Gjort stan, fixat naglarna och ätit gott

Hejsan! Vilken toppendag det blev. Igår var jag sängliggandes hela dagen. Men framåt kvällen mådde jag bättre och lika så i morse :) Så dagens planer gick att genomföra och det har varit jätteskoj!

Jag lämnade barnen på dagis 10.30. Det gick bra.. Alexander hade längtat och tyckte det var jätteskoj, Ellie ville väl helst inte, klamrade sig fast i mig.. men gick bättre än förväntat ändå! <3

Sedan åkte jag vidare in till stan och mötte upp Pauline... hon och jag heeelt barnfria (ja utom bebisen i magen då)... när hände det senast!? Minns verkligen inte! Kändes så skönt att kunna prata riktigt för en gångs skull... annars har vi ju 5.. snart 6 små huliganer/ sötnosar att hålla koll på :P

Vi började med gudomlig buffé på Thai! Hade verkligen längtat efter det och mums va gott det var!
Mina favoriter.. friterad kyckling, vårrullar, ris, nudlar och jordnötssås!

Sen blev det shopping.. Pauline hade shoppinghumöret uppe minsann ;) Själv köpte jag bara 3 kortärmade och en kofta till Ellie :)

Klockan 14 hade jag bokat tid för att fixa naglarna! Fick presentkort av fina Jenny när jag fyllde år.. så äntligen hade jag tid att fixa de :) Och efteråt blev det glass på Glassiären :)

Dumleglass, nyfixade naglar och fina Pauline i bakgrunden!

Tack för idag! Puss!!

Kommentarer
Postat av: Boel

Härligt med en barnfri dag m en kompis, det är du verkligen värd! 😊

2014-08-04 @ 20:33:35

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback