Påsk!

God kväll! Hoppas ni haft några sköna dagar nu i påskhelgen.. det bästa är ju att det är en extra ledig dag imorgon med för många ;) Dennis är ledig. Men morgonen och förmiddagen ska han ut i skogen och fälla träd med sin far.
Idag åkte vi till barnens farmor och farfar rätt tidigt. Jag hjälpte Kristina med påskmaten. När alla hade kommit sen så åt vi massa gott och barnen fick leta påskägg :)
Här är bilder från dagen!
Ellie med faster Jonna
Jag med min ny ätna flicka.. vad sliten jag ser ut :P
Påskbord.. Köttbullar, prinskorv, kroppkakor, revben, jansson, potatisgratäng, lax, sill, ägg, påskskinka m.m.
Blev inspirerade när jag såg en kollega som gjort såna här fulsöta kycklingar :P Våra blev dock inte lika fina som deras.. men lite söta ändå ;)
Kill- kusinerna.. Malte, Alexander, Elias och Hugo

Söta Ellie myser hos farfar.. så söt liten pussmun! ;)

Glad Påsk!

Hallå! Kikar bara in lite snabbt för att önska Glad Påsk! Vi har faktiskt inte firat nåt idag utan gör det imorgon. Då blir det påskbord m.m.
Idag har Dennis varit med sin ena bror i Jönköping på Elmia.. kollat på fina bilar. Jag och barnen följde med deras farmor och farfar för en dag på stan. Tröttefisen Ellie sov igenom hela turen i stan :) När Dennis kom hem så myste vi bara och innan sju ikväll slocknade Alexander.
Nu blir det sängen här! Kram på er

Lååångfredag

Ja denna långfredag har verkligen känts lång.. började riktigt tidigt och har varit rätt dryg. Dennis var i skogen med sin pappa efter frukost till halv 5 tiden..
Alexander och jag bakade lite muffins som vi tog med oss då vi tog en skogspromenad... Jag ångrade mig rätt snabbt att jag tog skogshållet hehe... Nästan 10cm snö på sina ställen och ett hjul som är punka på vagnen, samt en unge som totalvägrade att gå haha.. har inte slitit så på lääänge (bortsett från förlossningen då hehe)!
Alexander fick ligga under vagnen och jag fick använda hela min tyngd och trycka mig igenom snön :P Gissa om jag dog flera gånger innan vi kom fram till målet.. dvs där Dennis o Donald var.
Efter vi varit där en stund gick vi hem till barnens farmor o faster (lånade duschen där, vilket var välbehövligt) och där var vi hela dagen sen. Har alltså inte gjort så mycket mer!
Nu myser jag med lite godis framför Let´s Dance.. :) Kram på er

Skärtorsdag!

God kväll kära vänner! Idag tycker jag det känts lite som fredag, lite avigt. Båda barnen sov i 3 timmar idag på dagen. Så under tiden passade jag på att göra klart inbjudningskorten till dopet. Kommer bli ett litet dop med bara de närmsta.

Dennis slutade något tidigare idag och hade med sig påskägg till barnen från deras mormor.. lite godis och en bil till Alexander och en skallra och en peng till Ellie. Alexander blev himla glad =) Vid 18 tiden körde vi in till stan för att hämta Dennis syster. Blev lite lek i lekparken en stund och sen åkte vi hem till Alexanders farmor och farfar.
Var där till 21... sen va Alexander trött =) Han hade ju ändå sovit så länge på dagen.

Bilder från dagen! Kram på er

Min snoris

Dagen!


Barnen myser hos deras pappa i söndags

Hallå! Har nyss satt mig i soffan.. varit full rulle.. dagen gick väldigt fort.. myst med barnen, badat de och jag har duschat, lagade lunch o handlat när Denne kom hem och sen myste vi en stund hos barnens farmor o farfar. Nu sover Alexander och Dennis är ute i garaget.
Ikväll blir det nog sängen tidigt. Kram på er

Ellie träffar morfar för första gången! :)

God kväll! Idag har Ellie äntligen fått träffa sin morfar för första gången. Hon sov ju mest.. men en liten stund var hon vaken. Alexander var jätteglad att träffa morfar och Ann-Christin.. han har pratat om det i flera dagar :)
 
De kom hit vid lunchtid och då hade jag lite lunch till oss.. Fick bli en god tacopaj med sallad, dressing o vitlöksbröd. Jag har ätit tacopaj rätt mycket det senaste..  men det smakade bra idag ändå. Efterråt hade vi lite vienetta glass och chokladmuffins.
 
Presenter hade de med sig till oss alla.. Dennis och jag fick en jättefin påskblomma, Alexander fick en lastbil med en bil på ett släp.. och ett påskägg fylld med massa godis och Ellie fick kläderna nedan.. De hon har på sig med koftan också.. Underbart fina kläder de från Newbie.. klänning o finaste koftan och så en body från Newbie med.. Hon har fått hur mycket som heslt från Newbie och ingen har köpt likadant.. nån vit body o strumpor bara hihi.. så det kan man väl kalla tur! ;) Kram på er

Frissan! :)

God kväll! Tänkte bara visa bilder från eftermiddagen :) Alexander blev så fin i sitt hår och han var jätteduktig när Jonna klippte honom. Dennis blev också fin. Efterråt hade vi lovat Alexander att titta på brandbilarna. Farfar var med där fast inte i tjänst. Lite handling på Maxi med innan hemfärd.
Nu ska jag fortsätta med städandet.. min pappa kommer imorgon. Kul för Alexander att träffa morfar och det blir första gången för Ellie.
Kram!

Lördag med sol!

Min fina lilla Ellie
 
Hej på er! Idag vaknade vi till en fin dag med sol :) Några minusgrader är det iofs.. men skönt att solen hittat fram. Ellie får ha på sig en av alla sina fina klännigar idag.. Underbar gammalrosa  från Newbie.

Alexander är ute i garaget (tror jag) med Dennis.. och i eftermiddag ska de in och klippa sig på Etage hos Alexanders faster Jonna.. Ellie och jag följer med, men tyvärr får jag inte fixa mitt skatbo idag :/ Så trött på mitt hår.. iaf på färgen..
 
Nu ska jag nog fräscha till mig lite. Ha en härlig lördag! Kram

Fredag o bvc


Lite instagrambilder från igår och idag..

Det har varit en bra fredag.. Lämnade Alexander på dagis klockan 11, körde vidare till min storasyster.. pratade, åt lunch och höll på att prata bort tiden, så jag fick skynda mig till bvc, Det gick hyfsat bra där.. duktig på att äta, det var läkarbesök också och hjärta o lungor lät bra. Vi fick Miniderm kräm utskrivet till hennes torra hy.. ska smörja henne flera gånger om dagen..  Skrev även ut ögonsalva till ögat som fortfarande rinner och har gjort sen hon föddes.. Hoppas vi får bukt på detta nu.
Sen hem och städa lite.. dammsuga soffan o golven, tvätta, tömma kattlåda o diskmasin m.m. När killarna kom hen lagade vi mat.. Hade lagt fläskfilé i marinad igår morse.. så den blev helstekt i ugnen med hemmagiorda klyftisar  så till..
Nu sover båda barnen.. Ellie har sovit nästan hela dagen med bara några korta vakna stunder.. så ska bli spännande hur det blir inatt ;)
Nu ska jag fortsätta kolla på finalen av Gladiatorerna :) Kram

Hej gullet! ;)

Hej hej! Fy så trött jag är.. halv 7 vaknade Ellie o var hungrig, men kunde slumra en stund till efter det. Klockan 8 slog Alexander upp sina bruna och sa "Jag inte sova mer mamma!".. så då blev det att stiga upp.. elda, ta fram frukost och äta den medan Ellie snusade vidare där uppe.
Alexander hade inte vaknat på rätt sida.. så både han och jag blev på riktigt dåligt humör ett tag :P Finns inget värre än pip o gnäll på morgonen.. men det rättade till sig lite sen när han fick gå upp till lillasyster när hon vaknade. "Hej gullet".. sa han till henne och låg och klappade henne en stund innan vi gick ner =) Sötnos! hihi

Nu ligger han och sover lite innan lunchen. Oftast brukar han sova efter lunchen om han sover nap.. men idag fick det bli innan.
Annars är jag i full gång med dopplaneringen nu.. fixa dopinbjudningar m.m. det tar ju sin lilla tid.. så bra att jag satt igång med det. Kram på er

Dagen och deklarationen! :)

Hej på er! :) Idag är det onsdag vilket innebär dagis för Alexander. Han hade inte riktig varit sig själv idag, lite ledsen o gnällig och så.. antagligen för att han var trött och han hade inte kunna somna där. Lille gubben så nu sover han gott i sin nybäddade säng.
Ellie och jag har myst massor.. jag var väldigt segstartad och tog många timmar innan jag orkade göra lite nytta. Ellie har varit vaken mycket och vill helst bara vara i min famn. Hon har blivit en riktig mammagris lilla gumman ♥
Men jag fick duscha, tömma kattlådan, dammsuga o så i sovrummet.. Sen tog jag disken och började med middagen innan killarna kom hem.
Imorgon blir det mysdag med mina barn.. gissar på att Alexander kommer trampa runt med sin traktor.. ja äntligen kan han använda sin traktor riktigt.. en fördel med växtvärken han haft ;)
Lillfian är som en hel sol hela hon! Skiner upp så fort man pratar med henne.. helt underbart är det! :D

Hon låg och myste i vår säng medan jag städade..
Och när Dennis kom hem hade han med sig en ögonskugga som inte fanns i lager när jag beställde i julas från Oriflame.. så blev snopen att den kom idag.. hade jag inte väntat mig ;) Så här ser den ut!
Ni har väl förresten inte missat att man kan gå in och kolla deklarationen nu förresten? :) Vi har kollat och får tillbaka endel.. så det känns skönt som bara den! Ha en mysig kväll! Kram


Älskade barn!

Ny vecka igen!

Hejsan.. måndag och ny vecka.. den 18 mars idag, vad fort det går.. man vill bara ha vår o lite varmare nu. Inte mycket snö kvar, men det är väldigt kallt ute.
Denna veckan blir lugn.. ska ev träffa min syster nån dag, dagis som vanligt för Alexander på onsdag o fredag.. fredag jag även till BVC med Ellie, dags för läkarbesök då med.
Alexander och jag har busat massor på morgonen, sen märkte jag att han började gnugga sina ögon. Så nu sover han gott. Ellie sover med och jag hade med somnat bums om jag lagt mig. Men får räcka med att slappa lite.. Kram på er

Älskade dotter


Helgen!

Hej! Då var helgen snart förbi.. har tillbringat mycket tid ute.. promenerat till barnens farmor o farfar två gånger.. Dennis och Alexander har tagit in massa ved m.m. Vi har varit på kalas för Thina där det bjöds på massa smaskigheter och Alexander somnade gott efter massa bus med sina kusiner.
Vi åt kebab i pitabröd igår till lunch.. himla gott och snabbt att fixa. Ja det är väl det... myst i tv soffan på kvällarna med. Nu blir det nåt i magen som kurrar... Kram!

Familjemys

Hej! Det var ingen liten stund Alexander sov idag efter lunchen... från halv 2 till klockan 17 då jag fick väcka honom :P Tänkte att han kunde få sova till han vaknade.. men blev inte så :P Ikväll fick han mysa lite längre med oss och la sig vid 20.30.. men somnade bums då med :)
Det blir sängen tidigt för mig med gäsp! Här kommer några familjemys instagrambilder (imm0rtelle1985).
Kram kram

Vitmögel!


Innan idag så gick vi ut i trädgården för lite lek. Alexander ville så gärna leka med sin lilla traktor, så jag tog ut den från garaget.. det var ju ändå knappt någon snö ute.. Lite fläckar av snö som inte smällt sen innan.. Men det tog bara 10 minuter innan det började vräka ner snö och en kvart senare så packades snön på hjulen.. Stackars lilla Alexander blev helt förtvivlad när jag fick ta in traktorn i garaget igen..
Sen gick vi in åt fjärillspasta och hemmagjorda köttbullar och nu har jag precis lagt Alexander för lite vila. Var nog skönt för honom för han verkade slockna med en gång.
Ellie sover vidare i vagnen sedan vi var ute och jag passar på att blogga och slappa lite :)
Dagarna går så sjukt fort... redan fredag imorgon :O

Igår tog jag mig i kragen och ringde kyrkan och bokade datum för dopet. Och så bokade jag tid för efterkontrollen hos barnmorskan. Skönt att ha det gjort! Ha en bra dag! Kram på er

Good morning sunshine

Hej kära ni! Idag var det segt att stiga upp. Inte sovit så bra inatt. Alexander har heldag på dagis idag, så jag fick iaf sovmorgon till 9.30 innan jag och Ellie steg upp...
Dennis hade köpt frallor till mig. Så det blev gofrukost framför tvn ;) Får passa på att äta där när Alexander är på dagis hihi...
Sen har jag bara busat och gosat med min lilla flicka och hon har svarat med massor med härliga leenden. Inte bara solen ute som skiner idag.
Åååh va mysigt det är när hon börjat le så när man pratar/busar med henne! Man blir alldeles varm i hj♥rtat!

Idag fick vi lite besök av.....

Hej! Idag har vi haft besök av dessa två sötnosarna! Molly & Max och deras mamma Pauline me såklart ;) Vi lunchade på tacopaj och glass o fruktsallad.. Försökte fota bustrollen lite.. var inte det lättaste, men några bra blev det minsann :) ♥
Tiden rusade iväg och Dennis kom hem från jobbet. Och efter en stund så åkte Pauline hem och vi åkte bort till Dennis föräldrar. Blev massa farfarmysbus.. Alexander har längtat efter honom =)
Här är lite bilder från idag!

Alexander fick en keps av de... med en röd traktor och sitt namn på =) Kan han ha länge hihi :) Tack så mycket!
Söta Max! :)

Och min lilla prinsessa!! ♥

Vardag!

Hej hej! Då var det måndag igen. Vad helgerna går fort!
Idag har vi haft hemmamys! Såå kallt ute, så blev en riktig innedag. Men solen har iaf tittat fram lite och skinit in genom de inte så rena fönstrerna ;) Nu när Dennis kom hem så följde Alexander med honom till farfars får igen och gav de mat.. Själv så har jag plockat lite och så....
Imorgon får vi nog lite besök från Pauline och hennes bustroll! :) Ska bli skoj.. var så längesedan jag träffade Molly o Max nu.. Pauline var ju här utan de när hon hälsade på Ellie. Kram på er

Uncover

Denna kan man lyssna om och om och om på..... :) ♥ Bättre än Rihannas ;)

Army


Kollade igenom min garderob gällande jackor... och hittade min vårjacka i armystil i gömmorna ;) Och glad blev jag när jag kunde knäppa den! Nu får jag bara hoppas att jag inte går upp nåt i vikt, utan gärna ner 1-2 kg till... Men det är tveksamt om jag går ner mer nu. Jag gick upp 6 kg med Ellie och har gått ner 8 nu..
Nu vill jag bara ha bättre väder så jag kan röra lite på mig.. En syskonvagn hade inte suttit fel heller..
Men det är väl sånt jag får drömma om just nu! ;) Jag kan ju förhoppningsvis följa armetrenden i vår ;)

Blev kassa bilder men men.. ni ser väl ändå hur den ser ut... Från märket "eve"... ingen aning var elr när jag köpte den.. När vi ändå pratar jackor så kommer jag även i min mossgröna vinterjacka igen! :) Skönt att slippa de andra som jag inte trivs i riktigt.. Kram kram

Ny bil?

Hej på er! Det blev  visst inget bloggande igår.
Vi hade en bra dag.. på förmiddagen var vi i Kalmar och tittade på bilar. Jag är så sugen på att byta. Får se vad det blir. Dennis ska kolla på en imorgon.. hoppas hoppas.. det är en sådan jag vill ha.. en Audi A6 avant Quattro :) Hoppas den är nåt att ha!

På kvällen gjorde väl jag som de flesta andra.. tittade på Melodifestivalen... Robin Stjernberg vann, kul för honom och jag är såå glad att inte Yohio vann.. blää! ;) Dennis kollade på film på sin dator.. så vi var väldigt sociala haha!

Idag är Dennis och Alexander och tar hand om farfars får.. de får göra det ett tag då han inte är hemma :/ ♥
Det är lamningstid nu med så endel små får matas med vällingflaska.. gulligt! Annars blir det en lugn söndag för min del. Dennis Alexander o farbror Joel är i skogen och fixar med farfars ved.. och vi tjejer myser ;) Kram på er!

Fredagsmys


Jag älskar mina underbara barn

Fredag idag! :) Lämnade Alexander på dagis för en timme sedan. Han ska vara där till Dennis hämtar honom efter jobbet. Jag har fixat lite med tvätt sen vi kom hem bara.. funderar på  vad vi ska ha till middag idag.. sugen på bakpotatis eller fiskpaket. Får se vad det blir. Ikväll är det väl fredagsmys som gäller i alla fall :)

Nu hoppas jag att lillan kommer till ro och vill sova en stund. Hon har tränat att ligga på mage och så fått mat. Hon vill gärna sova i min famn, men vaknade när jag la ner henne. Hon gör ofta det.. vill ju mysa hos mamma ;) Men jag tänkte att jag skulle hinna städa lite. Så får se hur det går med den saken ;)

Kram på er och trevlig fredag!

En dag i Boda :)

God kväll! Idag har vi tillbringat dagen i Eringsboda hos min kära vän Jenny. Ellies längsta bilresa =) Alexander var såå glad att få leka med sin kompis Alice igen :) Så söta de är ihop.. även om de tjivades ibland med hihi..
Jenny bjöd som vanligt på gottegott och min kamera användes flitigt :P Tiden går ju alltid så fort! Här kommer några av alla bilder från dagen! :)

Jag och min bästa vän och min lilla Ellie

Present från jobbet! :)

Hej! Igår åkte Ellie och jag till min jobbarkompis Agnete :) Hon skulle bebisgosa lite med Ellie. Från början skulle nån mer från jobbet komma, men är inte alltid lätt att få ihop det :) Victoria kom också. Var himla kul att träffas.. Agnete bjöd på jättegoda frallor med pålägg och fruktfat och jag hade bakat en daimcheesecake :) Mums!
Vi var där några timmar och pratade och myste i altanen :)

Ellie fick jättefina presenter av mina jobbarkompisar. Klänning, hårband och strumpbyxor från Polarn o Pyret.. kommer bli såå sött i sommar :) Och Agnete hade köpt en supergullig baddräkt. Tack så jättemycket! :D

Älskade Ellie 1 månad

Hej hej! Idag är vår lilla flicka 1 månad gammal ♥ Vi var på bvc idag och hon ökar bra i vikt. Så skönt att amningen funkar. 4910 gram, 54 cm lång och 38cm i huvudomfång..
Nu har vi bestämt vilka som vi vill ha till Ellies faddrar.. Eller vi har vetat sen hon föddes vilka vi velat ha, men inte frågat förrän idag. Och de ville gärna och verkade bli glada för att vi frågade :) Ja nu får man ju börja fundera på dop :) Måste ringa till kyrkan någon dag och boka datum. Men det blir nog i april någon gång :) Nu måste vi bara bestämma hennes namn.. men det är i stort sätt bestämt :)

Jag Fotade ju Ellie igår.. här kommer lite fler bilder..
 
 

Härlig dag!

God kväll! :) Vilken härlig dag vi haft! Vaknade vid 8-tiden.. Åt frukost, ammade och sen gick vi ut. Ellie sov sött ute i vagnen och Alexander och jag lekte, fotade m.m. ute Helt underbart väder... sol och vindstilla! Me like!
Sen gick vi in.. klädde av Ellie, men hon sov vidare inne i vagnen.. Alexander badade en lång stund och sen tvättade jag o lagade mat som vi åt i lugn ro... Alexander var lite trött sen så gick upp och la honom, och då vaknade lillasyster o ville ha mat och gos... hann fota henne och fick många fina bilder :)
Jag fick väcka Alexander så han skulle kunna somna ikväll sen... Lekte lite och sen kom Dennis hem. Då åkte vi till affären o apoteket. Köpte näsdroppar till Ellie då hon är lite täppt på nätterna. Sedan hem och laga taopaj till middag.. och därefter har jag bakat lite tills imorgon. Sedan slappat i soffan resten av kvällen.. Det var vår dag det ;) Här är några bilder..... Kram!
Lekt i sandlådan (gick inte gräva dock, då det var lite fryset)
Vårt hus som ständigt är under renovering... längtar till våren/sommaren då vi kan riva gamla lilla fastukvisten och uteplatsen till höger.. måla klart och fixa till...
Även jag har underbara vårtecken i trädgården... fina snödroppar :)
Älskade fina Alexander

Ellie ♥

Fotade min lilla prinsessa idag.. här är en bild =)
Tänk att hon blir 1 månad gammal imorgon! Inte klokt vad fort tiden går och så lätt det varit än så länge! Hon sover väldans mycket och är väldigt nöjd av sig. Så himla skönt! Hon är vaken lite längre stunder nu mera.. på kvällarna kan hon vara vaken några timmar i sträck faktiskt :)
Kram på er!

Kvällsinlägg!

Hej kikar in med ett litet kvällsinlägg innan sängen kallar.. idag tror jag det blir sängen tidigt.
Denna dagen har gått i rusande fart! Alexander, Ellie o jag har ändå bara varit hemma. Städat, lagat mat, tvättat, lekt och myst och det där vardagliga.
Imorgon skulle vi fått lite besök från Pauline med barn, men hennes son har tyvärr fått hög feber.. så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. Antagligen inte så mycket..

Alexander har förresten grym växtvärk nu.. tycker så synd om honom.. han vaknar i stort sätt varje kväll och är ledsen för att det gör ont i benen. Nu har det väl lugnat ner sig något och han sover lite bättre.. Ikväll tog Dennis på honom en pyjamasoverall som han inte haft på sig sen innan jul någon gång och den var nog 3-4cm för kort i benen nu :) Såg så roligt ut! Synd att det ska göra ont att växa..

Några bilder från dagen..

Mor & Dotter


Här är en bild på mig och Ellie i ungefär samma ålder.. Lite likheter finns det minsann. Jag vägde dock 2 kg mindre typ hihi... Vad tycker ni? :) Kram

Söndag- ingen vilodag =)

Hallå! Idag har det varit en skön söndag, men ingen vilodag :P Har storstädat sovrummet, rensat bort gravidkläder, tvättat o hängt in tvätt i garderob, skurat golv m.m. :) Har tagit sin lilla stund, men och andra sidan har jag inte stressat mig igenom det.
Lillan har ju velat ha lite uppmärksamhet också. Hon fick nöja sig med att ligga i vår säng och lyssna på speldosan och så blev det ju massa gos med.. svårt att låta bli ;) hihi
Alexander har varit med pappa på killgrejer.. tagit in ved i pannrummet, varit i garaget m.m.

Vid halv 3 tiden var vi bortbjudna till svärföräldrarna på söndagsstek och så fick vi glass med tillbehör till efterrätt. Hoppas inte Ellie reagerar  på att jag smakade några bitar jordgubb bara.. men det märker vi väl i så fall.

Kram kram
 

Kalas!

God kväll på er! Ikväll har vi varit på kalas. Syrrans sambo som fyllt år :)
Innan vi åkte dit blev det lite stressigt.. men på 40 minuter hann vi med massor.. dels skulle vi hinna bada Ellie, smörja in henne, ta på henne blöja och kläder... sen blev hon hungrig och jag fick amma henne en stund, och så skulle vi ta på Alexander finkläder, fixa hans hår lite, Dennis skulle fixa sitt hår, ta på oss själva och se till att vi hade med matstol, haklapp, skötväska, babysittern och presenten.. Och så hinna packa in oss i bilen och köra till syrran med och bara det tar 10 min.. men blev bara några minuter sena, och fint folk kommer ju alltid sent.. inte sant!? ;) hihi

Kalaset var himla trevligt, och god mat och fika som vanligt! Alexander hade skitkul och lekte massor med kusin Amanda och Magnus dotter som me heter Amanda.. Och så fick han leka med en hel back med bilar! :) Han var riktigt trött sen och slocknade direkt i sin säng efter en flaska välling. Kram


Happy friday :)


Hej kära vänner! Åh vilken underbar dag! Solen skiner, snön töar, det är fredag, första mars och vårmånad! :) Härligt! Idag har jag ändå inte fått så mycket gjort som tänkt. Åt frukost och sen lämnades Alexander på dagis. Fick visa upp Ellie.. Alexander var noga med att säga "MIN!!" och peka på henne... hihi..
Sen när jag kom hem fick jag ett blodsockerfall och fick proppa i mig massa så det steg. Livsfarligt nu när man ammar!
Sen vaknade lillfis och hon fick träna lite magläge en stund. Det ett tag innan hon somnade om igen.
Men nu har jag iaf fått lite gjort.. städat upp leksaker och kört igång tvätt osv :)

Ikväll blir det fredagsmys.. blir tacopaj och lite tv mys. Snart kommer Dennis och Alexander hem. Så ska nog förbereda middagen lite. Kram på er och trevlig fredag!