Söndag

Snart är även denna helgen förbi... Denna söndagen är det endast 14 dagar kvar till beräknad förlossning ;) Tiden rullar på fort.... (men ändå inte, får jag väl tillägga... känns väldigt långsamt och segt ibland.. vill ha min bebis nuuuuu! ♥)

Idag har jag gjort massor!

Fixat frukost, ätit frukost, tömt diskmaskinen, plockat in i diskmaskinen, kört igång en maskin tvätt, vikt tvätt, dammsugit, hängt upp tvätt, lagat mat, ätit middag, sopat några gånger i utbygget, rengjort köksfläkten, packat klart BB-väskan så det bara är det där sista kvar som man inte kan packa ner ännu, varit hos svärföräldrarna och släppt ut deras chihuahua (dem är i Ullared), hjälpt Dennis ibland med lite småsaker, ställt om klockor till vintertid, torkat av tvbordet, bloggat några ggr ;P Ja och klockan är 15.30 typ... hehe.. så man har hunnit med endel. Fast varit uppe sen kl.07 (ny tid)...

Resten av söndagen blir väl att fortsätta småplocka och dona och greja... Och Dennis lär nog jobba på utbygget några timmar till...

Hoppas ni haft en bra helg!

KRAM


Bilder på utbygget so far.....

Här är några bilder på utbygget. Så här långt har vi kommit nu....

Extra isolering och plyfaskivor på väggarna i gamla "finrummet".. Man ser även en bit av den gamla fina tapeten.. Men den hade inte gått att spara..

Detta fönster har Denne tagit bort idag och satt dit det nya.

Närmst här är "utbygget" och där Dennis står är gamla "finrummet".. Så där emellan är ju väggen riven.. sen nån vecka tillbaks..

Altandörren med blick mot åkern på baksidan av huset. Här tycker kisarna om att kika :) Dem är jättenyfikna på detta utbygge. Och jag är glad att våra innekatter får mer plats i huset att springa och busa på :) Andra sidan huset har vi ju en väg med relativt mycket trafik. En 70-sträcka som de flesta håller minst 90hm/h på. Hade en liten kise (Daisy) som blev påkörd där ;-( En kär familjemedlem. Därför får mina kisar vara innekatter, med tillgång till rastgård när det är fint väder ute :) Men dem trivs ändå bäst inne märker man :)

Sista bilden.. fy vad stökigt det ser ut!! Men det är faktiskt inte så farligt och jag går där med jämna mellanrum med sopborsten. Till höger om Denne ser man det gamla fönstret som är till vårt nuvarande tvrum. Det har han tagit bort idag och satt en plyfaskiva här inne i tvrummet :P Sketasnyggt ;) Och så har han dragit en del el m.m. m.m. Det går framåt.. superkul! :D


Lördag

Fortsätter att blogga om lördag.
Dennis höll på ett par timmar på utbygget.. vi har kommit en bra bit! Visar bilder sen...

Vid halv 2 åkte vi in till stan och hämtade min syster Jenny med familj. Hon har ingen bil/körkort. Vi skulle ju nämligen på kalas hos vår storasyster Annika, som fyllt 35 år och firade även hennes bonusson Philip som fyllt 13 år.

Där bjöds det på mycket god smörgåstårta och massa god fika. Vi var där till halv 10 på kvällen tror jag.. innan vi körde och lämnade Jenny o dem och sen hem och däckade i sängen.

Var mysigt med kalas och Annika verkade uppskatta sin present från oss och även från dem andra så klart. Tyvärr tog jag inga kort.. jag hade väl förtrevligt att det glömdes bort helt enkelt ;P För den låg ju i min väska.

Japp, det var lördagen det...

Kramen


Fredag

Goddag!
Tänkte ta och blogga lite om helgen, och jag börjar med fredag!

Då slutade Dennis tidigare och vi åkte till Torsås för att strosa runt på marknaden. Hade med oss lilla Wilma också. Acira fick va hemma och hälsa på hos Smulan (Dennis hund som bor kvar hos svärföräldrarna). Jag har nog med att försöka komma fram själv ;P
Det var mycket mysigt, perfekt marknadsväder. Träffade många känningar och så blev det lite inhandlat också! :) Det första jag köpte var en helt underbart mjuk och fin lammpläd som bebis ska ligga och mysa på sen i soffan :) Jag hittade äntligen den kryddan (Cajunkrydda) som jag letat så efter, 12 kr för en påse ;) Perfa! Det blev lite brödbullar och självklart en kartong med kokostoppar/gräddbullar.
Blev lite käk där också och Wilma var såå duktig hela tiden.. lilla gumman. Hon fick hälsa på många vovvar där.

När vi kände oss nöjda med marknaden åkte vi bort och hyrde 2 filmer till kvällen. Sen hem lämnade av Wilma och även Acira som vi hämtade hem på vägen. Och därefter åkte Denne och jag vidare till stan.
 In till Mio-möbler och betalade handpenningen för soffan, för det var nästan stängning sist vi var där så det hann inte med.
Sen blev det bort till Matkult för att få i oss lite mat och därefter Maxi och storhandling.

Hem och kolla på filmerna.. hyrde bl.a. nya Beck filmen som heter "Levande begravd".. den bästa film jag sett på länge! Har ni inte sett den så se den ;) Mycket spännande! Och så var det ju Idol också. Man var ganska trött sen, så det var skönt att sitta i soffan resten av kvällen :) Men det var en väldigt mysig dag!

Kram


BM

Tjohej!
Nu har jag varit hos barnmorskan.
I måndags hade jag för högt blodtryck 125/90 och idag hade det sjunkit något... till 130/80.. fortfarande något för högt. Plus att jag hade äggvita i urinen idag.
Så jag fick boka ytterligare en ny tid (ons nästa vecka). Och fram tills dess fick jag urinstickor att hålla koll på urinen hemma så det inte blir mer äggvita. Blev det de så skulle jag ringa till bm eller förlossningen om jag inte fick tag på bm. Men det ska jag nog inte behöva ;)

Kramar


Tapet & Soffa

God morgon!
Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Vaknade lite innan 06 och steg upp när Denne skulle upp till jobbet. Hade så ont hur jag än låg. Men jag är relativt pigg faktiskt. Håller på och eldar, så det är riktigt skönt i huset nu.

Igår var jag tvungen att åka in till stan och köpa en present till min syster. Så Pauline och Molly gjorde mig sällskap. Jag orkade inte vara inne så länge.. men drygt 2 timmar iaf. Vi hann med en fika på 3G och jag fick tag i vad jag skulle.

Klockan 16 skulle jag träffa Dennis. Vi åkte och beställde tapeten. Den var inte direkt billig, men jag lyckades få till någon slags hundvalpsblick ;-) Sen får vi alltid en del rabatt där vi köpte den.

Efter det åkte vi till Miomöbler.. skulle kolla på soffor och hittade faktiskt en ganska direkt som båda fastnade för. Tror den kommer göra sig bra i nya vardagsrummet sen. Det blev en från deras serie med byggbara soffor, Modern Living heter den. (färgen på bilden stämmer inte.. vi ska ha mer svart,brun,grå eller hur man ska förklara den)... Iaf kommer den innan jul! :-)
Här är bilder på hur det ser ut...

Tapeten gör sig inte riktigt på bilden. Den har lite glitterstänk i det bruna.. den kommer bli jättefin. Har även beställt hissgardiner och gardinstänger till 4 fönster. Temat i vardagsrummet kommer gå åt brun och guld först och främst... och vitt..
Soffan är inte heller i den färg vi ska ha. Och vi ska ha divanen på vänster sida, så tvärtom mot vad bilden visar.

Senare ska jag till barnmorskan och kolla hur blodtrycket ligger idag. Och efter Dennis jobb får han hjälp att bära ut de gamla möblerna som vi inte ska ha kvar.
Under tiden lagar väl jag middag.. herrn beställde köttfärslimpa idag..

Ha det bra!

Kramar


BebisMagen v.38


♥ Grattis underbara syster yster! ♥


Idag fyller min storasyster Annika 35 år!!! Stort grattis till dig! Tänk att det skiljer 10 år mellan oss. Jag är så glad att vi har så bra kontakt och kan prata om precis allt. Som med sin bästa vän om inte mer! :)

Hoppas du får en toppendag, så ses vi på lördag.. om vi inte stöter på varann på marknaden på fredag!

Kram kram!


v.39 :)


Vi har väntat på dig i 3 år och 2 månader nu lilla vän! Idag går vi in i vecka 39 och nu är det inte långt kvar tills vi ses. Några veckor till max... ingenting egentligen ;) Samtidigt som det känns såå segt... jag vill ju verkligen ha dig i min famn nu! ♥ Men den som väntar på nåt gott!! ;)


Kuuul vecka!

Hej! Denna veckan kommer nog gå fort..

Imorgon onsdag, tror och hoppas jag att Dennis och jag kan åka in till stan. Ska köpa present till storasyster Annika, (nu har jag äntligen kommit på vad hon ska få!!) och så ska vi förhoppningvis beställa tapeten som jag har gått och förälskat mig i, och om vi hinner ska vi spana på soffa me. Tveksamt om vi hinner allt detta.. Affäerna skulle ha öppet till 20.00 istället för 18.00...

Torsdag ska jag ta en sväng till barnmorskan för att kolla blodtrycket eftersom speciellt undertrycket låg så pass högt 125/90... Jag har mått lite illa och även har ont i hela magen.. vet inte om man kan få det av högt blodtryck?

Torsdag kommer även Dennis bröder och pappa och hjälper att bära ut de gamla möblerna från "finrummet".. har fått massa flyttkartoner att packa ner de gamla böckerna och prydnadssakerna som jag inte vill ha hehe.. så jag ska nog börja med det sen...

Fredag är det Torsås marknad... åh vad kul!! ;D Sen Idol på kvällen...

Lördag blir det kalas!!! :D Syster yster Annika fyller 35 år (imorgon) och vi ska även fira hennes bonus-son Philip (som har fyllt 13 år). Det skulle bjudas på smörgåstårta (mums!!!) och god fika!

Söndag får vi inte glömma vrida tillbaks klockan en timme! Då blir kvällen en timme längre ;)

Ha det gott!! Kramar

Barnmorskan

Idag välkomnar vi Graviditetsvecka 38!
Helt sjukt nära man är nu och jag längtar nåt enormt efter vårt lilla mirakel! Bara 20 dagar till beräknad förlossning!

Imorse hade vi tid hos barnmorskan. Det gick bra och alla värdena låg bra förutom blodtrycket. Det var förhögt. Så vi fick boka in ett nytt besök redan om tre dagar (torsdag) för att kolla hur det ligger då. Jag hade iaf ingen äggvita i urinen denna gång.

Nu ska jag slappa lite.. kanske slumra till lite på soffan, för jag e riktigt trött!
Ha det bra!

Kramar


This weekend

Hejsan!
Helgen är förbi.. det har inte varit den bästa helgen faktiskt. Har haft mycket förvärkar och sammandragningar, har sovit sjukt dåligt.. vänt och vridigt och haft ont i rygg, höft och mage. Och varit ganska ledsen eftersom jag mått så dåligt av allt. Det känns ju inte så skönt precis.

Men vi (eller iaf Dennis) har hunnit med mycket i helgen ändå. Han har gjort en del på utbygget. Jag har bestämt mig för en fondtapet =) Hoppas det blir den sen! Dennis har installerat den "nya" diskmaskinen och äntligen slängt ut det gamla aset.
Vi har sett fyra hyrfilmer, ätit god mat och godis m.m.

Jag kan väl inte påstå att jag gjort allt för mycket. Mest tagit det lugnt och vilat. Har ju varit så trött efter de hemska nätterna. Usch jag har ångest på kvällen när jag ska lägga mig.

Det har iaf varit skönt att ha Dennis hemma! :)

Kram


Sömntuta


Jag pratar med en riktig sömntuta =)


Turbo


Min kelgris!


I barnvagnen

Brrr så kallt det är i huset! Hade jag inte varit så stor, skulle jag krypa ner här ;-)


Visst ser det härligt ut!? Nya åkpåsen.. den ser nästan svart ut på bilden, men den är ju mörkbrun. Och grått "ludd" innuti.
Kramiss


Besök :) och framflyttat :/

God kvällen!

Har haft en kanondag idag. Sotaren kom vid halv 2-tiden och nästan samtidigt kom även Pauline och hennes lilla Molly på besök =) Sotaren jobbade på rätt snabbt och åkte efter ett tag. Men Pauline och Molly stannade här till halv 7 tiden ikväll :)
Vi har pratat, myst, gosat, ätit tacopaj som jag gjort, och bullar och goda Noblessekakor som Pauline bakat :)
Så det var mysigt med lite sällskap, jag har inte riktigt energin nu att ut och fara.. det märks att man är riktigt höggravid nu :)

Fick post hem idag.. brev från Landstinget i Kalmar.. och dessvärre var det en liten tråkig nyhet.. Dennis operation blir inte av den 28 oktober. Utan flyttades fram en vecka till den 5 november... och usch jag bara känner det att jag inte vill ha det så nära Bf-datumet.... men, men... får hoppas att bebis vill stanna där lite längre då.. så h*n inte kommer förtidigt. Eller att nåt händer när Dennis ligger nedsövd.. eller typ de första dagarna efter då Dennis har ont... usch! Så typiskt! Blir så rörigt!
Det bästa hade varit om bebis ville titta ut... typ nu ;) Men det kan jag ju drömma om!

Ha det bra!

Kramar


♥v.37♥


Denna bilden togs igår v.36+2... idag är vi i v.36+3

Bebis, mamma och pappa längtar efter dig!!


Första snön

God morgon!
I natt har den första snön efter sommarn fallit. Mysigt tycker jag! Men otäckt ändå, för vi har inga vinterdäck ännu på våra bilar. (Vi har allrounddäck och 4 hjulsdrift på Santa Feén iofs)... Men Dennis har ju sommardäck på jobbarbilen..

Det var lite typiskt att det kom snö just i natt.. hoppas inte det betyder att besöket jag väntar idag avbokas... återstår att se sen. Hoppas det blir lite mildare :)

Nu ska jag fixa mig lite frukost... Ha en bra dag!

Kramar


Riktigt så mkt snö har det inte kommit :P Men det ligger vitt i dikena och på gräsmattan och på bilen...

Sista shoppingen!

Hej!
Igår vad jag med syrran (Annika) i stan. Det blir den sista shoppingrundan nu i graviditeten. För det var sjukt jobbigt och jag var helt slut sen. Somnade nån timme på soffan när jag kom hem och sen la vi oss tidigt och sen sov jag längre än vanligt i morse (bortsett från kissetur på natten då).

Vi hade iaf en trevlig dag. Jag fick tag på bra saker. Blev bl.a. en varm mössa till bebis, en åkpåse (köpte Emmaljungas vinteråkpåse... i brunt fick det bli.. jag älskar brunt.) Jag fyndade ett fint påslakanset till spjälsängen och en mysig lekfilt att ha på golvet (fast den används ju inte första månaderna)... men endel saker kan man inte låta bli. Blev nån snuttegrej och dregellappar, och så lite fler sköna underkläder till mig och en mössa till mig me :) Och lite annat smått och gott!
Bjöd syrran på Thairestaurangen i stan... den goda buffén! :) Sååå gott!

Idag blir det en skön hemmadag.. håller på att få upp värmen i huset och jag tvättar lite och så..

25 dagar kvar till bf! ;)

Höstrusk

God morgon!
Fy vilket ruggigt höstväder man vaknade till.. jag är ingen höstmänniska direkt. Tycker bättre om både vintern, våren och sommaren! Har det hellre isande kallt och frost än lite mildare och regnrusk blåst :) Så man kan ju säga att detta är första året jag längtar till hösten.. fast egentligen är det väl nästan vinter den 14 november??

Idag ska jag in till stan med äldsta syrran (Annika).. Jag ska handla lite grejer till till bebis.. hoppas jag hittar allt jag vill ha och behöver!

Fick lite panik nyss, då jag kom att tänka på att det är redan nästa vecka (på torsdagen) som Dennis ska opereras!! Usch usch... stackarn! Tycker det känns jobbigt faktiskt att han ska sövas och sen vakna upp och ha ont och så :( Lilla älsklingen ♥

Nä, på med lite make-up nu, så man ser ut som en människa igen... syrran kommer om en timme!!!

Bye bye!

Utbygget och ved!!

Helgen är förbi och varje dag springer förbi, lika så veckodagarna.
Vi har kommit en bra bit på utbygget i helgen.. Dennis han jobbar och jobbar, för att hinna med så mycket som möjligt. Nu har han rivit en av väggarna och han har nästan lagt klart spånskivorna på nedervåningen.

Ena väggen till "Finrummet" är riven. Det har kallats finrummet i alla år, men är ju inte så modernt och fint nu längre :P Till vänster ser ni även altandörren.

Älsklingen lägger spånskivor


Igår (söndag) fixades det med all ved inför vintern. Svärfar har ju massa skog, så varje år röjer han och tar ner massa träd. Och sen får Dennis och hans bröder hjälpa till att klyva m.m. Så nu har vi ved så vi klarar oss hela vintern och lite där till :) Dem slet hela dagen med detta. Och svärmor fixade middag: Rotmos och fläskkorv och även en kasslergratäng.. alla äter ju inte det förstnämnda ;) Fast jag kan tycka det går att äta rotmos.. denna va god.
Någon timme efter det, var det dags för fika och jag hade bakat. Både kladdkaka med grädde till och smulpaj med äpplen och vaniljsås till det. Det verkades uppskattas av alla :)
Sen jobbade dem några timmar till.. så 11-12 timmar va dem igång. Men skönt att det är fixat nu!

Hoppas er helg varit bra! Kram

Utbygget

Igår kom 4 fönster på plats! Det är två fönster kvar som ska på plats, men som får vänta lite. Dennis har även börjat förbereda elen, han har isolerat en del.. I förgår kom även en lastbil från XL-bygg hit med spånskivorna till golvet. Två pallar som nu står inne i garaget så länge.


Alla fyra fönstrerna på plats... åt höger är altandörren även på plats...


När vi skulle äta (Lasagne) så knackade det på dörren... Då kom Dennis bror Philip, Lina och lille Elias på besök.. blev lite käk till dem me.. Och sen stannade dem till 22-tiden.

Lille Elias ligger och gosar i soffan....

Kram


Today....

Hej!

Sitter och kollar lite på Förkväll nu.
Idag har jag gjort lite av varje.. varit på Ica i Torsås och handlat lite, eldat, plockat, dammsugit, tvättat.
Och nu åkte nyss pappa och Ann-Kristin. Dem lämnade en diskmaskin till oss.. 800kr betalade vi för den 4 år gamla diskmaskinen. Så nu ska det gamla aset ut :P Den läcker ju och dånar som bara den och vi är väldigt trötta på den! Så det ska bli skönt när Denne kopplat in den nya.

Nu är vår vän Johan här och hjälper Dennis att få några fönster på plats på utbygget! Skönt att det går framåt med det me...

På söndag om det inte regnar ska Dennis och hans bröder göra klart veden som är hos svärfar. Skönt att få det klart!

Nu måste jag börja med maten! Blir Lasagne idag...


Kram kram

BB-väskan


Fanken vad grejor man ska ha med sig... undra fall jag missat något?! Jag är lite så me att jag hellre har med mig för mycket än för lite... Så jag kommer nog packa ner mer än vad som står ;P Bebissakerna tänkte jag packa ner i skötväskan och sen blir det någon träningsbag med våra saker i... Har alltså inte börjat packa än.. men har iaf tagit fram alla grejor.. men tänkte börja till helgen eller så...

Idag är det bara 1 månad kvar till beräknad förlossning.. Jag lär nog inte få tidigare... kommer nog gå över. Men jag hoppas inte det blir mer än en vecka i så fall... Men bebis får komma när den vill :)

Kram


Bebis första nalle!

Äntligen hittade jag en nallebjörn till bebis som jag tyckte om. Har kollat på massa olika men inte varit helnöjd. Men det är jag nu :) Perfekt brun färg, extremt mjuk, lagom stor och superlen och gosig! Hittade den inne på Simsalabim/ Panduro och den är tillverkad/designad av JaBaDaBaDo. Så den ska med till BB sen :) Precis som min nalle Björne när jag föddes (men han får stanna hemma i sängen denna gång).


Sen va jag inne på Apoteket och köpte lite nödvändigheter...

Amningskupor, våtservetter, babyolja, lotion och bepanthen..

Kram kram


En dag på staun ;)

Tjohej!
Idag har jag haft en riktig kanondag. Träffade äntligen min arbetskollega Agnete (vi har inte setts sen i somras nån gång).. Superkul var det!
Först kollade vi lite i affärer och efter ett tag så gick till den hemskt goda Thai restaurangen i stan och åt deras buffé som är kanon! Var riktigt längesedan jag åt där nu me, så va extra gott.
Och vi kom dit lagom.. från att två platser va upptagna till att alla stolar va upptagna :P Verkligen poppis vid lunchtid.
Efterråt blev det at kolla lite till i affärer. Och sen efter nån timme i stan körde jag hem. Heeelt slut i kroppen. Så nu sitter jag i soffan och bara slappar.
Väntar på att Dennis ska komma hem, han skulle träna lite efter jobbet. Jag skulle nog kunna somna.. men tänka slötitta lite på Förkväll som börjar om en halvtimme typ.

Hoppas ni har haft en bra dag! 

KRAM


Farlig björn :S

Hahaha sitter är hemma och skrattar högt!!!
Idag har jag köpt bebis första egna lilla nallebjörn! Och visade den för Turbo, som ville lappa till den. Sen kom Engman och jag stack fram nallen mot honom så han skulle få nosa på den. Och shit va rädd han blev! Jag hörde bara ett spratt på golvet och så sprang han iväg... haha och han som är så fluffig innan är inget mot vad han blev. Sååå rädd blev han! Ja, det tar tid med vissa saker för katterna att vänja sig vid... Han trodde ju det va en riktig björn! Hur ska det gå att vänja dem vid en skrikande unge sen ;) hehe... ska bli intressant att se!

Skriver ett inlägg om ett tag om dagen och dagens inköp!

Kram så länge

BebisMagen v.36

Tjohej!
Nu är vi hemma och tar det lugnt! Var bra på föräldraträffen... tiden gick fort!
Här är Bebis magen från idag v.36 (35+0)

Och här är min sf-kurva än så länge =)


Utmanad

Har blivit Utmanad av Milla :)

4 Tv program
Idol, Halv 8 hos mej, Förkväll, Äntligen Hemma

4 saker jag gjort idag
Varit hos barnmorskan, ätit frallor, bloggat, Kollat på tv

4 saker jag längtar efter
Bebis, att få utbygget klart, Dennis sjukskrivning (så han e hemma hos mig), Fotografierna

4 saker på önskelistan
En bra förlossning, En ny soffa, En matsalsgrupp, En braskamin

4 saker som jag avskyr
Spindlar, otrevliga människor, sjukdommar, bråk

4 saker jag tycker om att göra
Umgås med nära och kära, känna bebisen i magen, gosa, Äta gott

4 saker jag har ätit idag
Nöt- Creme, frallor, Kiwi, druckit smultrondryck


Barnmorskan :)

God morgon mina vänner!
Vilken härlig höstdag det verkar bli idag. Solen skiner så fint på trädtopparna. Så fint mot de orange/gul/röda bladen :) Det är himla kyligt men frisk luft ute. Bara 1 pluss grad i morse när vi körde till Torsås.

Idag har vi varit hos Helén (vår barnmorska). Gick jättebra :) Tycker om henne mycket mer nu. Kanske för att vi bara har henne nu och att det inte blir så hattigt när vi hade Eva ibland och Helén ibland :)

Blodtrycket låg högre än vanligt idag, men ändå normalt. Det är väl för att man är stor och tjock nu ;P Magen växer på bra. Ligger bra i kurvan och barnmorskan sa att jag har "mycket bebis i magen".. Jag trodde hon menade att det var en stoor bebis. Så hon skrämde mig lite där hehe, men hon menade att jag inte har massa vatten. Det är väl därför den känns som sten när man känner på den. Hon ville att jag skulle slappna av, vilket jag gjorde hehe.. Förhoppningsvis försvinner magen bra sen efter bebis tittat ut i världen :)
Bebis ligger som h*n brukar.. Fixerad, ryggen och rumpa på vänster sida och benen på höger :P

Blodtryck: 120/80
Sf- mått: 34
Fosterljud: 146 ♥slag
Min vikt hemma: 66-67 kg (+13-14kg)

Nästa gång vi ska dit på koll är om två veckor (25 oktober).

Men ikväll ska vi dit på den sista Föräldrarträffen. Ska bli intressant. Yvonne från BVC kommer dit och pratar lite om amning och en från Öppna Förskolan kommer dit me och berättar lite om deras verksamhet.

Ha det gott!!

Kram


Vår helg!

Hej hej!
Nu är snart helgen över. Har varit en bra helg.

♣ Fredagen åkte Dennis och jag in till stan efter att han slutat jobbet. Handlade endel grejer.. som amnings- Bhar, jag fick en Miniplattång av Dennis från Björn Axén som var jättebra! Lite nya sköna mjuka trosor som jag ska ha med till BB och Dennis köpte ett par mysbyxor till sig själv. Han kommer ju leva i mysbyxor sen efter operationen. Sen blev det en liten filt till bebis me :)

♣ Vid halv 8 på kvällen åkte vi in till Lyckeby igen. Tillsammans med Dennis två bröder, Lina, svärföräldrarna och Dennis brorsöner hejjade vi på Dennis lillasyster Jonna som spelade innebandy match... det blev 2-2.. en spännande match.

♣ Därefter åkte vi hem och jag kollade på Idol som jag självklart hade spelat in och blev glad att det var Sassa som åkte ut.. hon tillhörde inte mina favoriter ;P

♣ Hela lördagen var vi hundvakter. Var kul och vi tog en sväng till Holmsjö marknad. Köpte lite Brända mandlar och honung med smak av apelsin som jag älskar. Och så blev det lite kroppkakor me för min del o en burgare till älsklingen.

♣ Dennis var iväg en sväng på morgonen på tippen. Hela bilen + ett släp fullt med skräp o bråte från utbygget. Och så har han jobbat lite me på utbygget... Isolerat lite m.m.

♣ Sen var det mest slappt på kvällen. Kollade på Dansfeber o lite så.. Jag var rätt trött efter dagen och vid 22.30 hämtade Annika sin hund. Dem hade ju varit på bröllop =)

♣ Idag söndag har jag hunnit med massor.. vi gick upp ganska tidigt. Började morgonen med frukost.. rostat bröd och kall oboy =)

♣ Dennis har gjort massor på utbygget. Nu är han hos grannen (min systerdotters pappa) och fixar med lite elgrejer. Och när han är klar där ska han fortsätta med utbygget. Joel och svärfar kommer hit och hjälper honom få dit altandörren.

♣ Och jag gör med lite nytta med en del pauser emellan. Har hängt in tvätt i garderoben, tvättar och eldar. Ska om jag pallar ta och dammsuga lite me. Så måste jag laga nån mat me.. Funderar på att bara ha lite Pytt i panna (Oxpytt) idag med stekt ägg och rödbetor...
Ja det var väl helgen så långt, tror inte det händer så mkt mer än det jag redan skrivit..
Hoppas ni har haft en bra helg!

Puss & kram

Ivf eller rutin?

Tjo hej!
Om man ska gå efter vad ivf-kliniken säger och även det tidiga ultraljudet, så skulle vi ha 1 mån kvar till bf idag. Men dem flyttade ju oss en vecka på Rutinultraljudet till den 14:e. Läkaren som vi träffade nu på tillväxt ultraljudet sa att det egentligen inte är rätt att flytta på tiden när man genomgått ivf eftersom man vet exakt när befruktningen skedde. Och att dem antagligen ska ändra det i deras Landsting, det är tydligen olika hur man gör i alla Landsting... Mysko! 
Bara för jag fått två datum betyder ju inte att jag kommer föda någon av de dagarna ändå :P Jag kan ju både föda förtidigt eller gå över tiden som alla andra =) Men det jag tycker är trist är att om jag skulle gå över 2 veckor och få bli igångsatt så är det egentligen 3 veckor över tiden enligt det rätta datumet (då befruktningen skedde)... men men.. Man kollar ju oftare hos barnmorskan så bebis mår bra iaf och det är ju huvudsaken! :)
Vi ska dit nu på måndag nästa gång... först på morgonen på  vanlig koll och sen på eftermiddagen på sista föräldrarträffen.


Drömmar och kärlek

Hejsan!
Oj vilka drömmar jag har nu förtiden. I stort sätt varje natt drömmer jag om graviditeten och förlossningen, Dennis och mig. Ännu har jag inte drömt om barnets kön hehe... Det blir en sån speciell känsla när man vaknar upp från drömmen.. blir helt varm i kroppen! Känslan kallas väl lycka antar jag ;)

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 år och 6 månader =) Snart 4 år... Det har verkligen gått fort.. fast att vi gått igenom mycket jobbigt tillsammans, med alla hormonbehandlingarna och provrörsbefruktningarna. Det har ju varit mycket lycka me emellan så klart :) ♥
 Och nu har vi bara lycka att se fram emot ♥  
 
♥Detta är den första bilden på oss! Vi hade varit tillsammans exakt en vecka ;)♥

♥ 23 maj 08 =) ♥


♥ Nyförlovade i Stockholm 090424 ♥

♥ I somras med bebis i magen ♥

Massor med år av kärlek! Och så kommer det fortsätta resten av våra liv!

Puss & Kram


Till min älskade Dennis

Dennis du är det bästa som hänt i mitt liv. Jag älskar dig! Snart är vi en egen liten familj och jag kan inte bli lyckligare! Vi föralltid hjärtat! ♥


Ååh vågar jag säga det??

Hej!
Igår gick vi och la oss strax efter nio på kvällen... somnade direkt, sen vaknade jag att jag var kissnödig och hade ont i kroppen. Och när jag kollade på klockan var klockan bara 22!! Så jag hade sovit en timme, och jag trodde klockan var runt ett när jag brukar vakna. Snacka att jag blev snopen.. och fick lite ångest hehe...
Så höll natten på tyvärr :/ Jag vaknade i stortsätt en gång i timmen.. vände och vred. Tillslut tog jag två alvedon och då sov jag faktiskt lite bättre.. men vaknade nån gång ändå.
Så höll det på och för en halvtimme sedan (halv 11) steg jag upp...

Och jag vet inte fall jag vågar säga det, men jag mår mkt mkt bättre nu! :) Känns som jag är feberfri och jag är inte alls lika tung i huvudet! Så nu jäklar ska jag inte bli mer sjuk!

Idag är vi nere på 39 dagar till Bf... tänk 30-tal nu... iiih... spännande!

Hoppas allt ät bra med er!

Kram kram

Sjuk

Hallu... nu står Dennis och lagar mat... köpeköttbullar och makaroner.. snäll han är som står med det efter en lång dag. 

Jag har sovit ett par timmar nu. Har fått feber och den har stigit under kvällen :/ Så jag fick avboka min och Agnetes fika imorgon :( Så tråkigt, men vi tog en dag nästa vecka istället.. för så länge ska jag ju inte vara sjuk!

Fick syn på att ett av mina favorit tv-program börjat igen... Förkväll!! Tyvärr hade jag sovit bort nästan hela programmet. Tycker det är underhållande med massa som jag gillar typ mat och allmänt snack.

Såg även att Äntligen hemma har premiär nu ikväll...

Ja som ni säkert förstår så blir det soffan hela kvällen!

Imorgon skulle jag kört in med bilen och få tillbaka kofångaren. Men jag hade aldrig pallat köra när jag mår så här, så svärfar tar bilen för han ska ändå till jobbet! Så det är skönt att slippa tänka på det.

Nä nu orkar jag inte sitta här me... Hoppas ni mår bra och om ni gör det kan ni ju skicka lite friska baciller till mig ;)

Kram

En hälsning från bebis ;)

Så här håller min bebis på flera ggr om dagen... Vår lilla ailien som Dennis säger haha.... lite svårt att fånga det lika synligt på film dock :P


Bebis 1 år

Ja idag är vår lilla bebis 1 år gammal!


För exakt ett år sedan var vi i Malmö nu. Klockan är halv 9 nu och då var jag nog på väg in i rummet där ingreppet skedde. Äggplocket!
14 befruktade ägg... Och av alla dessa blev det sista en bebis, som idag är i min mage.
Det var ju många som inte klarade upptiningen efter att ha legat i frysen och endel ville ju inte fästa i mig. Men vår starka lilla bebis, vårt mirakel i magen klarade det och ville stanna kvar hos oss.

Det är inte klokt vilken historia vi har med oss... vi och vår bebis. Vad vi har kämpat för att få detta lilla barn, vad vi har gått igenom mycket extremt jobbiga ingrepp för lilla miraklet.
Men snart... om 40 dagar beräknas du vara ute hos oss.





v.5

v.15

v.25

v.35

Älskar dig där inne och längtar tills du är här hos oss, men det är du ju snart! ;)

Kram kram


Phew

Hallå hallå!
Shit så dåligt man sovit i natt.. varit vaken ggr flera och stackars Dennis lika så.. vi är väl på väg att bli sjuka båda två. Jag har halsont, ont i hals-nacke, tjock i halsen m.m. Och Dennis hostar som bara den, är torr i halsen och har haft massa huvudvärk...

Idag skulle XL-bygg komma hit med massa med byggmaterial till oss.. typ takpannor, fönster m.m och dem skulle iaf ringa till Dennis innan, så dem visste vart dem skulle ställa det.
Istället knackar dem på dörren (dem har väl missat att dem skullle ringa) och jag låg uppe i sängen helt slut. Men får ju gå snabbt ta på mig nåt och gå ner o öppna dörren.
Och det var ingen vacker syn dem fick haha... där stod jag i min knallröda lite förstora morgonrock, osminkad men med lite svart under ögonen av sminket jag inte fick bort i duschen igår, håret stod åt alla håll och kanter och så kände jag att jag hade dregel vid mungipan... hahaha...

Ja, jag säger då det.. tur jag har min prins!

Dem va iaf jättetrevliga och jag ringde upp Dennis så han fick förklara vad dem skulle ställa allt... och dem är fortfarande kvar, hundarna skäller på dem. Dem har två stora lastbilar fulla med material till oss som dem lyfter ner med kranar m.m.

Om några timmar kommer Dennis hem en snabbis, för vid 13-tiden ska han till Kalmar och till sjukgymnasten. Jag har inte bestämt om jag ska stanna hemma eller följa med.. men jag känner att jag nog få bli hemma.

Imorgon om jag inte blir sjukare så ska jag in till stan och träffa min gulliga arbetskamrat Agnete. Har inte träffat henne sen i somras då vi fikade sist. Så det ska bli jättekul. Och så skulle jag lämna bilen me, för vi ska få dit den nylackerade kofångaren igen. Vi har ju kört en vecka utan nu..

På lördag ska vi vara hundvakt till två hundar =) Ska ha svärmors chihuahua/papillon Nea och min syrra ska på bröllop då, så då ska vi ha hennes pudel/puff Malou.. Och så är det Holmsjömarknad då.. Så dem får väl följa med oss dit båda två =) Våra stora bjässar får stanna hemma. Se om man hälsar på Pauline, Molly och Henrik när man ändå är i Holmsjö då =)

Ha det så bra!

Många kramar

BebisMagen v.35

Älskade vackra bebismagen... kommer sakna den nåt enormt sen när bebis är ute. Idag har vi gått in i vecka 35... ja... TÄNK!! Vecka 35.. Det betyder att det endast är 5 veckor kvar till beräknad förlossning.. OMG! Snart har vi vårt guldkorn.. vårt lilla mirakel hos oss ♥ Dessa bilderna tog jag innan idag på ölakaggen ;)

Att vi gick in i vecka 35 idag har vi firat med fotografering! Längtar så tills vi får hem bilderna/ tavlan! Vi båda blev supernöjda med alla bilderna.. synd att jag inte kan dela med mig av dem än. Tar några veckor innan det är klart. Ungefär tills bebis är beräknad.. *längtar*...

♥1+1=3♥


Massa längtan

Jag längtar tills på måndag, men vad som händer då tänker jag inte berätta nu!! ;)
Och så längtar jag tills den 14 November me... konstigt va!? ;)

Hoppas ni har en härlig lördag!!

Pöss


♥ Bebis lilla sovplats ♥

Hej!
Igår som ni säkert kunde se från förra inlägget så var det ju så klart spjälsängen som vi monterade ihop och bäddade fint i ;-D ♥ Vi är supernöjda med den och hoppas även att vår lilla bebis kommer va lika nöjd :) På måndag är det 5 veckor kvar till Bf.. så skönt att ha det redo.. innan Dennis operation och allt.. Det var ju han som skruvade ihop den och så bäddade vi den tillsammans.. så mysigt och man får ju max längtan efter bebis ;) Fast det har vi ju haft några år nu... men aldrig varit så nära som nu ;)

Här bjuder jag på lite bilder!
 
Spjälsäng från Baby Dan, Manhattan. Spjälskydd från Lilla spöket Laban, Påslakanset från Polkadot Design, En liten härlig filt från Babyproffsen och min nallebjörn Björne som jag fick när jag låg på BB ;)

Laban och Labolina som kommer vakta över bebis =)
 
En elefant ;)

Jag och älskade bebismagen... längtar efter dig lilla mirakel.. längtar tills du får sova sött i sängen ♥

En nöjd och glad jag =)


Tjuvtitt ;-)

Här får ni en liten tjuvtitt på vad vi har gjort idag ;-)
Resten får ni se imorgon elr nåt hihi ;P


Den som väntar på nåt gott...... ;)


Middagen

Hej!

Ikväll har vi ätit mumsmums middag =)=)

Hasselbackspotatis, helstekt fläskfilé, smörstekta kantareller, kokt broccoli, vitlökssmör, bearnaisesås och lite gelé ;) Fin skit de!!!

Senare kommer ett inlägg vad vi me har gjort idag ;D

Men nu är det Idol!

Pöss


Lite smått o gott

Hej på er!
Nu är helgen på intåg igen!! ;) Dagarna rusar iväg.
Har väl inte hänt nåt speciellt i veckan egentligen... Pauline och hennes söta Molly var här en snabbis i onsdags =) Var kul, men hoppas att det blir lite längre stund nästa gång.

Igår var Denne och jag på Maxi och handlade. Skönt att slippa trängas bland allt folk som brukar vara där på fredagarna. Jag sprang in en sväng på Lindex me.. skulle köpa mig en svart BH.. men kom ut med destu mer; mascara från MaxFactor, ögonskugga från LÒreál och lite annat krafs. Älsklingen stod för betalningen... tack så mycket honey.. älskar dig!

Utbygget är det fixat lite till med.. Dennis har satt dit alla reglar på utsidan. Han ska väl beställa hem all panel nu och vi väntar fortfarande på fönstrerna. Har ju beställt 5 eller 6 fönster och en altandörr som skulle kommit förra veckan. Men nu hade dem väl sagt antingen denna eller nästa.. så det blir nog nästa vecka eftersom det är fredag idag. 

Nu ska jag äta frukost och göra lite nytta.. längtar tills älskligen kommer hem från jobbet! ♥

Ha det bra!

Kramar