Bilder på utbygget so far.....

Här är några bilder på utbygget. Så här långt har vi kommit nu....

Extra isolering och plyfaskivor på väggarna i gamla "finrummet".. Man ser även en bit av den gamla fina tapeten.. Men den hade inte gått att spara..

Detta fönster har Denne tagit bort idag och satt dit det nya.

Närmst här är "utbygget" och där Dennis står är gamla "finrummet".. Så där emellan är ju väggen riven.. sen nån vecka tillbaks..

Altandörren med blick mot åkern på baksidan av huset. Här tycker kisarna om att kika :) Dem är jättenyfikna på detta utbygge. Och jag är glad att våra innekatter får mer plats i huset att springa och busa på :) Andra sidan huset har vi ju en väg med relativt mycket trafik. En 70-sträcka som de flesta håller minst 90hm/h på. Hade en liten kise (Daisy) som blev påkörd där ;-( En kär familjemedlem. Därför får mina kisar vara innekatter, med tillgång till rastgård när det är fint väder ute :) Men dem trivs ändå bäst inne märker man :)

Sista bilden.. fy vad stökigt det ser ut!! Men det är faktiskt inte så farligt och jag går där med jämna mellanrum med sopborsten. Till höger om Denne ser man det gamla fönstret som är till vårt nuvarande tvrum. Det har han tagit bort idag och satt en plyfaskiva här inne i tvrummet :P Sketasnyggt ;) Och så har han dragit en del el m.m. m.m. Det går framåt.. superkul! :D


Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback