Ellie 8 månader ♥

8 månader har du funnits hos oss idag.. vår älskade dotter, lillasyster. Vår solstråle Vi älskar dig obeskrivligt mycket och så lyckliga att vi har dig! ♥

Det har hänt en del nu senaste månaden.. Nu kryper hon några steg, hon går när man håller henne i händerna, idag ställde hon sig/drog sig upp stående mot mig utan min hjälp, hon är jätteduktig med maten.. gillar allt hon får! Tykänns inte mycket alls längre, men tycker inte om att bli lämnad själv.. tex om jag ska gå ut i köket lite snabbt, då gråter hon efter mig. Hon skrattar ofta åt Alexander och det märks hur glad hon är för honom. Hon är stadig och kan sätta sig själv. Tycker om lappar, knappar, mobiler och tvdosor och är väldigt glad för katterna :) Hon tycker inte om strumpor/tossor/skor.. sparkar gärna av sig det. Har fortfarande två tänder..
Jättelätt att lägga i vagnen för att sova om dagarna.. hon sover ca 2 ggr på dagen.. förmiddag och eftermiddag. Oftast är det bara att lägga henne i vagnen så somnar hon efter en liten stund. Hon gör pussljud, klappar händerna.. och säger ofta "dadadadadadededa"... osv. Jag ammar henne ibland, alltid morgon i sängen o på kvällen när vi ska sova. Ibland på dagen. Hon älskar att bada! :)
Vår fina fina lilla prinsessa!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Söt fian!!

2013-10-06 @ 21:42:21
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Carro

Grattis Ellie! Vad tiden går fort.

Nä, det blödde nästan ingenting alls när hon tatuerade mig.

Kram

2013-10-07 @ 07:25:49
URL: http://carrokrille.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander och William <3

Grattis Ellie! Hon verkar vara en så go och glad bebis, har hon alltid varit det? :)¨
kram <3

2013-10-08 @ 21:47:43
URL: http://jagochliten.webblogg.se
Postat av: biggeros

Vilken liten solstråle!!

2013-10-21 @ 19:58:43
URL: http://biggeros.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback