Fre, Lör, Sön massa skoj!

Tjenixen!

Nu är det söndag, helgen har gått himla fort faktiskt..

I fredags hade vi som sagt hand om syrrans söner. Det va full fart i huset.. Dem är bara 1 och 3 år. Vi lekte massor med dem. Och var ute i trädgården och gick en promenad i skogen. Så nattningen sen var inga större problem. Zackarias (den äldsta) somnade som en stock och sov gott hela natten. Devin tog lite längre tid, men han somnade oxå inom loppet av en halvtimme. Han vaknade och gnydde några ggr på natten och ville ha nappen som han hade tappat. Så det var inga större problem.



I lördags på morgonen vaknade Devin 05:45.... Man är inte så van att gå upp tidigt. Men det gick bra. Fixade välling, sen frukost och vi var ute massor i det fina vädret och lekte. Sen fick dem lunch och sen lite lördagsgodis. Sen åkte vi och lämnade dem hos deras mamma igen.
Efter vi gjort det köpte vi Mc Frurry Daim på Mc Donald´s.. den är såå god. Sen tog vi ett snabbstopp hos vår kompis Johan och kollade in hans hus som han renoverar för fullt.
Sen var klockan dax att köra hem, förbereda inför grillkvällen... duka m.m. Det var Dennis bröder Philip och Joel som kom och Thina (Joels flickvän) och deras hundvalp Jack Russeln Hella. Vi grillade mycket gott kött, hade potatisgratäng till och massa goda kalla såser.. som hemmagjord bearnaisesås och tzatsiki (som kocken Philip fixat) och god sallad till...  Senare på kvällen blev det att köra in till Karlskrona. Och gå på bio hela gänget.. Vi såg som sagt Fast And Furious. Den va riktigt bra. Rekommenderar den verkligen!!!!!!!!!! Sen blev det hem och nana.. Vi var trötta efter att ha varit vakna så länge och jag hade sovit oroligt natten till lördag oxå...



Idag söndag hade vi riktig sovmorgon, vaknade vid halv 12. Det va skönt. Nu ska Dennis klippa lite gräs.. hela gräsmattan hinner han inte med idag.. vi har så stor trädgård, så det tar evigheter. Kl.17 ska vi på kalas. Vi ska fira svärfar och sen ikväll sticker jag iväg för att jobba. Jobbar bara en enkelsöndag nu. Så det är skönt =)
Är rädd att jag har en dunderförkylning på G... men det får vi inte hoppas...
Btw, idag är det 18 dagar kvar ;)

Ha det gott! Hejs!!!


Kommentarer
Postat av: Milla

Verkar som ni har haft en trevlig helg :)



Du har en award att hämta hos mej :)

Kram!

2009-04-05 @ 22:27:23
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Låter som en härlig helg!! =)

Kul att va barnvakt :)

Pussa

2009-04-07 @ 14:13:59
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback