Våren närmar sig

Hejsan! Så skönt det är nu när våren närmar sig. Det är fortfarande ganska kallt, så overall får man ju ha på barnen och det blir kyligt i huset om man inte eldar. Men ändå skönt att veta att den är på väg.. blommor har börjat växa upp och slå ut och det är ljusare längre om kvällarna :)

Idag har vi varit på inskolning igen. Men första gången jag lämnade Ellie. Jag var med första timmen, när de skulle gå ut och leka så åkte jag. Jag såg i vagnen att Ellie var på väg att somna och det hade hon gjort också :) Skönt. Sedan hade de ätit och därefter kom jag och hämtade hem barnen.

Imorgon ska vi prova att Dennis lämnar barnen samtidigt på morgonen och jag hämtar halv 12. Det känns pirrigt. Det var en jättekonstig känsla att vara hemma 2 timmar själv idag utan barnen.

Ikväll ska jag på möte med jobbet. Hälsa på alla innan jag börjar jobba om 1,5 vecka. Ska ha lönesamtal och fixa lite innan jobbstarten. Måste lägga in semester också, hur jag ska jobba/ va ledig i sommar. Mycket att tänka på nu. Det mesta snurrar bara runt i huvudet.

Kram på er

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback