Graviditetsvecka 25 (magen 3 graviditeter)

Går in i vecka 25 idag.. 111 dagar kvar till bf. Snart nere på tvåsiffrigt. Känner rörelser flera gånger om dagen och nu har även Alexander känt sparkar. Tyckte han var häftigt :)

När jag var i samma vecka med Ellie så hade jag mycket tankar på hur det skulle gå när Alexander inte längre fick all uppmärksamhet och hur det skulle gå sen när jag skulle amma m.m.
Kan erkänna att jag har lite samma tankar nu.. fast mest med Ellie. Jag tror hon kommer bli lite avundsjuk. Hoppas man hittar tiden att gosa med var och en av barnen. Tycker jag är viktigt!

Har lagt ihop bilder från v.25 (och v.26 med Alexander.. beror ju var man gick efter där). Kul att se skillnaden på samma mage men 3 graviditeter. Inte samma vinkel på fotona bara.

Alexander, Ellie, syskonet

Kram!

Kommentarer
Postat av: Pauline

Åh vad kul att Alexander fått känna på sparkar! :D
Förstår att tankarna går o det är ju inte helt omöjligt att Ellie blir avundsjuk, Alexander är ju ändå "van" vid bebisar och att det kanske inte alltid gå att få all uppmärksamhet :)
Men äh, tror inte att du behöver oroa dig så mycket, Ellie är ju lika bebistokig hon så det skulle väl vara om hon inte fick hålla lillebror/lillasyster så mycket som hon vill ;) hihi
Kan erkänna att jag har blivit dålig på det där med att ge barnen varsin tid, Molly får ju lite extra när Meja o Max sover o Max har fått lite så när Molly varit på dagis men hade ändå velat kunna hitta på lite mer saker med dem :/ Fast oftast har jag vart för trött för att orka engagera mig i något :( Men förhoppningsvis så kommer jag o Molly iväg på bio på söndag om det går något bra :D
O så kan man ju alltid hoppas på att Henrik inte behöver jobba lika mycket nu framöver ;P
Haha rena novellen här nu ju! ;) Tror iaf att ni kommer att fixa 3-barnslivet lika galant som ni klarar av 2-barnslivet :) <3
Puss

2014-07-18 @ 18:44:46

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback