Vår och 1 h mindre :)

Hejsan! Sitter just nu och äter en färdigrätt- lasagne. Lämnade barnen på dagis för en timme sedan och ska snart krypa ner och sova inför natten. Ska jobba hela helgen 30 h (eller 29h då vi flyttar fram klockan på lördag natt). Skönt att det blir ljusare om kvällarna sen :D Blir nog tight med tid på jobbet när 1 h försvinner bara, men löser sig alltid. Sen är jag ledig till torsdag då jag bara jobbar en natt :) Jag tog en liten stund ute efter jag lämnat barnen.. Bara för att få njuta av solen och det underbara vårvädret! Det har ju varit dåligt/tråkigt väder tidigare i veckan, så kände jag behövde det innan jag går på mina nätter :) Får se om vi kanske premiärgrillar i helgen me :)

Kram på er och ha en härlig helg, njut av vädret om ni också ska få fint!

Helgen

Blir ett snabbinlägg nu om helgen innan jag beger mig till jobbet. Igår var vi på 30 års kalas för Thina! :) Det bjöds på smörgåstårta och tårta, kakor m.m. Massa gott! :)

Idag åkte vi till Pauline med familj och träffade den lilla nykomlingen i deras familj, Meja som är 4 dagar idag :) Mysigt med bebisgos! Hon sov dock hela tiden :P Så nästa gång hoppas jag att jag får se henne lite vaken hihi!

Sen åkte vi hem och jag sov inför nattjobb och Dennis var med barnen hos farmor och farfar en stund. Nu får jag avsluta här! Kram på er

Mysdag


Idag har barnen och jag haft en mysdag hemma. Skönt med en hemmadag, även om det är lite svårt att roa de små. Blev iaf god frukost på morgonen, sen lite lek o fix innan jag lagade lunchen medan Ellie sov. Därefter bakade vi chokladbollar :) Gottigt, lite bad o sen fika när chokladbollarna varit i kylen en stund och sen var det lek till pappan i huset kom hem. Ellie har inte kommit till ro än ikväll.. ändå sov hon bara en kort stund på förmiddagen idag. Nu blir det Let´s Dance så länge jag orkar va uppe :) Kram å ha en trevlig kväll

Och Stort grattis till Thina som fyller 30 år idag :D

Lax i ugn


Hej på er! Det var många som ville ha receptet på laxen jag gjorde idag. Jag brukar bara göra med vad jag har hemma och bara höfta.. Jag la 3 laxfileér i en ugnsform, blandade sedan ca 4-5 dl grädde, 2 msk chilisås, en bit hackad purjolök (ca 8 cm), citronpeppar & lite salt, nån matsked hackad dill, strimlad röd och gul paprika. Hällde sedan detta över laxen och la på skivad citron. Sedan in i ugnen 225 grader tills den var klar, blev saftig och god. Hade potatis till idag.. Vill man ha såsen lite tjockare kan man ju ha i tex creme frachie, men den var visst slut :)
Smaklig spis! :)

Bä bä vita lamm

Hej på er! Det var ju några dagar sedan jag kikade in och skrev vad vi har haft för oss. Senaste dagarna/nätterna har det varit jobb och dagis. Sömnen har tyvärr varit katastrof, så idag har jag varit minst sagt trött. Men nu är jag ledig ett dar dagar och imorgon ska jag ha en riktig mysdag med barnen..

Idag var vi en stund hos barnens farmor och farfar. Alexander tar så väl hand om lammen och vill hjälpa farfar. Tog en sådan gullig bild när han satt och matade de med flaska :)

Nä nu får det minsann bli sängen här. Klockan är bara 20.30, men som sagt inte blivit så mkt sömn. Så god natt säger jag! Kram

Välkommen till världen Meja


Igår kl.7.15 föddes Meja!! Min kära vän Pauline är nu 3 barns mamma! Ååh vad jag längtar att få träffa henne! <3 Stort grattis till er nya familjemedlem! Pussar och kramar!

Jordgumman <3

Min lilla jordgumma! :)

Denna fina koftan med tillhörande mössa fick Ellie av morfar och Ann-Christin igår :) Ann-Christin är så duktig på att sticka och stickade även en ljusblå fin olle till Alexander när han var liten!

Idag har vi haft en rätt slö dag! Varit rätt trötta o sega. Tog mig ett varmt skönt bad med barnen på dagen, Jag låg till och med kvar längre än de ;) Skönt för ryggen då jag har lite ont i den.
Dennis gjorde lite grann i Alexanders blivande rum. Satte upp nån gipsskiva och spacklade lite, men han var med trött i seg idag.. så blev inte så mkt.

Sakta men säkert.... inte lätt att hinna med med allt runtomkring

Morfar på besök :)

Hejsan! Idag kom barnens morfar och Ann-Christin hit. Var mycket trevligt! De firade Ellie i efterskott. Ann-Christin hade stickat klart den fiina koftan och mössan som ser ut som en jordgubbe. Så himla sött och roligt med en så fin present som handgjort! Hon fick även en Pippi Långstrump docka. Alexander fick en tuff bil och godis :) Och Dennis och jag en blomma :) Tack snälla!

Vi bjöd på bakad potatis med min röra och olika tillbehör som ananas, fetaost, riktigt smör, paprika, tomater, vitlöksbröd och så mums! Blir nästan sugen igen ;) Efterråt bjöd jag på Latte Macchiatto, blåbärspaj med vaniljsås och vaniljglass, jordgubbar m.m.

Fina blomman vi fick :)

Jobb och vår och snö

Hej på er! Nu har jag jobbat en natt och ska snart jobba en till. Hade möte igår också i 3 h.. så man är lite trött :) Men snart är det helg och några dagars ledigt.
Till helgen har jag hört att det kan komma snö :/ Inte så kul, men blir förhoppningsvis inget långvarigt nu när blommor börjat slå ut.

Vi ska väl även få lite besök till helgen av barnens morfar o hans sambo. Var ett tag sedan vi sågs, så det är efterlängtat för både oss o barnen.

Kram på er!

Hos goda vänner ♥

Igår fick dessa kompisarna träffas igen! Vi åkte dit denna gången. Hade som vanligt en mysig dag. Blev massa bus inne och ute, picknick ute i trädgården och god middag blev vi bjudna på. Ellie hade också en rolig dag. Hon sov när vi var ute, men annars var hos vaken hela tiden.
Kram!
 

Jobbstarten

Engman undrar vad jag ska gotta mig på.. inget i hans smak ;)

Mitt första arbetspass gick över förväntan! Natten gick väldigt fort och jag var pigg. Hoppas jag kommer känna mig lika pigg denna natten. Sedan är jag ledig till onsdag. Det var så klart mycket att ta in, men man kommer ju in i det fort :)

Idag har jag sovit jättegott och barnen har haft en jättebra dag. Alexander var med pappa o farfar, farbror Joel och kusinerna på olika ställen och kollade på traktorutställning. Rena drömmen för vår lille traktorkille!
Ellie var med farmor och Thina en stund i stan :) Sen hade de alla ätit på Max. Nu var de trötta och somnade med en gång :)

Om en timme ska åter igen bege mig till jobbet. Nästa vecka blir rätt fullbokad. Kram på er
 

Ellie 13 månader och Jobbpremiär imorgon

Idag blir denna flickan 13 månader gammal.
Hon går och näst intill springer, hon skrattar och har ett humör som en trotsig 3 åring om hon inte får som hon vill. Nu går Ellie på dagis, det går jättebra och senast idag fick jag höra massa beröm som gjorde att mungiporna växte till öronen :D Bl.a tycker de att hon är jätteduktig på att äta själv med sked och dricka i vanligt glas, hon är lätt att få att somna och somnar oftast på 2 sek eller nåt ;)
Hon älskar sång/ musik och dans.. gör rörelse till låtar m.m.
 
Oj som tiden går och imorgon gör jag mitt första jobbpass på evigheter sedan. Jag tror jag jobbade november 2012 sist.
Jag  hoppas att jag har hunnit fixa med allt.. alla tusen koder till alla möjliga inloggningar m.m. Jobbkläder och ja allt möjligt. Imorgon ska barnen vara på dagis från halv 11 tills Dennis slutar. Så då hoppas jag verkligen att jag kan sova några timmar. Vid 20 tiden beger jag mig till jobbet för 1 natten :)

Och faktiskt har jag inte direkt någon ångest, men det är väl mkt för att jag vet att det går så bra på dagis. Våren kommer gå fort och snart är det sommarsemester och så. Det ska bli skönt att komma hemifrån, träffa folk och så. Imorgon kommer det säkert kännas lite vemodigt. Att vara borta en hel natt och dag typ utan barnen. Men jag ska vara glad att jag har ett sånt jobb som jag har, det är jag verkligen!

Kram på er

Tisdag

Hejsan! Nu är Dennis just hemkommen från föräldramöte på dagis. Efter att han åkt så duschade jag av Ellie som var helt flåtig i håret efter middagen. Sen blev det att jag fixade båda barnen och nattade de. De var såå trötta, så kl.18 sov de båda. Jag blev lite paff när jag såg att klockan bara var sex. Men men, Ellie lär ju ändå inte sova hela kvällen. Men Alexander gör det säkert :)

Vi har haft en bra dag tycker jag, bortsätt från att jag varit väldigt trött så blev jag ändå lite piggare efter att ha varit ute och lekt i 1,5 h med Alexander. Ellie sov så gott i vagnen. Var skönt men lite kallt trots jag hade termobyxor på mig.

Imorgon är det dagis som gäller för barnen. Kram


Vardag

Hej! Idag är det måndag och vardag igen. Nu är det slutsprutet på mammaledigheten för på fredag ska jag jobba!! Ska faktiskt bli riktigt kul. Mest rädd är jag att jag ska känna mig så trött. Jag är ju inte van att vara vaken längre än till 23.. nu ska jag vara vaken till 08 innan jag får gosa med kudden :) Men hoppas det ska gå bra!

Barnen har varit på dagis idag, imorgon är ledig dag. Får se vad vi hittar på. Kan va skönt med en lugn dag. Kram på er

Kalas


Hejsan! Igår var vi bjudna på kalas hos min syster. Det var hennes sambo vi firade. En mycket trevlig kväll. Ellie var ju inte riktigt pigg o kry så hon somnade gott ett tag i pappas famn.
De bjöd på massa godsaker som vanligt och man var för mätt när man åkte där ifrån :P

Väl hemma slocknade vi alla kl.21.30. Var skönt!

Idag har vi tvättat Dennis bil, grejat lite hemma, varit hos mamma m.m. Kram på er