Ölands Djurpark

Hej! Nu har jag gått igenom alla bilder från gårdagens utflykt.. tog alldeles för många som vanligt :P Vi åkte till Ölands Djurpark tillsammans med Dennis ena bror Joel och hans barn Hugo och Malte och så Dennis syster Jonna. Vi hade en jättemysig dag och var där mellan 10-17.
 
Vi hade med oss frukost och lunch dit. Vid frukostfikan så satte vi oss på den mest drygaste platsen märkte vi rätt snabbt... vid kakaduorna haha... en var så himla dryg.. skrikig och kaxig :P Vid lunchen var det mkt lugnare hihi.
 
Först kollade vi ju på alla djuren.. var i  Dinosaurieparken och sen vidare till karusellerna där småkusinerna snabbt hittade favoritkarusellen ;) Den åktes måånga gånger. Vi åkte sagotåg, spöktåg, gick i Sagoparken m.m. Åkte tåget runt Djur/nöjesparken gjorde vi med.
 
De har ju badland också som vi besökte med. Just när vi var där så var det rätt molnigt.. var sol innan och blev sol igen när vi bytt om haha ;) Barnen fick iaf åka lite vatten rutschbanor och så avslutade vi dagen med några karuseller till. Tack för en toppendag! Alexander var såå nöjd och somnade på direkten när vi satt oss i bilen typ ;) Mycket nöjd! Här kommer massor med bilder.. men ändå få mot vad jag tog hehe... Kram kram 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh så skoj me Ölands!Längtar dit! :D Puss

Svar: Ja ni skulle väl dit i sommar va? Mysigt där =) Men fika inte vid kakaduorna hahaha Puss
imm0rtelle

2013-07-14 @ 01:02:55
URL: http://jensisdagbok.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback