Att tykännas.... (och läkarbesök på bvc)

Lilla gumman.. Oj vad hon tykänns nu. Kan inte minnas att Alexander gjorde det så mycket.
Om någon håller henne får jag inte stå många meter ifrån, då kan det gå.. men oftast inte. Det är värre med kvinnor än män tycker jag det verkar som.

Idag har jag varit hos min syster... och Ellie tyckte inte alls om att vara i mosters famn, eller att hon skojade med henne när hon var i min famn :P Men det blev bra efter en stund.. då satt hon gärna i hennes famn :)

Sen skulle vi även till bvc och där grät hon som bara den så fort barnmorskan visade sig haha.. gick lite bättre med farbror doktorn, till en början... Men sen blev det jätteläskigt när han skulle lyssna på hjärta m.m.
Men en OK stämpel i rumpan blev det och det var ju skönt ;)
Doktorn pustade ut när vi sa att hon inte skulle få nån spruta idag haha...

Efter bvc blev det en sväng till, till min kära syster. Älskar att umgås med henne... hon känns så jag. Vi förstår varann och kan prata om allt. Känns så himla bra och det märks att det var läängesedan vi träffades nu för vi hade mkt att prata om :)

Alexander har varit och lekt med sina favoriter... farfar och faster! :) Följde med och köpte en tv och så har han lekt massa där :) Tack för passningen, har en pojk som sover riktigt gott nu :) Kram på er

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fint skrivet,jag fick tårar i ögonen när jag läste vad fint du skrivit <3. Känner lika dant. Älskar dig min Goa syster <3

Svar: <3
imm0rtelle

2013-08-21 @ 08:07:22
Postat av: Lisa - mamma till Alexander och William <3

Oj redan så stor lilla gumman :)
Så skönt att ha en sån syster, det är verkligen värdefullt!
kram!

2013-08-25 @ 12:35:54
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback