Ellie 13 månader och Jobbpremiär imorgon

Idag blir denna flickan 13 månader gammal.
Hon går och näst intill springer, hon skrattar och har ett humör som en trotsig 3 åring om hon inte får som hon vill. Nu går Ellie på dagis, det går jättebra och senast idag fick jag höra massa beröm som gjorde att mungiporna växte till öronen :D Bl.a tycker de att hon är jätteduktig på att äta själv med sked och dricka i vanligt glas, hon är lätt att få att somna och somnar oftast på 2 sek eller nåt ;)
Hon älskar sång/ musik och dans.. gör rörelse till låtar m.m.
 
Oj som tiden går och imorgon gör jag mitt första jobbpass på evigheter sedan. Jag tror jag jobbade november 2012 sist.
Jag  hoppas att jag har hunnit fixa med allt.. alla tusen koder till alla möjliga inloggningar m.m. Jobbkläder och ja allt möjligt. Imorgon ska barnen vara på dagis från halv 11 tills Dennis slutar. Så då hoppas jag verkligen att jag kan sova några timmar. Vid 20 tiden beger jag mig till jobbet för 1 natten :)

Och faktiskt har jag inte direkt någon ångest, men det är väl mkt för att jag vet att det går så bra på dagis. Våren kommer gå fort och snart är det sommarsemester och så. Det ska bli skönt att komma hemifrån, träffa folk och så. Imorgon kommer det säkert kännas lite vemodigt. Att vara borta en hel natt och dag typ utan barnen. Men jag ska vara glad att jag har ett sånt jobb som jag har, det är jag verkligen!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sötfisan <3

2014-03-18 @ 23:12:34
URL: http://jensisdagbok.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback