Väl bemött hos sjukgymnasten!

Hej kära vänner! Här är en bild på mig imorse innan jag åkte till sjykgymnasten!

Måste säga att jag kände mig sååå lättad efteråt. Världens gulligaste, raraste sjukgymnast Birgitta hade jag tid hos. Blev så väl bemött, hon lyssnade, förstod, kom med förklaringar och förslag, kände och tittade.

Jag tror detta kommer bli bra för mig. Först och främst fick jag testa ett höftbälte till fogarna, som jag ska kunna ha när jag jobbar. Jag har ett superbra hemma redan, men detta är lite smidigare att ha på jobbet. Jag fick lite övningar att göra hemma, men ska även få hjälp av henne på deras gym.. så jag kan stärka ryggen som passar just min rygg eftersom jag har skoliosen och foglossningen. Ska även se om jag kommer iväg och kan simma förhoppningsvis 1 gång i veckan. Blir kul för Alexander med :)

Känns så skönt att bli tagen på allvar och bli så väl bemött!

K.r.a.m. H.a.n.n.a ♥

Kommentarer
Postat av: Carro

Skönt att du får rätt hjälp. Gillar alexander att vara i simhallen? Jag får skämmas, men Elsa har bara varit i simhallen ett fåtal gånger. Har varit väldigt dålig på att åka dit. Tänkte jag skulle dit med båda barnen så snart den lilla har blivit lite större.
Kram

Svar: Ja han älskar att bada! Men har inte gjort det så mycket.. vi har ju vårt bubbelbadkar hemma och i sommar har det ju inte varit så mkt badväder. Vi har bara varit i badhus/äventyrsbad 2ggr.. så vi ligger med i lä där ;) Kram
imm0rtelle

2012-09-13 @ 15:12:08
URL: http://Carrokrille.blogg.se
Postat av: Natalie

Hej Hanna. Har precis börjat att läsa din blogg och tycker den är jätte bra. Jag ska ha mitt första barn nu i februari och läste nu att du hade skolios. Det har jag också! Hur påverkade det dig i din andra graviditet? Har du mycket skolios? För jag har mycket. Tacksam för svar från en lite nervös tjej som hoppas att min skolios i te ska påverka graviditet för mycket!

Svar: Hej Natalie! Så roligt att du hittat hit och gillar min blogg :)Vad roligt att du väntar första barnet.. du har en underbar tid framför dig! När är du beräknad i februari? :)
Ang. det ed skoliosen vet jag faktiskt inte hur mycket jag har. Har papper på det någonstans, men inget jag kommer ihåg.
Jag har haft mycket problem med min rygg... både pga skoliosen och så foglossning och ischias. Men jag är också väldigt otränar och har svag rygg för det så det är därför jag ska försöka träna upp den nu.
Jag har ett tungt jobb också.. vad jobbar du med? Tränar du nåt?
Hoppas inte du kommer få så mycket problem med din rygg!
imm0rtelle

2012-09-13 @ 17:07:36
Postat av: Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Vad bra att det blev ett så givande besök, hoppas att det kommer bli bra med det nya bältet och allt. Fin du e!

Kram

2012-09-13 @ 18:25:15
URL: http://blogg.mama.nu/fanea
Postat av: Maria ~liten i magen~

Ja det är en liten flicka <3 Vi är beräknade 11/2, längtar som en tok :) Skönt att det gick bra hos sjukgymnasten! Jag gick första gången förra veckan och började på gravidvettengympa igår, så skönt att träna lite nu när jag har fryst mitt vanliga gymkort.

2012-09-13 @ 21:24:49
URL: http://stevemaria.blogspot.com
Postat av: Lisa

Gud vilken fin mage du har börjat få :)
Rund och fin!!

2012-09-13 @ 21:46:21
URL: http://sokkerflikkan.blogg.se
Postat av: Fruns Blogg

En så vacker liten mage :)

2012-09-14 @ 08:32:52
URL: http://frunsblogg.blogg.se/
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Skönt att du fått bra hjälp, är verkligen guldvärt!

2012-09-14 @ 14:14:09
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Skönt att det gick bra hos sjukgymnasten! Hoppas det du ska göra hjälper nu :)
kramar

2012-09-15 @ 14:14:31
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback