Komplikation efter förlossningen

Hejsan! Det var längesedan jag bloggade nu och endel har ju hänt.. måndagen förra veckan vaknade jag med enorm smärta i magen, jag kunde inte gå upprätt. Vi skulle in och fota oss till tidningsbilden och jag ville ju det så gärna, då det bara är på måndagar. Duschade och vilade innan jag försökte fixa till mig.

Vi kom iväg och vi blev fotade, sedan var jag helt slut. Orkade ingenting, vi skulle handlat men jag orkade inte eftersom jag mådde så dåligt. När jag skulle kliva ur bilen hemma, så hade jag blött så mycket att det gått igenom och kommit på bilsätet. Hoppade in i duschen, vilade och blödde igenom 2 gånger till.. kollade min temp som visade för hög feber. Så blev att åka in till akuten. Där tog de blodtryck, temp, kände och klämde på magen, kollade järnet, urinprov och olika blodprov, jag fick träffa en gynläkare som undersökte mig och de sa att jag måste bli inlagd på gyn och få antibiotika intravinöst. Efter massor med prover blev domen blev kraftig livmodersinflammation. Så där blev jag kvar till torsdags förra veckan. Fick dropp, smärtstillande och tablett för livmodern så den snabbare skulle dra ihop sig.
Det var långa dryga dagar och jag längtade hem så, men det tog några dagar innan jag kände mig pigg och innan jag fick OK från läkaren att åka hem. Idag avslutade jag äntligen medicinen som jag tagit i en vecka hemma. Jag känner mig pigg och mår bra nu! Och så underbart att få vara hemma med min familj <3

Kommentarer
Postat av: Boel

skönt att du mår bättre!😊👍

2014-11-06 @ 19:49:14
Postat av: Emma

usch, infektion fick jag också med theo, inget skoj.
Skönt att du mår bättre nu :)
stort grattis igen:)

2014-11-07 @ 05:53:58
URL: http://www.mammaemmatillpojkar.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback