Vaken i 25,5 timme

Halloj!
Nu är klockan 11.00 och jag har varit vaken i 25,5 timme nu... och längre kommer det bli eftersom jag inte kommer lägga mig förrän ikväll.. Anledningen är att jag har jobbat natten till idag, och hinner inte sova idag. Full rulle här hemma, för klockan 16.10 kommer bankmannen och värderar huset. Då vill man ju ha så fint som möjligt =)

I natt är jag i alla fall ledig. Jag skulle i vanliga fall jobbat, men la in om ledigt eftersom jag och min sambo ska på ett informationsmöte i morgon om en grej. Har även lagt in om ledigt på söndag då jag skulle jobbat, för på måndag ska vi iväg igen... Och om det inte blir att jag hoppar in och jobbar nu, så kommer jag vara ledig enda fram tills nästa helg!! Wóohooo!! ;D

Nä, nu måste jag fortsätta städa... De mesta är helt klart.. ska snart avsluta med att skura golven! Sen baka en kladdkaka och innan dess måste jag nog köra till affären me... men det kanske funkar ändå! =) Vill helst inte köra nu när jag varit vaken så länge, reaktionsförmågan är nog inte den bästa!

Puss & Hej!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch då Gumman!! Hoppas du kan lägga dig tidigt ikväll å sova! =)

Hoppas Kladdkakan blir god! :)

Pussa

2009-08-25 @ 11:33:43
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Viola

Oj, hur orkar du människa!? Och jag gnäller när jag blir väckt typ vid sju av min son, efter en annars problemfri natt. Jag är nog bortskämd.

2009-08-25 @ 16:02:23
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback