Vimsiga jag...

Hej!
Åh vad jag har varit inställd på att jag skulle jobba i Lyckeby Nattpatrull, men så visade det sig att jag skulle vara på Sturkö Np! Så vimsig man kan vara ibland! Men jag tackar inte nej till att vara där heller :)

Kakelsättren Erik kom inte idag heller. Däremot ringde han Dennis och sa att han skulle va hel-ledig imorgon från sitt jobb och hörde om han kunde komma då mitt på dagen någon gång.
Så Dennis var och lämnade Wilma och Acira hos svärföräldrarna, så inte dem står och skäller på honom imorgon.. när jag ligger och sover. För då vaknar ju jag.

Jag tycker det är lite läskigt att ha "folk" i huset när man ligger och sover.. Men men... Jag vill bara att han ska komma igång så det blir klart någon gång. Jag frågade Dennis när han trodde att det möjligtvis kunde bli klart.. så om cirka 3 veckor var hans svar.. *längtar*..

Snart börjar "Halv 8 hos mig"... sen är det dax att köra till jobbet... får köra i god tid idag.. var 3 st som kört av vägen hem till mig i morse då Dennis körde till jobbet.. Läskigt!

Ha det gott!

Kram


Kommentarer
Postat av: Milla

Vad skönt att det snart är färdigt :)

Kör försiktigt nu!



Kramar

2010-01-29 @ 21:18:56
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hihi Ojdå :P Men dev a ju tur att du såg de i tid iaf :P

Usch nu är man trött på denna eviga halka :(



Puss

2010-01-31 @ 22:11:02
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback