Kort shoppingrunda


Kikar in snabbt! Har haft fullt upp idag med att scrappa födelsedagskort och slå in presenter... imorse var jag en snabbis i stan med Ellie.. handlade fardagspresent och en tomtedräkt till Ellie bl.a.  Sen hämtade jag Alexander 11.40.. ringde o sa att jag blev lite sen.. inte lätt att hinna uträtta nåt när jag ska hämta honom halv tolv.. affärerna öppnar 10 och det tar en halvtimme o köra.. så hade fått köra vid 11.. men blev lite senare.. stress stress.. Men hittade väl lite, kände mig nöjd.

Imorgon far vi till våra vänner Jenny och Alice.. vi ska fira båda två.. Alice fyller 3 år om 2 dagar och Jenny fyller i slutet av November.. men firar båda nu iaf.. Jenny kunde inte bärga sig liksom :P haha

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska sova! Kram kram
 

Kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Härligt att få lite uträttat, trots stressen :)
Har du nåt bra tips på farsdagspresent?

Puss!

2013-11-04 @ 21:35:12
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: birgitte

Hej, Hanna! Så du har hunnit att köpa en farsdags present! Det har ju inte jag, men så ska ju jag inte ge något från flickorna. Jag har ju alltid köpt ngt och det kommer jag göra i år. Så många gånger som min man inte ens varit hemma och vi inte ha kunnat fira honom. Papporna är värda det och de blir faktiskt som barn på nytt när de får öppna sin present. Ha en bra dag, Hanna!!!

2013-11-05 @ 12:43:39
URL: http://biggeros.blogg.se
Postat av: Cissi

Undrar detsamma, tips till farsdag? Tänkte att Emma skulle få pyssla något... Men ja,

Skönt att du hann fixa en del iaf ;)

2013-11-05 @ 15:31:06
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback