Alexander 5 år <3


Tänk nu har vi en femåring i huset :D
När Alexander gick och la sig kvällen innan, frågade han: "Hur stor kommer jag va imorgon?"
Tyckte det lät så gulligt, han trodde nog han skulle växa en meter bara för han fyllde fem ;)

Han ville att vi skulle sjunga för honom på morgonen innan pappa åkte till jobbet. Så det blev att stiga upp innan 06. Då sjöng vi och han var så glad. Lyste i hans ögon och han blev nöjd med sina presenter :)

Dennis åkte till jobbet och jag gjorde dagen så speciell och rolig jag kunde för honom. När han kom ner fick han se bordet dukat med Spindelmannen- tallrikar/servetter och hängt 5 stycken spindelmannenballonger ovanför bordet. Sen åt vi mumsig frukost med kokt ägg, smörgås, yoghurt m.m. :)
Kortet tog jag kvällen innan

Sen efter lite sysslor så bakade vi tårta.. En blå bil fick det bli med choklad och jordgubbsmousse i :) Den åt vi på kvällen. Han hade noga beställt sina favoriträtter.. Till lunch ville han ha pommes.. så blev hamburgare med bröd till också, och så ville han ha Tacos som vi åt när Dennis kom hem. Han ville ha både glass och tårta till fika.
Efter lunchen gick vi en promenad i skogen. Det var minusgrader ute och massa rolig is att åka på och stampa sönder :) När vi kom hem och värmt upp oss lite fikade vi på fruktsallad och glass.
När Dennis kom hem åt vi tacosen och sen installerade Dennis discolampan som Alexander fått av oss och han o Ellie hade disco innan vi åt tårtan :) Sen somnade dem gott efter god nattsagan :)
Här var några bilder från dagen :) Stort grattis igen vår fina 5åring! PUSS!