Tilde 4 månader

Idag för 1 år sedan fick vi ett pluss på graviditetstestet. Idag är vår älskade lilla tjej redan 4 månader <3 Hon pratar på som bara den, är nyfiken vad som händer runtomkring, händerna smakar himla gott och leksakerna är väldigt kul att greppa tag o smaka på. Vi älskar henne så <3

Tildes dop- dukningen

Igår döptes vår älskade Tilde! <3 Här är några bilder från dukningen i församlingshemmet :)

Spa mys!

Hej på er! Idag har det varit en fantastisk dag <3 I födelsedagspresent av min syster fick jag presentkort på Spa. Vi skulle ha en myssöndag med hotellfrukost och mys på Stufvenäs gästgiveri. Vi fick en varsin träbricka med olika producter att använda under tiden vi var där. Ansiktsskrubb, kroppsskrubb, aniktsmask, hårinpackning m.m. Inne på spaet fanns tillgång till vatten, te, nötter, färsk & torkad frukt och skorpor. Vi badade, satt i massagefåtöljer och olika bastu. Var underbart skönt och välbehövt! :)

Det var första gången som Tilde var utan mig så länge. Jag hade både pumpat ut och köpt ersättning, men dessvärre hade hon inte tagit flaskan och inte accepterat att få i kopp. Som tur var hade hon mest sovit. Det var en väldigt glad tjej när jag kom hem och hon fick ligga vid bröstet <3 Lillfian!

Tack igen älskade syster! 

Älskade Ellie 2 år <3

I fredags fyllde vår lilla gumma två år! Tänk två år sedan vi blev tvåbarnsföräldrar och nu är vi trebarnföräldrar <3
Ellie är den kramgoaste tjejen jag vet. Hon älskar att pussas, kramas, vara i famnen och hålla handen. Hon har mycket humor och ger en många skratt varje dag, samtidigt som hon är i en mindre härlig trotsålder där hon verkligen visar att hon har en egen stark vilja ;)
Hon tycker om att leka med sina dockor, hon älskar att sjunga och även att måla. Munnen går nu mera i ett och hon pratar 2 och 3 ordsmeningar.

Fredagen ville jag göra så bra som det bara gick. Jag var hemma själv med barnen då Dennis jobbade. På morgonen åt vi god frukost och tände ljus. Jag märkte dock snabbt att hon inte riktigt var sig själv.. var lite ledsen och sa att hon hade ont i örat. Så jag fick ringa vårdcentralen och hon fick en tid senare på dagen. 
Sedan skulle hon få öppna sina presenter :) Hon blev jätteglad för allt <3
Alexander fick oxå en liten present :)
Lilla sötfian! Hon var väldigt duktig på att öppna paketen själv. Jag hjälpte henne lite med snöret bara :)
Glad tjej. Hon fick hårtorkset, lera, en skötväska med tillbehör till sina dockor, en rittavla, en dockmatstol och den underbara docksängen från Smallstuff :)

Vi åt lite lunch pastasallad, hade lite sångstund (jag hade ritat några bilder på sånger vi sjöng) och sedan fick Ellie sova lite. Hon var så trött och besvärad av örat.

Vid halv 2 kom Dennis hem och körde till vårdcentralen med gumman där man kunde se att hon hade öroninflammation och fick medicin mot det. När de kom hem fick de gå på skattjakt och leta upp en varsin liten godispåse.

Senare åt vi en storfavorit hos barnen, nämligen tacos med alla möjliga goda tillbehör :)
Ellie är en riktig glassoman, så istället för tårta gjorde vi en glass- lastbil.. Inte så tjejigt men ack så uppskattat :) och så sjöng vi såklart och hon fick blåsa ut ljusen :) Sen var det dags för natten och de sussade sött och hoppas hon var nöjd med sin dag <3 
Älskade Ellie, vår fina fina tjej <3 Stort grattis igen!

6 månader

Idag är det 6 månader sedan mamma lämnade oss. Saknaden är så stor. Jag var och lämnade rosor och tände ljus på graven innan. Min fina ängel! <3

Vintrig dag

Lite härliga vinterbilder från idag. Efter en helg med kräksjuka och feber var det väldigt skönt att komma ut i friska luften idag, fint väder med solen som sken bjöd dagen dessutom på :)
Fruktstunden hade vi ute :)
Vi skulle haft kalas för mig och Ellie i lördags, men det fick vi ju tyvärr ställa in. Tilde ska döpas om ca två veckor, så vi tar kalaset i samband med det istället. Tänk att vår lilla flicka fyller 2 år (på fredag).
Kram på er!!