Halvtid

 
Då var vi redan halvvägs in i graviditeten. Halva gjord och halva kvar.. Jag kan ju plussa på några dagar om det blir samma som de andra graviditeterna, då jag gått över tiden ;)
Jag har mått ganska likt Ellies graviditet ändå.. iaf med illamåendet. Har nog börjat öka lite mer i vikt :S Gillar jag inte.. men inte så lätt att bestämma när blodsockret beter sig som det gör och ofta sjunker.

Magen växer på.. är nog ungefär lika som sist, storleksmässigt. Magformen är väl också ungefär detsamma som sist. Jag gillar både salta, söta, syrliga saker. Inget direkt specifikt. Kan bli grymt sugen på nåt för stunden. Men när jag väl ätit det så brukar jag va rätt nöjd sen ;)

Annars är det fortfarande väldigt snålt med rörelser/ sparkar.. Det var tidigare med båda de andra om jag vill minnas rätt. Som jag längtar efter att få lite bekräftelse.

Kram

Kommentarer
Postat av: Caroline

Oj redan halvtid! Vad fort det har gått. Hoppas resten av halvan går lika fort. Kul med en stor familj. Själv är jag nöjd med mina 2 bustroll. Kram

2014-06-01 @ 08:32:29
URL: http://carrokrille.blogg.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Vad tiden går fort! (tycker i alla fall jag som sitter här och följer genom bloggen :)) Och du är jätte fin. Som sagt, är säker på att det är en liten syster :)
Kram

2014-06-02 @ 08:22:47
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback