Älskade Ellie 2 år <3

I fredags fyllde vår lilla gumma två år! Tänk två år sedan vi blev tvåbarnsföräldrar och nu är vi trebarnföräldrar <3
Ellie är den kramgoaste tjejen jag vet. Hon älskar att pussas, kramas, vara i famnen och hålla handen. Hon har mycket humor och ger en många skratt varje dag, samtidigt som hon är i en mindre härlig trotsålder där hon verkligen visar att hon har en egen stark vilja ;)
Hon tycker om att leka med sina dockor, hon älskar att sjunga och även att måla. Munnen går nu mera i ett och hon pratar 2 och 3 ordsmeningar.

Fredagen ville jag göra så bra som det bara gick. Jag var hemma själv med barnen då Dennis jobbade. På morgonen åt vi god frukost och tände ljus. Jag märkte dock snabbt att hon inte riktigt var sig själv.. var lite ledsen och sa att hon hade ont i örat. Så jag fick ringa vårdcentralen och hon fick en tid senare på dagen. 
Sedan skulle hon få öppna sina presenter :) Hon blev jätteglad för allt <3
Alexander fick oxå en liten present :)
Lilla sötfian! Hon var väldigt duktig på att öppna paketen själv. Jag hjälpte henne lite med snöret bara :)
Glad tjej. Hon fick hårtorkset, lera, en skötväska med tillbehör till sina dockor, en rittavla, en dockmatstol och den underbara docksängen från Smallstuff :)

Vi åt lite lunch pastasallad, hade lite sångstund (jag hade ritat några bilder på sånger vi sjöng) och sedan fick Ellie sova lite. Hon var så trött och besvärad av örat.

Vid halv 2 kom Dennis hem och körde till vårdcentralen med gumman där man kunde se att hon hade öroninflammation och fick medicin mot det. När de kom hem fick de gå på skattjakt och leta upp en varsin liten godispåse.

Senare åt vi en storfavorit hos barnen, nämligen tacos med alla möjliga goda tillbehör :)
Ellie är en riktig glassoman, så istället för tårta gjorde vi en glass- lastbil.. Inte så tjejigt men ack så uppskattat :) och så sjöng vi såklart och hon fick blåsa ut ljusen :) Sen var det dags för natten och de sussade sött och hoppas hon var nöjd med sin dag <3 
Älskade Ellie, vår fina fina tjej <3 Stort grattis igen!

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback