Första risgrynen!

23 april trängde äntligen Tildes tänder igen, de två nedersta framtänderna.. som det har kliat och gjort ont i hennes mun.. två sylvassa riskorn har precis trängt igenom skinnet.. det känns ibland när hon äter ;)

Tilde 6 månader

Idag är det 6 månader sedan vårt lilla sockergryn kom till oss <3
Hon har lärt sig så mycket nu och blivit så stor. Nu kan hon tex sitta flera sekunder utan stöd innan hon tippar, hon greppar leksaker och smakar på de.
Jag har börjar ge smakportioner gröt som hon tycker bra om, även majskrokar har hon fått smaka och nån fruktpuré. Är lite svårflirtad vad det gäller att skratta högt, men den 12 april kom det minsann några skrattläten :)
Tilde har nu storlek 62 och 68 i kläder, storlek 3 i blöjor. Hon vänder sig än så länge från rygg till mage, men har inte kommit på att det går att vända tillbaka igen ;)
Igår mättes och vägdes hon på bvc och väger nu 7615 gram, 64 cm lång och 41 cm i Huvudomfånget.
Kram

Vår på riktigt

Hej på er! Det var längesedan jag skrev ett inlägg om dagen :) Idag har varit den varmaste dagen i år (tror jag iaf).. så himla vårig med vitsippor, krokusar, påskliljor m.m. i trädgården. Jag såg årets första humla idag och snöstolparna blev bortplockade längs vägen idag me..
 
Efter jag hämtat hem barnen från dagis var vi ute och bara njöt. När Dennis kom hem monterade han studsmattan till barnens stora förtjusning. De tjöt av glädje när vi berättade att vi skulle ta fram den :) Medan Dennis monterade den, lagade jag mat.

Hoppas på fler såna här sköna dagar nu :) Kram