Söndagen den 6 Maj!


Vårt körsbärsträd blommar för fullt... så vackert nu :)

Hej på er! :) Idag har varit en riktig utedag. Alexander vaknade inte förrän kl.9 vilket innebar att vi fick sovmorgon :) Lite frukost i magarna och sen klädde vi på oss och gick ut.

Dennis har byggt på fastukvisten. Hans bror Joel kom hit och hjälpte honom lite. Jag har klippt gräset.. Alexander var så gullig, han skulle ju så klart också klippa gräset då med sin lilla leksaks gräsklippare :)

Vid lunchtid gick jag in med Alexander. Då fick han äta lite och sen sova. En stund efter han somnat började jag med middagen. Blev kalops! Såå gott!

Strax efter kl.17 cyklade Alexander och jag bort till Brändabo. Dennis tog bilen (hans cykel är sönder). Hans pappa jobbar dygnet så då får Dennis ta hand om fåren. Ropa in dem! Alexander tyckte det var kul som vanligt. Gick in en sväng och gosade med farmor och faster, men han ville ut igen och cykla. Så blev att trampa hemåt igen.

Sen har vi varit ute lite till. Alexander fick en flaska välling och nattades lite innan kl.19. Och nu slappar vi här i soffan och väntar på att BigBrother ska börja om en timme. Kanske tar och gör lite kvällsmat nu innan :)

Hoppas ni haft en härlig dag! Kram på er

Kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Vilken underbar bild! Låter som ni har haft en härlig utedag :)



PUSS!!

2012-05-06 @ 21:31:56
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Så himla fint! :) Visst är det underbart nu när man kan va ute hela dagarna!? :D

Puss!

2012-05-07 @ 15:28:33
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så fint! Hoppas det blir mkt bär :D

Puss

2012-05-11 @ 10:35:19
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback