Ombre och olaplex

Igår var jag hos Jonna och fixade håret.. blev en ombrefärgning! Tack vare att jag inte färgat eller plattat det så mycket senaste tiden och att jag la till och gjorde en olaplexbehandling så behövde jag inte klippa det. Hon tog bara pyttelite på det uppklippta. Känns så skönt att ha ett friskt och starkt hår.
Nu har jag även beställt nytt schampoo och balsam från Matrix med fiber i.. 2 st a´ 1000ml för 399:- istället för 798:- ska försöka hålla det från barnen med, så det varar extra länge. De vill gärna sno utav mitt ;)

Jag blev iaf jättenöjd! Inte så bra bilder, men men :) Kram

Bvc- 10 månaders kontroll

För två dagar sedan var det Tildes 10 månaders dag och idag var det dags för ett besök till bvc. Allt gick bra och hon följer sina kurvor. Nu väger hon 8960 gram, 68 cm lång och huvudomfånget 43 cm. Sköterskan kollade lite med mig hur långt hon är i utvecklingen. Hon fick ta en liten ihop knycklad lapp för att se så hon använde sig av pekfingergreppet. Det har hon gjort ett tag, berättade även att hon ställer sig upp mot möbler och så :)
I alla fall gick det bra och nästa gång ska vi dit vid 1 år, då blir det läkarbesök och vaccin.

Jag bokade in en tid för Alexander, han fick inte så bra på syntestet sist, så det ska vi göra om nån vecka :) 
Här är två bilder på Tilde idag :)

Tilde 10 månader <3


Jissus vad tiden går! Idag blir vår minsting hela 10 månader! Vad har hänt denna månaden tror?... Hon har ju förvandlats till en liten vampyr.. ;)

Hon har även börjat resa sig mot möbler elr dyligt.. Kryper i full fart mot sitt  mål. Hon har börjat bli medveten om sina små hyss hon gör på sina utflykter :) Bland annat krypa mot sladdar och tugga på de. Hon har nu storlek 68 och 74 i kläder. På torsdag är det dags för bvc och det ska bli spännande och se om hon fortf håller sin kurva :)
Enda stället hon sitter still när man sätter ner henne är i duschen. Vatten är så skoj och skönt och blir ofta sura miner när det är dags att torkas och smörjas in! Hon provsmakar det mesta från oss, en äter ännu inte mängder mat. Lite rädd för hundar.
Det var väl det senaste :) Kram på er som fortfarande kikar in :)