I Need my beauty sleep!

Tjenis!

Tar en paus nu från pulandet hemma.. har hängt ut tvätt m.m. I full gång med andra ord...

Jag går runt i mina mintgröna siden pyjamasbyxor som har en text som lyder; I Need my beauty sleep! Riktigt sköna!
Jag hade glömt bort dem, men när jag va uppe på rummet över garaget blev jag sugen på att prova mina urgamla och (många) på tok försmå kläder, som jag förvarar där i klädkartonger. Och så hittade jag så klart dessa pyjamasbyxor med tillhörande linne. Så dem var jag tvungen att ta ner =)

I morse innan jag vaknade drömde jag en helmysko dröm, den handlade om att Dennis och jag va inne i stan.. eller allt såg ut som inne (Karlskrona) stan, men i drömmen var vi typ i Köpenhamn. Vi gick på "Ronnebygatan" och fick syn på ett nytt fik.. Gick in och såg en stoooor lokal med flera våningsplan, full med starka färger, mest i rött och blått. Och vet ni vart vi var? På ett jäkligt mysko tivoli. När vi var där inne kom komikern Björn Gustavsson fram till mig och då blev Dennis sotis haha...och sa att han skulle nita honom om han rörde mig.. öööh!? ;) sen gick Dennis och jag och åkte jättekonstiga karuseller... som bara skakade m.m. Och helt plötsligt försvann Denne. Och jag var tvungen att åka två otäcka karuseller innan jag fick lämna området.. reglerna va så!? Sen skulle jag låsa in min svarta lilla väska i ett skåp, som satt ihop på min plats i karusellen. Men sen minns jag inte vilken det var. Men det var en annan tjej som visste det. Så när jag kom tillbaka fanns där även en stoor förpackning med chips och morot/gurka med dipp (som inte jag hade på min plats)... jag ville hellre haft det.
Sen vaknade jag av att min väckning på mobilen ringde... Snoozade och somnade om och drömmen fortsatte. Och då kom Wilma och Acira (mina Rottweilers) och dem gick tillsammans i ett koppel och skulle ta mig där ifrån... och jag tog tag i kopplet och hundarna gick ut från en utgång... med där var bara en vägg....!
Lite mysko... precis som vi inte skulle komma ut.. Helknasig dröm...

Har ni oxå perioder då ni drömmer knasiga drömmar.. tror ni drömmar kan ha en innebörd i verkliga livet????

Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja ibland kan man minsann drömma knasigt!! :P Jo men jag tror att drömmar ofta har betydelse... Hjärnan har väl alltid massa saker at bearbeta å så :)

Pussss

2009-08-23 @ 22:12:51
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback