This weekend

Hejsan!
Helgen är förbi.. det har inte varit den bästa helgen faktiskt. Har haft mycket förvärkar och sammandragningar, har sovit sjukt dåligt.. vänt och vridigt och haft ont i rygg, höft och mage. Och varit ganska ledsen eftersom jag mått så dåligt av allt. Det känns ju inte så skönt precis.

Men vi (eller iaf Dennis) har hunnit med mycket i helgen ändå. Han har gjort en del på utbygget. Jag har bestämt mig för en fondtapet =) Hoppas det blir den sen! Dennis har installerat den "nya" diskmaskinen och äntligen slängt ut det gamla aset.
Vi har sett fyra hyrfilmer, ätit god mat och godis m.m.

Jag kan väl inte påstå att jag gjort allt för mycket. Mest tagit det lugnt och vilat. Har ju varit så trött efter de hemska nätterna. Usch jag har ångest på kvällen när jag ska lägga mig.

Det har iaf varit skönt att ha Dennis hemma! :)

Kram


Kommentarer
Postat av: Pauline

Usch det e verkligen inget skoj med det där! Men då vet man iaf att bebis lever o kanske vill komma ut snart ;) Tyvärr finns det ju inget som riktigt hjälper mot det, bara till att bita ihop :/ Hoppas på att bebis tittar ut snart iaf så du slipper ha så ont! O att ni hinner med att piggna till innan Dennis operation så du slipper gå runt med den stora magen där ;)

Skönt att den nya diskmaskinen e installerad nu :)

Puss

2010-10-25 @ 20:22:53
Postat av: Jenny

Jobbigt när man inte får sova ordentligt :( Men snart är ju förvärkar o sammandragningar över! Är väl bara till att stå ut, man har ju inte så mkt val direkt ;)



Puss

2010-10-30 @ 13:54:37
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback