4 februari

Hej på er..
Tänkte det kanske vore på tiden med ett inlägg??

Idag är jag inte direkt på topp. Vaknade redan kl.11 av Wilma som höll på och skälla. Tog på mig öronpropparna, somnade om.. vaknade igen 11.40 av att hon skällde. Somnade om efter många om och men.. vaknade igen kl.13p.g.a. henne.. och sen dess har jag inte kunnat somna om. Jag som skall in och jobba min tredje natt i natt. Känns inte så uppiggande nu precis.
Blir så irriterad på henne, dumhund!

Nåväl... jag vet att det är en sak jag inte har berättat... ingen rolig sak.. men det är så att vår chef helt plötsligt har tackat ja till ett annat chefsjobb.. han slutar 1/3 och vi har inte den blekaste om vem den nya chefen blir. De flesta hoppas iaf på att det inte blir en viss person... men det blir väl säkert så, bara för man inte önskar det. 
Är lite mycket på jobbet just nu känns det som, eller rättare sagt det är mkt med allt just nu.. 

Badrummet är inte klart på långa vägar, men han har iaf börjat kakla. Blir jättefint verkligen! :) Längtar så till det är klart. Behöver ta mig ett långt varmt bad, med tända ljus och bara rensa ut allt inom mig.

Imorgon är en kul och efterlängtad kväll. Då skall vi på Buddy Holly (vi var ju på den i Stockholm när vi förlovade oss).. Kul att gå på musikal och att den kommer hit ;) Blir kanske en matbit ute me innan, om vi inte lagar nåt gott hemma.
Lördagen blir lugn.. kanske kolla på Melodifestivalen, men får se.. brukar inte va så bra. Blir väl att spela lite Wii me, jättekul!

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Milla

Hoppas du har haft en jättefin helg gumman!

Håller tummarna för att det ordnar sej på jobbet.



Kramar

2010-02-07 @ 21:36:17
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Usch så jobbigt att inte få sova :( Hoppas de gick bra att jobba sen ändå!!

Så tråkigt me din chef :( Han som verkade så bra! Alltid så tycker jag... de som är bra slutar alltid... grrr...



Pussss

2010-02-07 @ 22:11:19
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback