Ny lampa!

Hallå!
Sitter o kollar på film nu.. nån med Owen Wilson och Dennis bror Phille är här. Joel är kvar på sjukhuset. Men får förhoppningsvis komma hem imorgon.

Idag har vi gjort lite allt möjligt.. lagat Joel och Thinas ena bil, så dem har en bil att köra med nu.. vi har varit inne i stan och ätit på Nivå och gått på en av världens roligaste bio "Sommaren med Göran"!!! Den MÅSTE ni bara se... vi skrattade igenom hela filmen!

Har även köpt nya lampor idag...
  
Måste säga att jag älskar den! =) Köpte även en "mysbelysning" till sovrummet...men har inte orkat ta nåt kort på den än... det blir en annan gång =)

Puss

Otäck olycka =(

Hej!
Jag har Dennis lillebror varit med om en otäck bilolycka =( Nu mår han relativt bra, efter operation m.m. och han är inlagd på sjukhuset..... Tänker på honom och hans familj. Och man kan ju inte säga annat än att han hade änglavakt!

Kram på er!

Haha visst är han knasig????

Hej igen... Glömde skriva ner typ hälften vad vi gjort idag... åkte från Öland efter att ha ätit frukost.. Sen raka vägen till Ikea... köpte massa smått o gott, en pall till farstukvisten och dynor till bänken, och massa annat..
Sen ville Dennis in och kika i en affär och köpte en dator där.. en sån mini mini... den ser så fjuttig ut mot min ;P

Här är några kort på min tokiga Engman =)


Haha visst är Engman knasig????? :P

Öland i bilder =)

Heej!
Nu e jag hemma! Har haft en jättemysig vistelse på Öland! Dennis och jag har sovit två nätter i min systers o hennes sambos husvagn... Dem har så klart också varit där. En kanonplats hade dem bokat redan i Januari på Böda Sand =)

Här bjuder jag på lite kort =)

 
Vi kollade in raukarna....                      Blåkulla

 
Jag på raukarna                          Min underbara pojkvän




Annika och Magnus

Forever and ever...
  
Kastar "macka"..

Dennis var duktig på det =)

Turturduvor
 
Spelar Yatzi =) Jag vann!

Vi hade med oss våra cyklar.. och cyklade till Valles och köpte godis m.m.

Prinsen va inte riktigt  beredd på detta kortet hehe

Vi lekte lite.. en boll som skulle studsa på en konstig grej haha..
 
Och så spelade vi så klart minigolf me =) såå kul.. fast jag kom sist =(

Syrran =) Dennis vann golfen förresten..

Massa sol och bad blev det så klart också! Fast i poolen! Det va liiite för kallt i havet hihi.. men det va mysigt att gå längs stranden och hålla handen med min älskling <3

Dennis på stranden

Dennis & Magnus när vi var ute och åt buffé på en jättemysig restaurang!

Jag och min storasyster Annika. Även en av mina bästa vänner! Det skiljer 10 år mellan oss...

Fin utsikt från reataurangen i Byxelkrok

Mysigt! Och gooood buffé!

Det roliga var att det inte fanns nåt att slänga skräpet i hehe... lägg märke till den LÄSKIGA spindeln... Jag är livrädd för spindlar!

Tack Annika, Magnus och Dennis för en trevlig Ölandssemester! =)

Puss o kram

saknar..

Hej!
Har en mysig dag vid poolen idag.. lite för kallt i havet.
Snart blir det ett dopp till i poolen och sen aromabastu m.m.
Ikväll ska vi ut och äta.. ska bli mysigt!

Imorgon åker vi hem vid lunch... stannar förbi Kalmar och Ikea på hemvägen.
Jag saknar min katter! Och hundarna me så klart.

Kram

Iskall

Hej på er gott folk!
Nu sitter jag i förtältet här vid syrrans husvagn, men en iskall god cider. Killarna fixar maten.. Fläskytterfilé med potatisgratäng, så tar syrran och jag han om disken sen.

Idag har vi gjort en hel det... Varit och kollat på raukarna och kikat in blåkulla tvärs över =) Vi har varit på Nk och kikat lite och i en annan liten affär där jag köpte en blomvas/kruka.. Har även cyklat till Valles och köpt godis och va inne och köpte en tröja och Dennis Adidas kläder att mysa i, i en sportaffär. Spelat yatzi m.m.
Senare blir det nog lite golf =)

Har det toppen med andra ord...

Lägger upp bilder när jag kommit hem!

Ha det gott!

Puss o kram

Nu far vi!

Hej då med er!
Nu far jag och älsklingen till Öland... vi är iväg en eller två nätter... ska bli himla skönt =)

Ha det gott!


Ps. Man kan tro att jag ska va iväg en vecka med allt jag har med mig haha... Varför blir det alltid så???

Min vikt idag....

Hejsan!
Idag har vi haft fullt upp..

• Först betalade tråkiga räkningar

• sen varit runt i massa tråkiga affärer som Dennis tycker är roliga och köpt massa tråkiga bil/el prylar o allt va det var...

• Sen åkte vi till djuraffären... köpte foder till Wilma, nån leksak till dem, tuggben, en kam till katterna som kostade 400kr hehe... skitbra va den... 

• Sen åkte vi till Amiralen, åt på Matkult där Dennis brorsa Phille jobbar som kock... mycket god mat idag måste jag säga!

• Därefter blev det en sväng in på Lindex och handlade lite

• Och till sist in till Maxi

• Sen hem

• Kollade posten och fick ett mycket efterlängtat brev hem idag ♥

• Fick även biobiljetter av Dennis jobb på posten

• Åkte en sväng till svärföräldrarna

• Vägde oss... Dennis 98kg, Jag 54kg, Wilma 31kg och Acira 19 kg

• Borstade katterna och hundarna med den nya kammen... skitbra.. nu är dem nog ett ton lättare av allt hår den tog

• Kollade till min bil lite

• Skrivit ner en lista vad jag ska packa ner till imorgon



Ja vi har minsann hunnit med en massa idag =)  Imorgonbitti far vi till Öland, Böda sand där min syster Annika och hennes fästman Magnus är med husvagnen... vi ska sova där en eller två nätter..

Nä nu ska jag göra en äggamacka till mig! Mums!

Hej!

Visst är han söt!?! =)

Hej hej!
Myspys med älsklingen stod i fokus igår kväll..
Vi åt mycket god mat på restaurang LaBodega.. Vi åt två rätters.. till förrätt valde vi vitlöksbröd med tzatsiki och sen tog jag fläskfiléspett och Denne tog nån oxfilé...
Därefter gick vi och spelade lite biljard.. mycket kul! Sen blev det ju bio me... Public enemies såg vi och den var bra! Tack älskling för en rolig kväll med dig ♥
  





Idag har vi äntligen tatt tag i att tvätta sista sidan mot huset. Skönt att slippa tänka mer på det. Dennis har klippt gräset, katterna har varit i rastgården hela dagen och hundarna har varit ute, jag har skrapat bort färg från ett fönster m.m.

Fick fin främmat av bästisen Pauline och hennes söta lillasyster. Vi åt muffins som dem hade bakat och lite bullar m.m. Satt flera timmar och kollade på kort, pratade gamla minnen osv. Alltid lika kul! =) Men nu får det inte gå lika lång tid tills nästa gång vi ses. Måste åka o kika på nya lägenheten nån dag me ju!

Sen när dem åkte så grillade Dennis och jag lite kyckling, nu ligger kisarna och sover gott.. dem är trötta efter all frisk luft idag =) Här är några bilder på Engman från igår, då det kom värsta åskvädret... han va nyfiken på regnet =) Kolla in hans fluffiga svans, visst är den underbar =) Och så ser han nästan ut som en leopard. Mitt hjärta!

Visst är han söt min lille pojk!?!

Imorgon skulle vi egentligen åkt till Öland.. men jag tror inte vi hinner.. utan får åka dit på tisdag istället.. imorgon måste vi dels skriva tråkiga räkningar, handla foder till Wilma och vad det nu me va som Dennis skulle fixa.. nåt med bilen tror jag. 

Ha en fortsatt bra kväll!

Pussar & kramar/

Bio och Restaurang =)


Natti natt


Låt bli flaskan!

Hej hej!

Får börja med att gratulera min storebror Magnus idag på sin 39 års dag! Han läser nog inte min blogg, eftersom han inte ens vet att jag bloggar hehe och så har jag redan grattat honom innan idag. Hoppas att han tar det lugnt med drickat. Men kan tänka mig att han festar till det ännu mer idag än vad han brukar.. :( tråkigt men säkert sant...Tänk om han kunde låta flaskan va =(

Nu äntligen fick jag kolla på filmen jag väntat på ett tag... sist vi skulle hyra den va den redan uthyrd.. jag snackar så klart om Wallander- Kuriren och i augusti nån gång kommer nästa Wallander- Tjuven. Dennis och jag hyr väldigt mycket film, tycker det är mysigt att mysa framför en bra film. Någon av er som också följer Wallander filmerna? Enligt mig är det dem bästa svenska filmerna!

Idag har vi varit och jobbat igen.. men nu är det lugnt med det för ett tag fram. Usch vad det sliter på en att stiga upp så tidigt... Varit upp vid 6-7 de gånger.. alltså 3 gånger för mig. Och jag är hur trött som helst hela dagen... hela dagen blir förstörd när man måste vakna så tidigt av klockan. Så nu är jag trött, trött, trött!

Imorgon ska Dennis och jag ut och äta och gå på bio om det går någon bra film. Får se vad vi kommer fram till :) Ice Age 3 kanske haha... får se hur det blir... Äta ska vi iaf göra någonstans... och helst skulle jag vilja till Kalmar.. men det blir väl Karlskrona. Vi får se helt enkelt. I alla fall ska det bli jättemysigt att ut och äta lite gott och så.

På måndag ska vi åka till Böda på Öland om planerna går som det ska. Min storasyster och hennes sambo/ fästman är där nu med deras husvagn och barnen är också med. Fast på måndag ska dem åka hem och då får vi plats i husvagnen =) Stannar väl en eller 2 dagar där med dem. Ska bli mysigt!

Och på hemvägen ska vi kika inom Ikea =) Skulle egentligen åkt dit med min kompis Jenny på måndagen, men det var ju då vi skulle till Böda ju. Iaf så sitter jag och kikar lite på hemsidan... Vi ska ha en ny golvlampa, lite nya kuddfodral till soffkuddarna och någon ny pläd kanske.. m.m. Och så ska jag så klart köpa ett nytt skohorn till Jenny för jag råkade vara lite för hårdhänt när jag skulle ta på mig mina skor sist jag va där :( Förlåt! Men nu får ni ju ett nytt hihi =) Ska se om jag hittar ett sånt som ni hade!

Nä nu är det allt för spännande på Wallander!

Hejs!


Skogsmulle och tips på en riktigt bra film!

Hejsan!

Igår kväll hade Dennis och jag lite videovaka ;P Såg 3 filmer.. en av dem va såå bra "Marley & me", med Jennifer Aniston och Owen Wilson! Den måste ni se, om ni inte gjort det... jag har inte gråtit så mycket på länge.. tror till och med att Dennis lipade lite också.. Och så va den så klart jätterolig me =)

"Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, de hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund.

In i deras hem kom Marley, en gyllengul labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fyrtiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest. Varken lydnadskurser eller lugnande medel hjälpte.

Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsad var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärderlig gåva."

Annars då... tja, idag har vi haft en rejäl storstädning av tvrummet, hallen och köket.. tog bort den stora soffan och hittade tuggben till hundarna och en och annan kattleksak... dammsög, skurade golven, dammade m.m. Så nu känns det fint och fräscht...

Sen ikväll gick Dennis och jag en promenad i skogen med alla hundarna.. Wilma, Acira, Smulan, Doris och Nea... Och sen lämnade vi dem stora hundarna och hade bara med oss dem 3 små... hittade lite kantareller =)
 
Jag tycker det är jättemysigt att gå i skogen o leta svamp =) Men jag tycker inte om att äta det.. fast kantareller är gott att smaka pyttelite av.. men champinjoner och annan svamp kan jag inte med..

Bye bye!
/Hanna

30 meter över marken!

Hej mina vänner!
Hemma från ännu en arbetsdag idag.. jobbat 9 timmar, så nu är jag trött.. man är inte van att gå upp tidigt, när man jobbar natt annars. Men Dennis är glad att jag hjälper honom :) Och jag me, får ju lite shoppingpengar till Köpenhamn resan :) Så det är kanon!

Igår var Dennis och jag på Allsång i Hoglandspark tillsammans med svärmor, Jonna (Dennis lillasyster) och hunden Nea.. min syster Jenny och 2 av hennes barn.. ena pojken va hos sin pappa, sen vår kusin och hennes pojk va med en stund me... Det var jättemysigt.. lyssnade på Jan Johansen, Marcus Håkansson (en gammal klasskompis lillebror), Marie Karlsson och en tjejgrupp som jag inte minns va det hette och lite fler..
Var jättemysigt.. och innan hade det regnat som bara den, men det va sol och fint när allsången var =)
 
Älsklingen och jag på Allsången

 
Jan Johansen (suddig bild)

Efter den mysiga picknicken till allsång i Hoglandspark, gick vi bort till svärfar på brandstationen. Han jobbar som brandmästare i räddningstjänsten i Karlskrona. Så vi var och kikade lite i brandbilarna, gick upp i det gamla slangtornet där de hängde de blöta slangarna på tork förut. Vi var nog 30 meter upp... snacka om fin utsikt över Kna. Och gissa om jag har träningsvärk idag haha... jobbigt att gå upp för trappor... så lite träningsvärk har jag allt :P

Här e Jonna och jag som fjantar oss lite i en av brandbilarna... Man blir aldrig för gammal för att busa! Eller hur Jonsi??? ;P
 
Visst är man snygg i svärfars brandmästarhjälm??? Haha :P Bjuder på denna bild!
 
Och mitt i allt hittar Denne en hockeyhjälm :P
 
Detta tornet var det som vi var uppe i... en bit upp om man säger så, och en inte så inbjudande trappa upp.. i trä som rörde sig lite när man gick upp för den :P
  
Lite på utsikten över stan... Långö och Saltö bla.
 


TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL =)

Jobbat på semestern

Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag.. min har varit bra.. har i och för sig varit trött och haft ont i huvudet till och från... men jag har överlevt ändå =)
Va uppe tidigt och följde med Dennis på ett jobb... hjälpte till cirka 3 timmar... sen åkte jag till kompisen Jenny. Åt glass, spelade Guitar Hero, gick en promenad med hennes hund Selma och hittade då lite hallon som vi plockade med oss och gjorde en supergod paj av...

Nu e vi hemma och kollar på tv =) Och imorgon ska nog älsklingen och jag in till stan!

Kram

Visst är det sött??

Hallå hallå!
Oj klockan är redan 21.... vart har tiden försvunnit idag?? I och för sig sov vi enda till halv 11, vi var riktigt trötta... åt lite frukost.. ett knäckebröd med ägg och kaviar för min del. Vid 12tiden kom Phille (Dennis bror) och hjälpte till att fixa antennen... så nu äntligen kan vi se på tv igen!! =)
Lagade god mat idag...

Pepparbiff med potatisgratäng och rödvinssås, en sallad av morötter, paprika, gurka och solrosfrön och lite gelé till =) Det va fina grejer det =) Fast pepparbiffen blev lite seg bara för att jag inte ville ha den röd :/ Men den slank ner ändå! Lägg märke till att köttet är format som ett hjärta =) Sött!

Vad har me hänt idag då... hmm.. jo Denne skulle ta ut lite bullar från frysen och lämnade då frysdörren öppen... och då gick Acira dit och skulle givetvis känna på hur ena fryslådan smakade.. så hon slickade på den och fastnade lite med tungan hahaha... måste sett roligt ut.. Dennis skrattade som bara den :P

Jag har klippt Dennes hår!

Vi har fixat lite med elen i köket.. bytt en lysrörsamatur och tagit bort spotarna över diskbänken och satt dit en ljusslinga istället  m.m. m.m.

Här är en bild på hjärtat jag köpte igår till farstukvisten....
 Visst är det sött??!!

Imorgon ska jag följa med Dennis på ett jobb... och hjälpa honom lite och sen om jag har tråkigt och får tid över ska jag till min kompis Jenny igen hihi :) Hoppas det!! Men får se hur det blir.

Sov gott i natt!! Och ni nattare som jobbar får ha en bra natt! :)

/Hanna

Min dag i bilder

Min dag i bilder!



Har haft en jättemysig dag idag! Var hos Jenny i Kallinge... har ätit god frukost med mannagrynsgröt, frallor... Varit på Mairo (eller hur det stavas).. köpte en grej till fastukvisten som jag visar en annan dag. Sen har vi bakat supergoda chokladmuffins med vit, mörk och daimchoklad i =) Mums! Vi har gjort pannkakor och mumsat i oss med socker och färska jordgubbar. Har ju även passat svärmors lilla valp Nea, så hon har varit med oss hela dagen. Och så har vi självklart tagit massa kort.. så kul =)
Nu sitter Dennis och jag o myser vid tvn... verkar funka helt okej idag... Men ska ut i köket och göra en smarrig hemmagjord pizza nu =)

Ha det gott!
/Hanna

Östersjöfestivalen

Hej på er!
Tänkte skriva ett inlägg nu innan jag hoppar till sängs. Ska ju upp tidigt imorgon och ha hand om svärmors chihuahua, eftersom hon jobbar.

Idag kom Dennis hem tidigare, eftersom hans semester började idag =) Jippii.. Han fixade klart med sin turbo till bilen och nu är det väl i stort sätt klart. Han ville att den skulle ladda 0,2 till... se om han kan fixa det.

Medan han va ute och mekade, så fixade jag maten... fläskfilé i ugn med sambal oelek och ris till det.. mums!
 

Sen åkte vi och hämta upp söta Jenny i Kallinge och sen vidare till Karlshamn och Östersjöfestivalen... Här kommer lite fler bilder =)



    

Sen åkte vi en karusell också =)


Nu ska jag gå upp och krama om min älskling. Han blev dålig på väg hem sen, mådde illa och så. Stackarn!
Ha en god natt!

Kramen

Glader

Åååh Hej!! :) Jag känner mig såååå Glad idag :D Jag har verkligen vaknat på rätt sida hihi och så om knappt två timmar går Dennis på semester! Känns så underbart!

Ikväll ska vi som sagt till Östersjöfestivalen i Karlshamn. Och förhoppningsvis ska min kära vän Jenny följa med! Hennes Peter jobbar hela dagen. Så då tyckte jag att hon kunde följa med oss dit! Och jag hoppas att min stackars sötnos mår bättre idag.. Hon blev matförgiftad för ett tag sen, och det verkar inte vilja ge med sig :( Så jag hoppas att hon orkar!

Idag fick Dennis bestämma mat.. så det blir fläskfilé och nåt... se vad man kan hitta på för nåt.. Ska kika runt efter olika recept.. ni kanske har tips???

Ha det kanon!!

Pussssssss


Stan

God kväll på er kära bloggläsare =) Haft en bra dag??
Det har jag.. kanon faktiskt! Härligt sommarväder, god fika, gott sällskap m.m.

Här är jag från idag.. Håret ser inte riktigt klokt ut, måste klippa mig och fixa till det lite :S


Innan jag stack in till stan idag, gjorde jag inte så mkt... rotade fram mina gamla armband.. ganska fina faktiskt..
Jag har iofs ett brunt hårband där me ser jag som inte ska va där hehe...
 
I alla fall så hämtade jag upp Arvid lite innan 3... åkte in till stan och mötte upp Linda. Vi gick och fikade på "Ny fiket", eller vad det nu hette??? Linda och jag åt blåbärspaj och Arvid hallonpaj... mkt gott! Sen kollade vi lite i affärer. Arvid hittade en snygg jacka på Kompaniet.. och Linda fixade med sin mobil och jag hängde bara med hehe... Köpte inget idag (stolt)..


När jag kom hem så höll Dennis på att sätta dit sin turbo till sin bil... svärfar kom och hjälpte honom, medans Jonna och Kristina (Dennis syster o mamma) och jag satt och åt glass.. Och dem hade Nea fisen med sig också =)

Nu ska vi äta godis o se på tv o så =)

Hejs svejs!

Vad händer???!!

God morgon! Oj va segt det va att stiga upp idag... Kände att jag inte ville sova för länge.  Men jag kom upp till 09.40 hihi.. efter att ha snoozat några gånger. Enligt mig finns det nästan inget bättre än att sova =)

Vad händer idag då?? Jo idag ska jag in till Karlskrona. Träffa mina söta vänner Arvid och Linda. Vi tre umgicks jättemycket för nåt år sen. Sen flyttade jag till Dennis några mil ifrån, Linda började jobba i Norge och Arvid är ju typ aldrig hemma nu för tiden.. nu reser han hela tiden.
I alla fall ska jag träffa dem i stan och vi ska fika och prata lite skit, minnen m.m =) Ska bli himla kul!

Dennis ska nog börja med sin turbo idag och sätta dit den. Han fick hem den igår eller när det var. Så nu är han 8000kr fattigare.. killar.. Men, men.. jag vill inte komma hit här och hindra honom att göra sånt som han älskar. Det är ju han och det vill inte jag ändra på, så länge det inte stör vår ekonomi allt för mycket. Jag shoppar ju massor och det låter han mig göra me =) Ja så den lär väl han pyssla med ikväll antar jag...

Vad händer imorgon då?? Det är Dennis sista arbetsdag. Förhoppningsvis kan han gå redan vid 12.00.... På eftermiddagen/ kvällen åker vi till Karlshamn, det är Östersjöfestivalen där. Kl.19 (tror jag) skulle det va kanival och det skulle jag gärna vilja se. Kul sånt. Det var många år sedan jag var på Östersjö.

Vad händer i övermorgon då?? Då ska jag passa svärmors lilla chihuahua/papillon valp Nea.... Hon är så liten och söt =) Jag vet inte riktigt vad hon och jag ska hitta på faktiskt. Ska ha henne hela dagen/kvällen... natten vet jag inte :S Och Dennis ska va borta hela den dagen och söndagen me tror jag hos min pappas sambos son och hjälpa honom med en grej. Så bara så ni vet så är Nea och jag öppna för förslag!! :)


Ha en bra dag! Hörs nog ikväll! Pussen

Farstukvisten

Hej på er!

Bygget av farstukvisten är nästan färdig! Dennis är så duktig! :) Han har köpt hem spotar som är stora som en femkrona som vi ska ha i taket. Eftersom vi har tryckt virke ska man vänta två år innan man kan måla den... Efter ett år kan man olja den, sen ska man vänta ytterligare ett år innan man kan måla.. För bästa resultat... Vi får se om vi ens målar den.. men jag tror det.. Men det är ju inget vi ska göra i nyläget då hehe...

Äntligen!!! :)

SEMESTER!!!



Äntligen har min semester börjat =) Det var på tiden.. som jag har väntat och längtat! Nu får man bara hoppas jag att inte mår sämre än vad jag gör nu.. tror jag har feber, nyser som en galning ibland, m.m. Så vad ska jag hitta på idag?? Första dagen på semestern?? Hmmm... pyssla om mig själv kanske, ta nåt gott att dricka.. får se vad man hittar på. Bör väl sova lite nu efter jobbet me kanske..

Ha det gott så hörs vi!

Puss

en... bara en...

En natt kvar....








Sen SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har två Grizzlybjörnar

Hej på er...
Sov rätt länge idag.. skönt, jag behövde nog det. Låg kvar och läste ett kapitel från boken jag läser.. "I dina Kläder", som jag tipsat om tidigare i bloggen. Jag är en periodare när det gäller böcker.. och helst läser jag såna som handlar om när prinsessan får sin prins.. fast lite mer... när en tjej gifter sig med en rik man m.m. =) Sånt gillar jag =)

Ikväll ska jag in och jobba näst sista natten.. imorgon är sista innan jag går på den där extremt efterlängtade semestern. Ska bli så skönt! Jag har märkt att jag kanske tjatar väldans mycket om min semester och hur skönt det ska bli och bla bla bla.. men det är faktiskt så. Det är nåt som jag verkligen ser fram emot, nåt jag verkligen behöver. Och när man längtar, brukar det vara det som "poppar" upp i huvudet och ner i fingrarna hehe...

Nu ligger hundarna i korgen här inne... Dem har sovit en stund, men nu har dem alltså vaknat och detta märker jag genom att dem låter som två stOra grizzlybjörnar... Wilma har ett riktigt jobbigt läte... som man kan bli duktigt trött på hehe.. medans lillskiten inte kan låta bli att tetas med henne...

Det får räcka för stundet... Ha det gott!

Min älskling


Dop & verandabygge

Hej!
Igår var vi en sväng hos Johan (Dennis bästa kompis). Det var trevligt.. Hade hundarna med oss så dem blev bortkelade av allt folk =) Kom inte i säng förrän sent. Så idag var det segt att stiga upp när klockan ringde...

Halv 12 skulle vi vara i Torsås kyrka för Dennis brorson skulle döpas. Per Hugo Lloyd blev han döpt till. Efter själva dopet blev det smörgåstårta och Bullens korv, och jordgubbstårta.. Dennis fick va fotograf idag, då jag inte mådde så bra.

Sara (Moster och fadder), Philip (Farbror och fadder), Hugo, mamma Thina, pappa Joel och prästen.


När vi skulle åka hem tog vi med oss svärmors chihuahua Nea och passade henne lite :) Så söt så.. ska ha henne på lördag me. Dennis satte igång och fortsatte med veranda bygget/ renoveringen... Han är så duktig så... Har lite kort där ifrån me! Och på djuren =) Ovanligt va?? ;P
 

♥KÄRLEK♥
   

Visst är vi söta ihop!?!?! =) ♥

   

Michael Jackson Hyllning ( Tribute ) i Stockholm


Bok tips!

Hejsan!
Idag var vi på kalas.. min syrras man fyller 25år idag. Tyvärr blev det bara suddiga skitkort därifrån.. vet inte vad det är med min kamera ibland. Den funkar bra när den själv vill.. oftast iofs.. men ibland e den helknäpp!

Ikväll har Dennis rivit golvet på verandan, vi ska snygga till den.. men det är inget som kommer gå i raketfart, har egentligen fullt upp med allt annat, men vi kände att vi iaf skulle börja med det.. Har köpt nya bräder och så...
Sen får vi se om vi sticker till Johans grillfest, den är väl antagligen i full gång nu. Men får se hur vi gör.

Jag köpte en bok idag när vi var på Maxi som verkar bra faktiskt..


Två systrar, av Anna Maxted

"Cassie är smal, vacker, smart, karismatisk och mycket framgångsrik som jurist. Lizbet är lite mindre smal, lite mer alldaglig, en smula drömmare, och hon känner sig inte fullt lika framgångsrik som sexkolumnist på en herrtidning. De är systrar, bästa vänner och olika som natt och dag ...

Man skulle kunna tro att Cassie är den som "fått allt", men så är inte fallet. För Lizbet har något som Cassie saknar: ett lyckligt förhållande med en schysst kille som tycker att hon är världens underbaraste kvinna.

När Cassies eget äktenskap börjar knaka i fogarna, när en gammal kärlek dyker upp på scenen och rör till hennes välordnade liv, och när det dessutom visar sig att Lizbet väntar barn - då sätts syskonrelationen på hårda prov.


Under en händelserik tid i systrarnas liv omprövas inte bara deras förhållande utan också deras kärleksrelationer och synen på föräldrarna. Ett oväntat avslöjande blir vändpunkten som antingen kan sammanföra dem eller skilja dem åt för alltid."



Puss o hej!

Tosia o årets stora grillfest imån!

Hej hej!
Vi hade jättefint väder idag när vi var på marknaden :) Och vi köpte en massa grejer :)
Natrurgodis, bröd, sockerkringlor, polkagrisstång med polkasmak och med salt lakrits, 3 knep och knåp grejer som Dennis ska klura ut under semestern =), en skylt typ varning för hunden fast annan text och så köpte vi en till Kristina me till sin lilla Nea. Bigaråer fick me följa med hem mums! Och ett fint scraping papper som jag skulle ha till ett födelsedagskort som jag har gjort nu ikväll...

Vi åt mat på Café och vad det nu hette!? Mkt god mat... men så lång tid som det tog innan vi fick maten får det bara inte ta. Ett tag var vi nära på att gå där ifrån... vi var där ca kvart i 7 och fick inte maten förrän 5 över halv 8 typ... mycket dåligt....
Därefter åkte vi inom maxi och köpte lite smått  gott.. och sen hem... var skönt att komma hem. Och stackars hundarna som stått så länge i hundgården, men vi gick en lagom promenad med dem när vi kom hem och sen fick dem busa av sig i trädgården.. Och sprang av all energi och nu sover dem gott här =)
Men strax är det dax för dem att ut och sova i hundgården för natten... Lika så vi (Dennis sover redan på soffan)...

Imorgon ska vi på 25 års kalas klockan 2... Det är syrrans man som fyller... Sen på kvällen ska vi nog till Dennis bästa kompis Johan. Han ska ha grillfest.. Han har varje år en megastor grillfest mellan 30-50 bjudna! Mycket kul =) Tråkigt med regn bara om det nu blir som smhi säger...

Nä nu ska jag gosa kudde!

Puss o kram

Beautiful

Eminem- Beautiful.... mkt bra låt från hans nya skiva Relape..

Tosiabonnadan????

God morgon!
Nu har jag precis vaknat. Jobbat sista natten för denna gången. Nu är jag ledig till måndag.. så nu har jag bara två nätter kvar att jobba innan semestern! Sköönt! Tiden går så fort.. och semestern lär väl gå ännu fortare.

Idag skulle Dennis sluta tidigare, först hjälpa sin bästa kompis med en grej och sen hem.. så han kommer nog om cirka en timme :) Där efter tänkte vi åka till Ronneby till Tosiabonnadan. Det är en stor marknad som är denna helgen. Hoppas det inte regnar allt för mycket för då skippar vi nog det. Just nu är det inget regn här hos oss, men man vet ju aldrig i Ronneby.. det är ju några mil dit.

Det har inte inte hänt så mycket nytt dessa dagarna, är precis nyvaken nu me hehe... så hjärnan är lite seg.
Ha en bra fredag!!

Hejs!

Panos Emporio

Hej på er!
Snart är det dax att åka till jobbet... har ätit jordgubbar som Dennis föräldrar har i deras trädgård. Så otroligt söta och goda! Finns inget bättre än jordgubbar med mjölk och socker! Mums!

Idag har vi varit hos banken.. suttit och pratat lite, vi funderar på att byta bank.. Vi får se hur vi gör, men det lutar nog åt det skulle jag tro!

Nu längtar jag tills det blir sol och bad/solväder igen.. Fick ju en fin bikini av Dennis igår som jag vill inviga. Den kommer från märket Panos Emporio och kostade 700 kronor! Superfin tycker jag! Vad tycker ni?





Dennis fick ju bara lite godis av mig för knappt en hundring... plus att jag äter upp typ hälften av det.. :/ Men det är ju han som får in pengarna me. Att jobba i Kommunen är ingen höjdare, speciellt inte de första åren. Men han blev i alla fall glad för godiset :) Och det är ju huvudsaken! Tack älskling än en gång! Vi överraskade varandra kan man väl säga =)

Nu ligger prinsen och hundarna och Turbo och sover.. och Engman ligger här intill mig och tvättar sig. Katterna verkar nöjda med det nya fodret faktiskt :) Dem tycker inte om mjukmat eller inte ens kycklingbitar som jag hade till salladen till jobbet till i natt... Sallad är såå bra mat att äta på natten tycker jag... Fast jag äter senast halv 1.. det mår magen bäst av.. Helst runt 23-00 om det går.. Blir det senare, så brukar jag hoppa över fikat och bara ta en frukt eller nåt istället.

Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll!

Puss o kram

Detta ska vi göra under semestern!

Åååh vad härligt. Idag hade jag längsta sovmorgonen på länge (förutom när jag jobbat natt då). Vaknade kl.11 idag... 
Då kommer jag förhoppningsvis vara pigg på jobbet i natt :)
Fan nu är det bara 4 nätter kvar... 2 denna veckan och 2 nästa! Sen ledig flera veckor! Underbart! Och jag och älsklingen har semester samtidigt! Skönt att han kan rätta sig efter hur jag har semester!

Detta ska vi göra under semestern:

♥ Kanske till Bergkvara Vattenfestival med syrran m.fl
♥ Klyva ved så vi har värme i vinter
♥ Tvätta sista sidan av huset och måla den + runt fönster m.m.
♥ Kanske börja riva den inglasade altanen m.m.
♥ Till Köpenhamn.. Gå på Ströget och Tivoli.
♥ Till Öland.. bland annat Böda
♥ Sailet (mysig sommarmarknad i Karlskrona)
♥ Ut och äta massa gott
♥ Till Linköping och Torpa Gård där Dennis ska köra folkrace.
♥ Lite kalas ska vi hinna med.
♥ Massa fler tripper, som vi inte besämt ännu =)

Jag känner att jag verkligen behöver semester...
Har egentligen behövt det hela förra året plus detta, som varit extremt jobbigt  =( Förra året är det värsta året jag varit med om... Någonsin!! Tur att detta inte har varit lika hemskt och jobbigt! Men nu ska jag blicka framåt... Och ser väl mest glada saker. Det känns skönt!

Nu ska jag ut och hämta posten, sen platta till håret och fixa till mig inför bankbesöket. Snart kommer prinsen hem! =)

Puss

2 år och 3 månader


Hej!
Så här har jag sett ut idag!


Idag har jag varit i stan med min syster Jenny och systersonen Devin. Vi lunchade på Åhléns.. Jenny och jag tog buffé och Devin fick köttbullar =) Det var gottigt! Idag blev det ingen shopping till mig.. utan köpte en grej till Dennis. Idag har vi nämligen varit tillsammans i 2 år och 3 månader... vi hittar egentligen bara på saker på årsdagen numera, men idag var ett utantag från min sida hehe... Köpte lite choklad och gott godis från Elit Choklad.

När Dennis kom hem från jobbet överraskade han också mig med en present! Haha.. komiskt att båda två gjorde det! Han hade köpt en fin bikini till mig =)

Bikini med söta diamanter =)

Efter stan skulle Dennis och jag på kalas. Min andra syster Annika.. hennes sambos dotter fyller 9 år idag. Så där var vi och åt bakad potatis med "gaffs"... Gaffs består av en röra av Creme Fraiche, ost, kassler, rödlök, gurka i små tärnade bitar.. Testa det nån gång =) Efterrätt blev det jordgubbstårta o goda bullar.
Barnen och grabbarna badade endel i poolen..
Sen när vi skulle hem svängde vi förbi och hyrde en film.. skitdålig är den! "Lars and the real girl".. se INTE den!

Här är lite bilder från kalaset!










Har haft en mycket bra dag! Köpte förresten Eminems nya skiva idag.. Relaps heter den... så där bra.. han har gjort bättre förut.. fast det beror lite på vilket humör man är på me!

Imorgon ska vi till banken Dennis och jag... sen jobb på natten... Hoppas på att dessa två nätterna ska gå fort...

Ha det bra alla!!!

Pussen

Fullspäckat schema!

Hej på er!
Ibland finns det dagar som man inte är på topp... man är grinig, känslosam, trött och irriterad... Idag har jag haft en sådan dag.. Men så klart är man ju glad också emellan hehe...
Imorgon är en ny dag.. och det ska bli en bra dag!

Idag har Dennis och jag varit på ByggMax och köpt massa bräder och sånt... vi ska ha lite till allt möjligt... lite till hundgården, till kattrastgården, altanen och verandan.. fast vi kommer behöva köpa mer sen..
Vi åkte till Lyckans där efter och köpte med oss mat hem.. jag tog Tonfisksallad och Dennis kebabtallrik.. Betalade endast 20 kr för det och 2 cola... Men det  märte vi inte förrens vi kom hem sen...

Har köpt en ny sorts kattmat idag som jag inte provat innan... Royal Canin- för långhåriga inomhuskatter... det funkade bra även till Turbo fast han inte är så långhårig. Royal Canin har jag alltid köpt.. så himla bra foder! Så det rekommenderar jag till er som speciellt har inomhuskatter.. Värt varenda krona!



Imorgon är en ny dag... hoppas att jag får mer gjort här hemma. Sen klockan 17 är vi bjudna på kalas. Det är min syrras sambos dotter som fyller år... 9 tror jag. Så dit ska vi och äta bakad potatis med gaffs tror jag det hette hehe... och tårta och bullar!! =)

Onsdag klockan 14 har Dennis bokat tid hos banken, vi funderar på att kanske byta bank.. Bland annat för att få lägre ränta på huset m.m. Se vad dem säger där =) Spännande!
På kvällen ska jag bege mig till jobbet.. då jobbnatt väntar onsdag och torsdag...

Fredag ska vi nog till Tosiabonnadagen "Tosia"... Det är en stor marknad i Ronneby.. (beror lite på vädret)..
Lördag ska vi på 25 års kalas.. Min syrras man fyller år då..
Söndag ska vi på Dennis brorsons dop...
Måndag jobb
Tisdag SISTA JOBBNATTEN INNAN SEMESTER =)
Onsdag Semester!!!!!!! Jippiii!!!

Så ja... man kan väl säga att jag vet vad jag ska göra de kommande dagarna... Ganska fullspäckat schema!

Sussa sött!!!

Tråååk

Hejsan!
Undra vad denna dagen har att bjuda på.. Jag har ingenting planerat, skönt!
Vad ska ni hitta på för kul?

Känner mig lite ensam... Dennis kommer väl hem om 5-6 timmar eller nåt. Dryga timmar... Men jag får väl pyssla om hemmet lite tills dess och läsa lite.

Kram

Hejs

Hej,
idag har det varit rätt lugnt. Dennis väckte mig halv 1. Har lagat mat, ätit jordgubbar, varit ute med djuren, gått en promenix, klippt häcken m.m.
Nu ska jag bara slappa framför tv eller kanske med en bok eller här :P

Hejs!

En snygg rumpa ;D


Tjenis!!!
Idag har jag haft en bra dag... Vaknade tidigt... 08.20 märkte dock att det låg en sömntuta kvar i sängen... hmmmm?? E det lördag idag? Njäääe... DENNIS du har försovit dig!!!!!!!!!!!! Haha 1,5 timme sen... Han skulle bärgis kunna jobba som brandman i den hastigheten han flög upp i och slängde på sig kläderna och gasade iväg... Tog nog 3 min max allt som allt.. och då tog han ändå på sig linserna me ;P
Haha knasen!

Jag hade bestämt med Arvid (min bästa killkompis) att vi skulle fika inne i stan kl.12... men jag kunde inte somna om så jag ringde och väckte honom... så lite efter 10 hämtade jag honom i stället ;P
Hade så mysigt.. han berättade allt om sina resor mm... Han är typ aldrig hemma här i Sverige hos mig!! Nu hoppas jag han stannar lite iaf... i Oktober hoppades han på att få plugga spanska i Spanien.. och innan dess lär han väl ut o fara igen..

Här på Coffey House (Arvid valde fik) satt vi läänge och pratade... Sen gick vi och kollade i affärer.. jag köpte en dop present till Dennis brorson, vi gick och tog en glass och så kikade vi lite till i affärer...
Fick med mig en kjol hem =)
Arvid tyckte jag fick en snygg rumpa i den haha... Bra att ha en ärlig killkompis.. därför han är världens bästa. Tänkte köpa ett halsband me... men det tyckte inte han om.. så det va bra att han hindrade mig. För så fint va det faktiskt inte.






Förresten, visst har jag fått lite bruna ben iaf =) Örarevet is great!!!! ♥

I natt är det dax för jobb igen.. min jobbhelg.. alltid trist och jobba på helgerna... men men... jag har ju snart Semester! ;D Jippi! Ska bli så underbart... inte jobba på flera veckor!

Ha en toppen helg med er!

Kramen

Mästarkocken Hanna!

God kväll på er!

Kom hem för en halv timme sen ungefär. Har haft ännu en mysig kväll på underbara Örarevet! Jag hade förberett hamburgare med tillbehör som vi skulle grilla där.... men av 4 hamburgare blev det bara en haha! Så jävla duktig är jag.. Grillmästare!!! Not! =( Som tur var hade Annika med sig grillspett... men en hamburgare åt jag minsann.... Se på bilderna nedan......



Ett jättebett till en jätte burgare

 
Jag & världens underbaraste pojkvän

 
Jag i solen

 
Tur Annika hade med fyra grillspett! :)

 
Fick av besök av kossor (eller polacker som Wilma tror det är)


Wilma skrämmer bort dem nyfikna kossorna... 3 gånger!!


Min prins ♥




Visst är det en underbar bild! Vi stannade kvar för att se solnedgången!

Jag har så mycket mer bilder jag skulle vilja lägga in.. men jag orkar inte.. och ni orkar säkert inte se fler foton heller hehe... Jag har en bild till att lägga in... Fick nämligen en sak av Dennis idag till min bil...

En svart grill till min bil :) Blev rätt snyggt faktiskt... vet dock inte vilket jag tycker bäst om, den svarta eller kromade grillen..

Imorgon blir en kul dag.. ska träffa bästiskillen Arvid i stan och fika med honom!! Ska bli sååå kul =) Sen blir det jobb på natten... Tänk 6 nätter kvar... sen SEMESTER jiiiihoooo!

Natten med er!!!!



Jag är kär! ♥

Hej mina solstrålar =)

Hoppas ni har en underbar dag! :) Jag ska gå ut och lägga mig i solstolen nu med en bra bok.
Ikväll blir det Örarevet igen. Helt kär i det stället! Hundarna me! Och Annika oxå haha! Jag ska göra egna hamburgare som vi ska grilla där.. mums!

Ha en härlig dag! Hörs kanske ikväll!!


Örarevet

Tjenis!!!

Haft en riktigt mysig kväll... trots regn, åska och massa blixrar...
Dennis och jag hämtade upp syrran och Magnus lite efter 5... och åkte till Örarevet. När vi kommit på plats och tänt grillen började det regna lite... men det hindrade inte oss... hundarna lekte för fullt i vatten (mest Wilma... hon ÄLSKADE det!!!! Hon som alltid varit rädd innan, så det var riktigt kul att se). Det åskade och blixtrade som bara den. Men det va några kilometer bort... så vi stannade kvar ändå.
Här kommer lite kort =)



Tack för en trevlig kväll siz o Mange, älsklingen och busvovvsarna!

Imorgon ska vi nog dit igen.. vädret ska va bättre imorgon visst... Så då blir det mer bad och nåt annat gott att grilla... Funderar på att göra egna hamburgare... mumsigt!
Btw... nu mår jag bättre.. har nog ingen feber eller så tror jag inte... bara pytteont i halsen... lite när jag sväljer..

Ha det gott!!!


Det som ingen vet

God morgon bloggen och alla bloggläsare!

Hoppas ni har sovit gott i natt, det har jag gjort, har ju inte mått så bra. Just nu tror jag inte att jag har någon feber i alla fall.... skönt! Och ingen huvudvärk heller för den delen!
Igår kväll bakade jag chokladmuffins... Dennis åt upp typ alla hehe... så det verkade uppskattat :D Kul!
Innan vi la oss igår så kollade vi på film som jag åkte och hyrde i Torsås. "Bröllopsduellen" och en skitbra dansk thriller "Det som ingen vet".. se den! Danskar e duktiga på att göra spännande filmer, lika så va denna det!

"En kall vinternatt hittas en ung kvinna död vid havet, hon har drunknat. Den döda kvinnans bror, Thomas, upptäcker att deras far, som arbetat med underrättelsetjänsten, på något sätt är inblandad i hennes död. När Thomas börjar gräva djupare i fallet sätter han hela sin familj i fara."

Det är närmst att åka till Torsås.. så man är där några gången i veckan. Mysig håla =) Men det finns mycket där.. Smycka, Systemet, pizzerior, konsum, ica, 2 banker, blomsteraffär, veterinär, djuraffär, frisörer och massa andra affärer me.. nån bokaffär och så...

Japp, vad händer idag då?? Inte så mycket fram till klockan 17. Då ska vi vara i Torsås hos syster Annika och hennes sambo Magnus. Sen ska vi åka till Örarevet och grilla och bada och hundarna ska me få bada.. iaf Acira.. Wilma tycker det är otäckt. Hoppas vädret är fint bara..

Nä nu ska jag se om jag ska äta nåt, så man vaknar till liv.

ΚΓαΜ/ Ηαηηα