ons v.16

Hej på er!
Jag har varit duktig även idag.. när jag vaknade så tog jag hunden me ut på en snabb promenix. Det var ganska kämpigt idag, då jag har träningsvärk i smalbenen och fick lite håll... men om en månad känner jag nog ingen träningsvärk av den lilla rundan ;)  Sen åt jag frukost. Jag har hängt ut tvätt i fina vädret. Det blåser ganska mycket idag, så det torkar nog fort =) Plockat ut och in i diskmaskinen.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen hitta på nåt att ha till middag. Lite efter 17.00 får jag köra in till jobbet där vi har stormöte (alla nattpatruller, ssk, chefen och nya chefen m.fl kommer) mellan 18-21.00.  Därefter väntar jobb 21.00-07.15. Sen hem o sova hela dagen, för jag jobbar torsdag oxå!

Ska bli skoj att träffa nya chefen faktiskt. Och så får jag köra in lite tidigare med hopp om att det finns en parkeringsplats till mig... Hinner ju inte flytta bilen sen..

v.16 - onsdag

Frukost:
  2 Crisp´n Light med texmex skinka och kyckling/curry röra, ett glas mjölk och en kiwi.

Motion: Snabb promenad med lite jogging i 25 min tillsammans med Wilma.

Övrigt: Känner sug efter godis.. både  igår och idag. Igår åt jag glass... men det kan ingen förbjuda på vår/sommaren när solen tittar fram. Bara jag inte äter godis, chips och dricker läsk. Det är strängt förbjudet!


Japp, så ser min dag ut.... hur ser er dag ut? Vad ska ni hitta på?

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Pauline

Vad duktig du är som håller igång :) Go Hanna!! Hoppas natten flyter på som den ska nu :) O att du får din sömn så du orkar me nästa natt oxå ;) Puss

2009-04-15 @ 20:29:33
Postat av: Milla

Vad duktig du är! Önskar att jag också kunde ha lite karaktär :) Kram

2009-04-15 @ 23:05:05
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Duktiga du! go go go

2009-04-15 @ 23:31:55
URL: http://sofieb.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback