit upp på fastukvisten.
Sen har vi varit inne, myst, lekt, plockat lite.. Ikväll blev det en sväng bort till Alexanders farmor o farfar och nu är det soffmys som gäller :)

Här är bild på krukan jag har på fastukvisten :) Visst blev det fint?! :) Lite ljus tända när det blev mörkt.. mysigt!

Graviditetsfotografering v.28 (27+3)

Bjuder på lite gravidbilder från igår som min kära vän Jenny tog på mig med min kamera :) Hoppas vi hinner med en gång till lite senare, när magen är ännu större :) Kram på er!

Alice 2 år! ♥

Hej på er! :) Idag har Alexander och jag haft en riktig toppendag! :) Imorse begav vi oss till våra vänner Jenny & Alice! Idag fyller Alice 2 år ♥ Så då har vi firat henne :D
Barnen har busat, dansat och haft sig.. och vi mammor har pratat, fotat, sett till våra bustroll :P m.m.
Vi kom dit lagom till frukost :) Och stannade till 18-tiden ikväll :)
Har ett gäääng med bilder, blir ju alltid massor! Så här kommer de!
Vid frukostbordet

Jenny busar med barnen :D

Presentöppning! Alice fick bl.a. en tårta som hon kan garnera som hon vill.. den ville hon äta upp med en gång hihi.. Jenny fyller år i slutet av November men fick också lite presenter idag!

Hopp och bus!

Sötaste 2 åringen ♥

Busar och flyger!

Jag dansar med de små barnen.. var roligt ;)

En riktig gäntleman hjälper sin danspartner upp från golvet, inte sant?! ;)
Finaste kidsen ♥

Gooda maten.. en slags köttfärs omelettgratäng :)

Mys!
Dagen avslutas med sång för Alice och hon får blåsa ut ljusen :)
 Det bjöds på frukt gino.. mycket gott :)
 
Tack för att vi fick komma och fira Alice på hennes 2 årsdag! Dagen går som vanligt alldeles för snabbt när vi träffas! Massa pussar & kramar och...
 
STORT GRATTIS ALICE PÅ 2 ÅRS DAGEN!!!!!!  ♥

Lite egentid i stan =)

Hej på er!
Idag hade jag lite egentid och begav mig själv till stan :) Vad skönt det var att bara komma ut lite helt själv! Regnade gjorde det ju, men det gjorde inte så mycket.
Jag började i Lyckeby i butikerna där, köpte lite ljung som jag ska plantera i utekrukorna i dagarna :)
Sen körde jag vidare in till stan.. hittade lite grann.. bl.a. en mammatröja på HM, som fick följa med hem!

Halv två hämtade jag Alexander på dagis och han hade inte sovit nåt där och var trött.. så det fick bli en nap för honom hemma sen och under tiden slog jag in presenter :)
Imorgon ska vi nämligen till Jenny och lilla Alice som fyller 2 år imorgon ♥ Ska bli så roligt, vi har inte setts sen slutet av september!
 
Nu sitter jag och slappar, men blir snart sängen :) Kram på er
 
 

Graviditetsvecka 28

Hej :) Och välkommen graviditetsvecka 28!! Tänk om en vecka går vi in i 3e och sista trimestern! :) ♥
Jag mår bra, lite extra trött då järnvärdet är lite lågt och min mage klarar tyvärr inte av att ta Niferex varje dag som jag ska.. så ska nog köpa hem en flaska blutsaft och se om det hjälper lite :)

Nedräkningen är i fullgång tills jag slutar jobba. mindre än en månad kvar nu och har bara 5 arbetspass kvar tror jag! Det är väldigt tungt på jobbet, mkt gå, stå, dåliga arbetsställningar som man tvingas till när vårdtagarna ofta bor trång och utan hjälpmedel, mycket in och ut från vår låga leasingbil.. men det ska gå bra! Nu är jag i alla fall inne på min sista jobbhelg.. och hur skönt känns inte det ;)

Bebisen har det trångt där inne nu, det märks.. trycker ofta mot blåsa och revben samtidigt.. bökar och har sig där inne :) Det gör inte ont än dock, utan tycker det känns fantastiskt när den är igång och jag njuter som bara den ♥ Är kissnödig ofta, men det är väl för trycket mot blåsan.

Vi har fått tid för tillväxtultraljud nu i början av december :) Ska bli kul och se vår krabat en sista (!?!) gång i magen.. vet inte om det blir fler tillväxtultraljud efter detta.

Håller mig strax under 60 kg... och har alltså gått upp ca 6 kg nu.. Hoppas inte det blir så jättemycket mer! Är tungt nog ;)

Här kommer veckans magbild! Kram på er!

Sista jobbhelgen!! :D

God kväll mina vänner!
Ååh Ikväll vill jag inget hellre än att va hemma hos mina älsklingar och fredagsmysa med dem ♥ Meeen ska nog gå bra.. är ju sista jobbhelgen på vääääldigt länge ;D ♥

Har haft en bra dag, men inte gjort så mkt.. när jag hämtade Alexander från dagis så fick vi fika där. Och sen åkte vi hem och sov ett par timmar :) När vi vaknade blev det ett skönt bubbelbad :) Sen kom Dennis hem och vi har lagat mat och så där.

Nu är det inte så länge kvar innan jag behöver köra till jobbet! Så får önska er en trevlig fredagskväll!!
Kram på er!
 

3 månader kvar till Bf & ett babyskydd ♥

God kväll på er! Idag är det den 1 November.. Oktober bara försvann ;) Den 1a varje månad innebär 1 månad närmre bf! Så idag har vi tre månader kvar! Såå spännande! Magen ska växa 3 månader till :O Undra hur det ska sluta..

Vi har även fyndat ett babyskydd till bebisen ♥ Har kostat 1700:- och vi betalade 895:- så det är ju perfekt.. jag vet inte så mycket om stolen egentligen.. men det är en Akta Graco Autobaby.. hoppas att den är bra. Vi passade ju på och bestämde oss snabbt när jag såg erbjudandet.

Nu ska jag vila framför soffan.. så jäkla trött jämt. Hade ju lite lågt järnvärde sist jag var hos bm.. så tar ju järntabletter varje dag nu.. men verkar inte hjälpa riktigt. Aja Kram på er vänner :)

Blivande storebrodern provsitter och kollar så den är skön och säker ;)

Mat!

Hej på er! Denna dagen har gått himla snabbt tycker jag.. Mest stått i köket och lagat mat känns det som :P Städat och eldat och grejat med.. När Dennis kom hem åkte han och Alexander bort till dagis. De hade fixardag där idag för alla frivilliga. Hjälpa till med lite av varje :) Och så bjöds det på korv och halloweenfika och så med. Jag stannade som sagt hemma och lagade mat och så...

Här kommer matbilder från dagen.. Åt godaste äggsmörgåsarna till lunch med  surdegsbröd.. och så goda middagen.. nötstek på fransyska som jag tillagade i ca 2 h.. med gräddsås av skyn, potatis och grösaker.. :) Frukost och en pepparkaka har jag med ätit :P